Novi sindikat

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Novi sindikat

Evo ja sam novi ode na forumu.:mad:
Apsolutno sam za osnivanje novog sindikata,od ovih "mikimausa"koji nas sad ka ono predstavljaju nema nista ka i od ostalih hr sindikata.To su sve prodane duse,a ovi nasi posebno.Oni su to sve i zakuvali jer su bez clanstva i utjecaja a di nema toga nema ni love(mislin za njih).Malo sutra bi se toga sitija onaj tukac Kalmeta i vepar Suker,nemaju oni pojma sta se tu dogadja.nas je deset puta vise pod stranom zastavom nego pod domacom i tu se on osjecaju bypassirani.E onda su sapnili ovima u vladi da se tu moze izbit lova od pomoraca i da ovi samo navale sa tim kretenarijama o obveznom zdravstvenom i penzionom(ja iman 40 godina kojeg mi smisla ima placat penziju aneman ni dana staza dosad)pa ce nas ka finta oni branit.Ja san im napisa mail sa broda i izgadija ih ka pase.Inace sad san vec 6 godina na cruiserima,drugi stroja,i clan san norveskog sindikata.Oni imaju isto pravilo o 182 dana ali se njima racuna sve kad su vanka drzave,pa kad in fali zdime lokat u Dansku ili Estoniju par dana.Plus sta niko ne pita platne liste a penziju i onako i mi i oni placamo u Norben penzioni fond a zdravstveno imamo placeno od firme po principu platis sam u privatnika pa ti oni refundiraju.
U stvari ocu rec da je sve ovo sta nama kroje doma protivno ljudskin pravima,taj famozni socijalno penzioni zakon bi triba bit stavar izbora a ne obavezan!ka svugdi u svitu.I na kraju krajeva al je njima problem (vladi) rec pa porec i ukinit to pravilo o 182 dana i udrit harac kad in se digne k...Znaci novi sindikat pod obavezno!I triba ih prijavit (ovaj stari sindikat)ITF da rade protiv interesa pomoraca.Nema nista na lipo nego djonom i to ostro:mad:Ja cu smuvat bar jos desetoricu za novi sindikat...eto..ZA

Drage moje kolege

dajem svoj glas za novi sindikat

Slazem se u svemu sa Vama ali na zalost nas nigdje nema osim na ovim stranicama.
Svi mi imamo toliko da bi mogli priloziti i platiti medijima da pisu o nama i nasim problemima ...da se cuje nas glas i nasi problemi...ako vec imamo za platiti porez ovim lopovima i lihvarima zasto nemamo za platiti medijima da pisu o nama u svim dnevnim listovima...da nas se uvrsti u koju TV emisiju.
Ja mislim da bi svatko od nas koji smo za novi sindikat i protiv ovog lihvarsko / lopovskog zakona platio ili prilozio koji dolores i za ovako nesto samo da nas se cuje i vidi ...da smo jos uvijek tu.

Pozdrav

jučer sam se prijavio i pregledavam i upoznajem se sa svime
??to se tiče sindikata i takvih akcija moj glas ZA tu sam pozdrav svima
na dopustu sam od 10. 01.

Bojkotom protiv terorista u skupin odjelima

Bojkotom protiv terorista u skupin odjelima

Glasan za sve ??ta je dobro, pravedno i dolikuje čoviku!
Triba izaći vanka sa novon solucijon, rje??enjem u ruci i nek se čuje priko svih glasila, madija. Ajmo na bojkot.

Back