Pozdrav,
Evo imam pitanje...pozelio sam raditi na offshore s obzirom da sam poceo ici sa digitronom u trgovinu i poceo mi je ici na zivce takav zivot

...pa da Vas pitam kakve su mi mogucnosti....diplomirani sam inženjer elektrotehnike/automatika,energetika sa 4 godine iskustva rada kao projektni inženjer u jednom Brodogradilištu. 

Da li ekipa sa offshore cijeni takvo iskustvo ili traži iskustvo rada baš na platformama ?
Kakve su mi mogucnosti da upadnem s obzirom da nemam nikakvu vezu ? Mogu raditi samo kao elektricar ili i nesto drugo sto je blizu mojoj struci ?
Sigurno ima nekakav podforum sa pocetcima rada na platformi moze neko pomoc , napisat koju pametnu di sta kako i eto molim na razumijevanje i isprike ako vec ovakva neka tema postoji...nisan nasao...hvala...poz

Evo imam pitanje...pozelio sam raditi na offshore s obzirom da sam poceo ici sa digitronom u trgovinu i poceo mi je ici na zivce takav zivot

...pa da Vas pitam kakve su mi mogucnosti....diplomirani sam inženjer elektrotehnike/automatika,energetika sa 4 godine iskustva rada kao projektni inženjer u jednom Brodogradilištu. Da li ekipa sa offshore cijeni takvo iskustvo ili traži iskustvo rada baš na platformama ?
Kakve su mi mogucnosti da upadnem s obzirom da nemam nikakvu vezu ? Mogu raditi samo kao elektricar ili i nesto drugo sto je blizu mojoj struci ?
Sigurno ima nekakav podforum sa pocetcima rada na platformi moze neko pomoc , napisat koju pametnu di sta kako i eto molim na razumijevanje i isprike ako vec ovakva neka tema postoji...nisan nasao...hvala...poz