Svaka plaća je negotiable, ja sam kao prvi imao na JDN oko 4120 eura a tamo 4700 plus bonusi, overtime itd.
Posla ima, najviÅ¡e se kopa u Emiratima. Mada smo proÅ¡le godine bili u Suezu i tamo smo imali bonus 50% na plaću. Trenutno sam mjesec u Emiratima i mjesec dana u Bahrainu.
Ugovoru su 66/33 dana, probao sam kemijati ali nikako to smanjiti. Rekli su mi da će i to doću na dnevni red...
Hrana... Svakakva, zavisi id projekta i kateringa koji sprema hranu. U Bahrainu imamo na bageru kuhara i pametnog mastera pa je svaka tri četiri dana orada za ručak.
Internet imaš na bageru mada svi imamo lokalni broj na bonove. Spavamo po urednim hotelima pa ima muhte neta.
Ova firma je nastala iz jednog od Å eikovih hobija i joÅ¡ uvijek je većinski u državnom vlasniÅ¡tvu tako da se uvijek neÅ¡to radi.
Sve u svemu dobro plate a nitko se joÅ¡ nije prekinuo. Middle East je posebna destinacija tako da moraÅ¡ prebaciti prekidač u glavi na ME... Bez obzira za koju firmu radiÅ¡.
U zadnje vrijeme su počeli dolaziti i Holandezi, pa sada ak je za njih ok onda ne vidim Å¡ta bi nama falilo.
Trebaju stalno strojare za katere, poželjno je da ste bili na jednom od njih mada nije uvijet. I električara im fali. Koja je njima plaća neznam da vam isjreno rečem, znam dva Engleza ali ih nisam pitao. Plaća za bijelce je veća nego za ostale.
Eto... Pitajte i tu sam.
Sent from Lava iris X8