Prosvjedni skup

...mislim da svak ko ima iti malo mozga u glavi moze vrlo lako procijenit koje izjave u Latinici imaju veze sa mozgom.....al nazalost svih nas malo je takvih oko nas...:mad:

Poštovana Falkuša...
Prosječnom hrvatu firma za koju radi plaća poreze i doprinose (ako je sritan pa mu nije u stečaju)....
Na osnovu toga, ako ima djecu, a uglavnom ima i dvoje troje, može na kraju godine zatražit povrat istoga, što uglavnom i čini...
Prosječan hrvat, spava sa svojom ženom 365 dana u godini, ako joj je vjeran...
Ako nije te dane pošteno podijeli između zakonite supruge i ljubavnice...
Prosječan hrvat ne nosi glavu u torbi svaki dan, osim ako nije pripadnih policijskih, vojnih ili nekakvih drugih postrojbi...
Prosječan hrvat uglavnom doživi starosnu mirovinu, te nakon toga živi i uživa ostatak života...
Prosječan hrvat gleda kako mu djeca odrstaju, brine se za njih svakodnevno, prati ih u školi i kući, pomaže im pisati domaće zadaće, rješava ljubavne i ine probleme, tješi ih kad su bolesni, tužni...
Prosječan hrvat ima šansu ukrcat se na brod kao i mi...
Zašto to i ne učini?

Evo ovako izgleda da su nam vec poceli zapinjat noge jer smo imali dozvolu za prsvjed do 12:30 od strane MUP-a.To nam je sad srezano na 11:30 upravo su mi javili Dalmos i Kolega.Tako da znate janjetina je isto maknuta za 10:30 odnosno jos nije ali cemo organizirat da dojde ranije.Molili bi sve ako je moguce da donesu plastcicnih pijata i piruna i nozeva za jednokratnu upotrebu jer smo uspili kupit samo nekih 200 setova,a ocekujemo da se sa 30 janjaca za puno vise ljudi.Takodjer svi na forumu neka se pocmu primicat prema desnoj strani bine oko 10:20 gdje ce nase cure dilit.

Poštovani @Falkusa.17 godina nitko se nije sjetio pomorca.Za svoju sam se obitelj skrbio,životno osiguranje i sebi i ženi plaćam u slučaju da nam se nešto desi imam pokriveno bolničko lječenje koje mi nećete vi porezni obveznici platiti.isto tako sve preglede plaćam osobno ne plaćate mi ga vi,po Hrvatskim cestama se vozim i plaćam ih kao i vi,slučajno sam u ratu bio neznam da li i vi.Mislim da dosta činim za ovu državu na bilo kakv način a od nje ništa za uzvrat nisam očekivao.Sve šta sam uložio u svoju budućnost sam uložio sam uz pomoć svoje majke jer sam bez oca ostao jako rano a oni su bili porezni obveznici one i ove države tako da se osjećam da nisam ništa dužan ovoj lopovskoj državi čije prirodne ljepote nadasve volim i ponosim njome za razliku od gamadi u njenoj fotelji.
S poštovanjem.

Po??tovana Falku??a...
Prosječnom hrvatu firma za koju radi plaća poreze i doprinose (ako je sritan pa mu nije u stečaju)....
Na osnovu toga, ako ima djecu, a uglavnom ima i dvoje troje, mo?že na kraju godine zatra?žit povrat istoga, ??to uglavnom i čini...
Prosječan hrvat, spava sa svojom ?ženom 365 dana u godini, ako joj je vjeran...
Ako nije te dane po??teno podijeli između zakonite supruge i ljubavnice...
Prosječan hrvat ne nosi glavu u torbi svaki dan, osim ako nije pripadnih policijskih, vojnih ili nekakvih drugih postrojbi...
Prosječan hrvat uglavnom do?živi starosnu mirovinu, te nakon toga ?živi i u?živa ostatak ?života...
Prosječan hrvat gleda kako mu djeca odrstaju, brine se za njih svakodnevno, prati ih u ??koli i kući, poma?že im pisati domaće zadaće, rje??ava ljubavne i ine probleme, tje??i ih kad su bolesni, tu?žni...
Prosječan hrvat ima ??ansu ukrcat se na brod kao i mi...
Za??to to i ne učini?

:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

falkusa ima ti forum pri ministarstvu financija tamo če ti priča sigurno proči......:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Ma briga me gdje će prića proć, samo Vam dobronamjerno hoću reći da ćete ovako te??ko pridobit naklonost ljudi ili ??to već ?želite postići prosvjedom.

Frankie ne pisi ludosti o janjcima jer ti neces biti tamo a ja ne zelim da me neko vata okolo di su JANJCI.

Ma briga me gdje će prića proć, samo Vam dobronamjerno hoću reći da ćete ovako te??ko pridobit naklonost ljudi ili ??to već ?želite postići prosvjedom.

....ma bas si dobronamjeran,nema sta....je i nasa vlada je isto tako dobronamjerna,bas.....:mad:

Po??tovani @Falkusa.17 godina nitko se nije sjetio pomorca.Za svoju sam se obitelj skrbio,?životno osiguranje i sebi i ?ženi plaćam u slučaju da nam se ne??to desi imam pokriveno bolničko lječenje koje mi nećete vi porezni obveznici platiti.isto tako sve preglede plaćam osobno ne plaćate mi ga vi,po Hrvatskim cestama se vozim i plaćam ih kao i vi,slučajno sam u ratu bio neznam da li i vi.Mislim da dosta činim za ovu dr?žavu na bilo kakv način a od nje ni??ta za uzvrat nisam očekivao.Sve ??ta sam ulo?žio u svoju budućnost sam ulo?žio sam uz pomoć svoje majke jer sam bez oca ostao jako rano a oni su bili porezni obveznici one i ove dr?žave tako da se osjećam da nisam ni??ta du?žan ovoj lopovskoj dr?žavi čije prirodne ljepote nadasve volim i ponosim njome za razliku od gamadi u njenoj fotelji.
S po??tovanjem.
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Falkuso ja po tvoja dva posta vidim da nisi kompetentan/na da raspravljas o problemima koji nas muce stoga je uzalud trositi energiju

JA te lipo pozdravljam

ne znam ko si ni ??ta hoče?? pomorac nisi sigurno to mi je jasno........

