Novi sindikat

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
ja sam isto za , ovi sta su sad tamo su perjanice komunista i neradnika sa jugolinije i nemam pojma od kud sebe oni financiraju ...valjda cemo i mi konacno dobit krumpir povlasteno i puricu za bozic :)))))

pozdrav svima!
imate i od mene jedan glas!
P.S. Mogli bi se malo pisati jeli tko imao iskustva,tra?žio pomoć od na??eg sindikata i također stranog? također navesti npr. neke slučajeve...

Lipi pozdrav ljudi, evo me nazad na brodu.
Podrzavan ideju o novom sindikatu i spreman san se uclanit, ako ko broji glasove neka i moga uzme u obzir.

pozdravljam ideju, ovaj nazovi sindikat je dobar jedino za članarinu skupljat..kad sam imao nesreću na brodu, nitko od njih nije mi dao podr??ku, eto gospodin iz du podru?žnice me bar saslu??ao i poku??ao utje??it, ali od ovih drugih, ni??ta, ni??ta i opet ni??ta..sad su , prije dvije godine se ukljućili kao monitoring, ma ljudi moji to je k....od ovce a ne sindikat..i divljač je bolje za??tićena od nas..:mad::mad:

banski dvori

banski dvori

:uzdravlje bravo momci evo jos jedan glas,mislin da je vrime da se i mi dignemo na noge i da se napravi jedna vrsta tihog strajka,recimo koji stotinjak pomoraca isprid Banskih dvora.Ljudi pa zakone nam kroje ljudi koji nemaju veze s pomorstvom i po kojoj logici placamo zdrastveno kad smo na brodu,jeli ti ljudi znaju da smo skoro svi osigurani od kompanije za koju lomimo kosti,ajmo ljudi mi krojit zakone....

I ja sam za , upisite me .

Evo , prvi put na forumu , malo san van dogadjaja .

Sindikat nije u stanju pokrit ni sva zanimanja koja postoje na brodu , ja kao
( leteci ) inspektor nisam clan posade , znaci nisam ni pomorac . Kako upisat navigaciju kad ucinim 4 inspekcije na 4 broda u 4 dana , a onda cekam peti brod dva tjedna , u tri razlicite drzave ? Di cu to upisat ?

Ako se sta bude organiziralo , javite na mail .

Pozdrav kolegama

Back