Ncl

Uzas... Mogli su bar nesto promijeniti... Puno bolja firma od carnivala a uvjeti puno gori za pocetnike...

Tamo se ocito isplati otici samo kao 1st el eng na vise...

Zdravo drustvo...

Da ne duzim previse...Evo se ganjam sa Gdjicom Awi vise od pola godine. Nudi mi poziciju 2nd Off i platu od nekih 7323USD, ugovor 4-2.

E sad....ja upravo dobijam unapredjenje na Princess-a u 1st Off, a trenutno sam senior drugi, koji je takodje SOOW. Zaista mi se ne vraca opet za junior oficira na NCL-a.

Ako nije problem, neka neko od kolega napise koja je plata 1st OFF na NLC, koliko traje ugovor i kakvi su benefiti?

U razgovoru sa Alaska pilotima, svi od njih su mi rekli da su bolji od Princess-a, i nema peglanja i nekakvih bolesnih procedura kao kod nas...

Puno pozdrava!!!

Pozdrav ekipa,

Može li neko reći o poziciji Electronic Eng. Jr. Entertainment, opis posla, plaća i ugovor ?
Da li je pozicija u El. departmentu ili Hotel ?

Poslano s LG-P880 putem Pomorac.net

Kako trazit za asistenta stroja kod njih? Napravio sam neki profil na stranici ali to je vjerojatno nista...

Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk

Pozdrav ekipa,

Može li neko reći o poziciji Electronic Eng. Jr. Entertainment, opis posla, plaća i ugovor ?
Da li je pozicija u El. departmentu ili Hotel ?

Procitaj moj post na strani 26 ove teme...
Spada pod El. Dept.

Procitaj moj post na strani 26 ove teme...
Spada pod El. Dept.

Hvala Morski Vuče , ma jesam, pročita sam cilu temu ali me malo buni ovo :

POSITION SUMMARY / ESSENTIAL FUNCTIONS
The Electronic Engineer Jr. Entertainment is to maintain high standard of quality in technical aspects of Broadcast, Audio-Visual, Sound, Lights & Rigging Systems onboard. Responsible for the maintenance and upkeep of all entertainment systems contributing to higher guest satisfaction.
Have a technical understanding of all entertainment systems & equipment installed onboard.
Have an intimate understanding of equipment operated during shows, promos, live events (TV and Satellite), CMI, private charter, advertising and assist in coordinating the equipment required for such to be well maintained in order to ensure overall highest guest satisfaction.
Responsible for all Sound & Light and Rigging maintenance, upkeep.
Assist with general cleaning of Entertainment effect lighting along with Amplifier filters etc. to ensure all areas are dust and debris free with the assistance of Entertainment technicians and scheduled by Technical supervisor.
Responsible for Broadcast Center maintenance.
Responsible for second level iTV systems support for Broadcast systems.
Attend training as needed at various manufacturer training programs as defined by Director Entertainment Technical.
Assist Hotel Operation with support in daily operation, new installs and upgrades as required for Entertainment systems
Carry out inspection with Manager Entertainment Technical in preparation for Dry Docks.
Assist at dry dock and ship launches for inspections & audits etc.
Follow Amos maintenance system as directed by Chief Electrical Engineer and maintain a tracking document for all lighting fixtures and technical equipment for asset tracking.
Ensure vessel has relevant spare parts within Amos for maintenance of all Entertainment systems and equipment as needed for preventive maintenance.
Ensure all Entertainment systems in use onboard comply with shipboard Operational Safety, SEMS and SOX requirements, including industrial safety certifications.
Must be familiar with the Safety and Environmental Protection Policy, the Safety and Environmental Management System including responsibilities in the Safety Organization according to the Emergency Plan and Station Bill and carry out the policies and procedures appropriate for the position.
Performs other related duties as assigned or as directed. The omission of specific duties does not preclude the supervisor from assigning duties that are logically related to the position.
Must be familiar with the Safety and Environmental Protection Policy and the SEMS, and carry out the policies and procedures appropriate for his/her position.

Čini se kao rating position, to je dobra plaća za početnika!?

Placa je malo bolja nego Ass. Elect, a kao sto i vidis po opisu posla trazi se daleko vise od njega.
Iako spada pod El. Dept i sef mu je Ch.El. uglavnom radi sa tim "ljudima u crnom"... U zadnje vrijeme se sve vise Ass. Elect.(jer se nema pravih kandidata) avanca za tu poziciju, pa se onda za par tjedana pokazu nedorasli tome...

Moje iskustvo sa NCL - om je da za poziciju Assistant ETO moras imat ETR brevet ( STCW III/7 ), po novome,
bez toga nop !!!

Awi trazi gore navedeni brevet brodskog elektricara za poziciju Assist. Electrician, koji pretpostavljam bi trebao nesto znati ako ga je dobio, a cujem da samo minjaju zarulje po cili dan ( ako je istina naravno).
Ako ga avanca za poziciju Junior Ent. i ne snađe se, cini mi se da crewing bas ne kuzi nista ili su im bitni samo papiri, ili pisu svasta u cv.

Malo koji od postojecih ima ETR brevet...Novima se naravno trazi.
I nije bas da samo "minjaju zarulje", kad nisu duty za kabine ili public area, onda rade s ostalima svasta i ako zele mogu puno toga naucit...
Druga je stvar sta neke dalje od tog posla nista i ne interesira pa budu Asistenti i po 10 godina...

Pozdrav ekipa

Prije par dana poslao sam Awi CV i odg mi je da apliciram online, medutim nakon 4 dana salje mi email dali sam jos zainteresiran za poziciju 3rd Eng da im treba za 4mj,poslao papire i dog mi je skype interviju 08.03 imam prijašnje iskustvo na kruzerima. Jel ko od strojara ima interviju sa njom? I jos me zanima ako neko ima na forumu 3rd Eng na NCL da opise duznosti hijerarhiju itd bio bih mu jako zahvalan

Lijepi pozdrav

Od cijele flote na samo dva broda ako se ne varam 3rd Eng je dnevnicar tj skupa sa 2nd Eng-om dnevnicarem obavlja razne poslove koje im odreduje i planira Staff Chief Eng a to su odrzavanje vode, pulperi po kuhinjama, sprinkleri i palubni uredaji. Dok je na ostalim brodovima 3rd Eng gvardijan sa motormanom pod vodstvom 2nd Eng, odraduje 2 gvardije dnevno i prekovremeno na zaduzenom uredaju opet pod nadzorom 2nd Eng-a.To ti je otprilike kratak opis.

Aha kuzin znaci pretezito je u gvardijama navika san na to tako da mi nece bit problem ako upadem naravno.A kalva je atmosfera na brodovima opcenito,predpostavljam da ima internet i single cabin i da se moze ici gore vecerat u restorane i slicno

Iskreno nisu mi jos nista ponudili, jer mi je u srijedu interviju,kada zavrsim napisat cu sve sta je pitala itd i sta su mi ponudili

Back