al sam prije terca isto bia timunjer... To nevalja. Jedan Belgijanac, Englez ili Norveđin nikad neće na brod za mornara ili timunjera ako ima college. Neće mu se ni ponudit... Al Rvat mo?že...
pisac je bio inspiriran jednom ponudom iz proslosti da ide za kapa(do 3000kw) i odbio i isao za prvoga i nakon sedan dana tuka glavon u lamarin jer je napravija pizdariju,mozda san se u zanosu krivo izrazija,mislija san rec da se svaki posal moze naucit i radit i da se ne triba plasit prihvatit i nesto za sta bas u pocetku i nisi siguran jer ako znas osnove,povatas sve brzo,ja san bija prvi vec 8 god kad je to bilo i na kraju san radija i svoj i kapov posal jer mi ga bilo zaj bidnoga da izgubi posal,uglavnom,ovo mi je bija neki balun u glavi izletija van teme,nije se odnosilo na tebe nego na sve![]()

...ne...znam to...ali nisu uopce pricali o tome kad sam ih zvao na telefon....rekli su samo: "poslat ćemo vam mailom aplikaciju koju cete popuniti pa cemo vam se javit".....nisam im moga nit objasnit kakva je situacija. Ali općenito jeli neko zna jeli mogu ja kao kadet sa friga ići na tanker kao treći?? samo me to zanima....? HVALA
...ne...znam to...ali nisu uopce pricali o tome kad sam ih zvao na telefon....rekli su samo: "poslat ćemo vam mailom aplikaciju koju cete popuniti pa cemo vam se javit".....nisam im moga nit objasnit kakva je situacija. Ali općenito jeli neko zna jeli mogu ja kao kadet sa friga ići na tanker kao treći?? samo me to zanima....? HVALA
Pazite se osm-a,cua sa jako loseg,momke posalju za timunjere i kazu da ce ovancat kad 3rd ide doma,a gospoda posalju novog 3rd officera,izgubili su puno ljudi radi ponasanja prema pomorcu,znan jednog prijatelja,bia je priko osm,i 3 ugovora su mu obecavali da ce ovancat,i niti jedan put nije ovanca.Svaki put posalju drugog covika.
Jako lose i neprofesionalno. Sramota za nas Hrvate.
S druge strane cujen da onome ko ima vezu je super,da ga guraju i da nema zajeba! Sve u svemu lose!
pazite se osm-a,cua sa jako loseg,momke posalju za timunjere i kazu da ce ovancat kad 3rd ide doma,a gospoda posalju novog 3rd officera,izgubili su puno ljudi radi ponasanja prema pomorcu,znan jednog prijatelja,bia je priko osm,i 3 ugovora su mu obecavali da ce ovancat,i niti jedan put nije ovanca.svaki put posalju drugog covika.
Jako lose i neprofesionalno. Sramota za nas hrvate.
S druge strane cujen da onome ko ima vezu je super,da ga guraju i da nema zajeba! Sve u svemu lose!
Gospodine učlanili ste se prije nekoliko dana i prva tri posta su vam bezrazlo?žno gađenje agencija bez nekih konkretnih argumenata, to nam ne slu?ži na čast kao pomorcima po??to mnogo mladih ljudi tra?ži posao po prvi put i takvi postovi ih mogu samo obeshrabriti, svi mi imamo neka negativna iskustva sa pojedinim agencijama ali to ne znaći da su sve u k.... Ako imate neko konkretno osobno iskustvo nemam ni??ta protiv da se posta a ne pizdarije tipa "Čuo sam od tipa koji ima priku da ga je ta i ta agencija z......"
??ivili
P.S Nemam nikakve rodbinske ni poslovne veze ni sa OSM-om ni IVOM ni Jadroplovom