Ncl

Od prvi svibnja Kuba, dva dana u Kubi, jedan overnight.

Zasluzia je to Sky jer je ima godinama najgluplju rutu. A takoder bice overnight jer triba bunkerat vodu hahaha, nije nas Rino uspia napravit Evaporatore da mogu pokrit potrebe broda hahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nova osmoza se instalira pa ce evaporatori samo vrtit za hladenje. Vidio sam Rina prije par dana bili skupa vezani u Nassau. Nije se promijenio, isti je nervozan ko pas!

Nova osmoza se instalira pa ce evaporatori samo vrtit za hladenje. Vidio sam Rina prije par dana bili skupa vezani u Nassau. Nije se promijenio, isti je nervozan ko pas!

Onda cemo se mozda i vidit jwr planiram kroz 2017 s zenom na Kubu jako me privlaci ta destinacija.
A Rino je ka i vuk dlaku (cin) minja ali cud nikad....
pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav svima! Evo trazim u ovoj temi nesto vise o poziciji Electronic Engineer ali ne mogu pronaci nista konkretno novijeg datuma.
Pa ako mi ko moze napisat koja su zaduzenja, placa i ugovor mislim da je 12-12? Hvala unaprijed.

Pozdrav , Awi trazi veci broj kandidata za poziciju jr.electronic engineer .
Meni je nudila medutim nakon odradenog teh. intervjua ponudena mi je pozicija electrical engineer uz napomenu da moram pocekati jer je lista za tu poziciju duga.

Evo bas jucer dobio assigment

have finally, received confirmation on your assignment. It looks like we would like to have you join as 1st Officer Navigation on Gem May 27.

If you’re still available, please send me the following documents:

Basic Safety Training
Advanced Fire Fighter
Medical First Aid
Security Awareness
Proficiency Survival Craft & Rescue Boats
Crowd Management & Passenger Safety
Crisis Control & Human Behavior
License Unlimited
GMDSS
ECDIS (online training to be provided at a later date by us)
Bridge Resource Management (BRM)
Human Element, Leadership and Management – HELM(O)
Copy of Passport and Seaman’s Book
C1D USA Visa (if applicable a Letter of Employment will be provided at a later date by our onboarding team)
Last Two (2) Performance Evaluations/Appraisals
Marlins English Test Results (may be completed by visiting: www.marlinstests.com) Test for Seafarers
Police Clearance/Report (not older than 12 months/English Translation)
Pre-Employment Medical Exam – PEME (instructions and forms should be provided at a later date by our onboarding team)

We look forward to your prompt reply. Thanks.

Kindly,

Ms. Awi Arias

Recruiter, Deck & Engine – Global Talent Management

305.468.2460

Back