Postovani pomorci,
prosjecan Hrvat radi za 5000 kuna mjesečno i plaća poreze i doprinose. Kao jedan od prosjecnih ne mogu shvatiti da netko tko zarađuje 250.000 kuna godi??nje (5 mjeseci * 50.000 kuna) ne moze platiti 30.000 kuna poreza, a ??alje djecu u hrvatske ??kole, obitelji mu se liječi u hrvatskim bolnicama, vozi se po hrvatskim cestama (preostalih 7 mjeseci). Da li vi stvarno očekujete da se prosječni građani, porezni obveznici suosjećaju s vama?

Prosječan Hrvat na?žalost radi za 3000,4000 ili 5000 kn misečno ako ima sriće,ali brate prosječan pomorac će donit u dr?žavu npr 10000 ,20000 ili 25000 kn ?žive strane love i radit promet onima koji van daju mrvice!

:mad: Ma mani se ti po??tovana Falku??o dobronamjernosti, od nje san ionako već dobija čir na ?želucu....
Naklonost ljudi ne tra?žimo, nama je va?žno da Gospodi u vrhu dr?žave se upali lampica, kako im je mi nebi naprasno UGASILI, i onih par miljuna eurića ??ta uredno svako mjesec sti?že na na??e banke nebi ODLEPR? ALO negdje drugdje...:hihi:hihi
A to ??to ?želimo postići prosvjedom mo?že se pročitati na www.pomorac.net
? to je pok. Rade Končar rekao "milost ne tra?žim, niti bih vam je dao..."
:uzdravlje

Ma ljudi ovo je cista provokacija od Falkuse kojih ce vjerovatno u prethodnim danima biti sve vise i vise i zato se ne triba previse uzrujati a ako mu nisu jasne pojedinosti neka lipo dode na prosvjed pa cu mu ja sve to lipo objasniti i jos cemo pice popiti!

Ma ljudi ovo je cista provokacija od Falkuse kojih ce vjerovatno u prethodnim danima biti sve vise i vise i zato se ne triba previse uzrujati a ako mu nisu jasne pojedinosti neka lipo dode na prosvjed pa cu mu ja sve to lipo objasniti i jos cemo pice popiti!

??ao mi je ??to ste ovo shvatili kao provokaciju, očito se nismo razumjeli.Sretno vam bilo! Zbogom.

Postovani pomorci,
prosjecan Hrvat radi za 5000 kuna mjesečno i plaća poreze i doprinose. Kao jedan od prosjecnih ne mogu shvatiti da netko tko zarađuje 250.000 kuna godi??nje (5 mjeseci * 50.000 kuna) ne moze platiti 30.000 kuna poreza, a ??alje djecu u hrvatske ??kole, obitelji mu se liječi u hrvatskim bolnicama, vozi se po hrvatskim cestama (preostalih 7 mjeseci). Da li vi stvarno očekujete da se prosječni građani, porezni obveznici suosjećaju s vama?

Falku??o moja... prosječan Hrvat ne plaća poreze i doprinose od tih 5000kn, nego mu je 5000kn netto plaća.. Isto tako, a pi??em ti u osobno ime, ne trebaju građani "suosjećat" sa mnom niti me ?žalit. U ovoj dr?žavi puno je vi??e poreznih neradničkih parazita, nego poreznih obveznika. I sad ja radi toga moram ispa??tat... Borim se prosvjedom za SVOJ INTERES i interes svoje obitelji, uvjeren sam da sam u pravu i znam da ću na kraju uspit... Osim toga ako kličemo sporta??ima i tajkunima, mo?žemo i pomorcima. Svak ko misli da nam je lako i da plivamo u lovi: matrikulu u ruke, pa mar?? vanka iz prosječnosti.

Ja partim za 15 dana. O?? mi ti objasnit malome di mu je tata "nesta" na tri ipo miseca....I tako svaki put... E moj čovik, ni??ta ti ne zna??...

ma pusti kolega momak je ne??to pobrkao ka?že jedan moj sa broda ;u??li mu windowsi u excel .............

,Gospodine,falkusa neznan sta s ovim zelite postici,ali s ovim odgovorima od strane mojih kolega jasno vam je da mi ne odustajemo od naših interesa. Ijos nešto i ja san se borija za ovu državu koju volim svim srcem, iradija san kod naših privatnika koji su me preveslali za pojedine stvari o tome sad neću .samo znajte poša san na more da svojoj ženi i dici omogućim normalan život.I u tome ću ustrajati dokle god buden moga,a isto tako neću dati da me se pljaćka jer pojedinci u vladi neznaju da su im pomorci najveći HRVATSKI izvozni proizvod pa sad mislu da mogu radit sta in je volja.ALI MI SE NEDAMO I NEČEMO POPUSTIT VIDIMO SE U SRIDU NA RIVI DOĐITE GOSP.ILI GĐA FALKUŠA BIT ĆE NAM DRAGO

Back