kadetpocetnik
New member
dobar dan imam neke sanse upast na offshore brod i sad me zanima koji meni breveti tribaju kao kadetu prvi put idem
dobar dan imam neke sanse upast na offshore brod i sad me zanima koji meni breveti tribaju kao kadetu prvi put idem
Ne triba ti niti jedan brevet. Pogotovo kao kadetu. Bude li ti firma to trazila kad postanes oficir oni ce ti to i platit.
Sta se tice HUETA i BOSIETA, nije ih lose imat, ali ako ti ih firma ne trazi ni ne tribaju ti, a pogotovo ako nisi u sjevernom moru.Govorim o PSV i AHTS brodima. Moj brod radi u Africi i niko na brodu nema ni jedan od spomenutih breveta.

Ne triba ti niti jedan brevet. Pogotovo kao kadetu. Bude li ti firma to trazila kad postanes oficir oni ce ti to i platit.
Sta se tice HUETA i BOSIETA, nije ih lose imat, ali ako ti ih firma ne trazi ni ne tribaju ti, a pogotovo ako nisi u sjevernom moru.Govorim o PSV i AHTS brodima. Moj brod radi u Africi i niko na brodu nema ni jedan od spomenutih breveta.
1) jel ima u nas za pložit BIOSET i HUET, ako ne di ima najbliže i koja je lova u pitanju???
Essential Requirements:
BOSIET
Medical
CompEX ŠTa je ovo i di to rješit
a vec mi malo lakse hvala na odgovorima dalmoš je ovde na ovom forumu kao mama i tata svaka cast dalmose sto ti mi pocetnici neoduzimamo vrime nego uvik odgovoris hvala zato je i ovaj forum broj jedan na internetu jer se pomaze svima.jos da pitam sta kadet cini na tim brodovima i kako se radi vremenski i kolika bi placa ka kadetu bila nije da me zanimaju pare nego cisto info.