Evo vako , nisam moga izdrzat a da se i ja ne javin na ovu temu.....
Ja sam 10 godina radija na kopnu ka električar i onda mi je puka film.....ostalo mo?žete pročitat u postu PREDSTAVITE SE di san ja opisa sebe i svoj put u pomorstvo.....
Uglavnom tija sam vam reć da sam i ja poćeja lani na Brodospasu ka električar bez ikakvog offshore iskustva. Dobija san broj od čovika u kadrovskoj,a ovi stariji ode će mo?žda i znat o kome se radi, uglavnom zva sam ga i , sad mo?žda je to bila slučajnost, ali odma su me uzeli i moram naglasit da je to bilo bez ikakve veze jer nikog tamo ne poznam za razliku ode u ? ibeniku di me određena agencija nije tila nit pogledat CV BEZ ISKUSTVA a kamoli ukrcat ,a sa tim čovikom sam jako dobar i čača mi je priko njega naviga.
Dakle upa sam na Brodospas i niko sritniji od mene tada( a i danas ). Sve ??ta mogu reć je najbolje osim plaće i ugovora jer kad bi podilija plaću na dane kad si kući ( ugovori su 3-3 i nema plaće doma ) ispada skoro isto ka i kad sam radija ode doma i to me je malo frustriralo. A ??ta se tiće ostalih stvari, sve 5...spiza, ekipa, zajebancija, sve na??i ljudi to ne more niko platit. Je da je bilo i te??kih dana i svađa i j... matere jedan drugom ali to se sve zaboravi, bar ja jer volim ovaj posal i volim biti POMORAC nadasve mogu reć, a sad će mi se neki i smijat , DA SAM PONOSAN ? TA SAM HRVATSKI POMORAC...
Uglavnom da zaključim ovaj podu?ži post....ja mislim da primaju sve ??ta im triba od mornara do strojara i električara i ja im nemam ??ta zamirit ka ??ta sam reka osim plaće i jo?? jedne sitne stvari a koja mo?žda nije značajna a to je da kad sam i??a na drugu firmu i kad su ih ovi zvali za reference o meni rekli su da ne ?žele ni??ta reći.
Ali to ne osudjivam jer normalno je kad odete od tamo di vaS tribaju daćedu bit ljuti na vas.
Eto toliko i svim budućim pomorcima porućujem odite na Brodospas jer imaju dobre ljude i dobre stručnjake koji će vas sve naučiti i pripremit za offshore bitke..........
p.s. a morate se i vi pokazat ka ćovik sa voljom za posal i učenje