asistent stroja-dalmos
DRVOSJEČA
a slusaj ...
da bog da da ugledaju svjetlo dana 2 novogradnje ,a bice 2 balka??
pozdrav svitu

da bog da da ugledaju svjetlo dana 2 novogradnje ,a bice 2 balka??
pozdrav svitu
zva san ih za asistenta pa mi je reka samo ako iman vi??u ??kolu
cuja san i ja da im dolaze dva nova broda iduci misec..mislin balka
![]()
cuja san i ja da im dolaze dva nova broda iduci misec..mislin balka
![]()
misli?? da tra?že asistenta struje?

nisu nista digli repicu, to ti je finta! prvo ce se nac misto za kojega mladoga raciscanina (sa vison ili bez, nije bitno) a ako slucajno ne bude available, tek onda ce se poc trazit furestoga i visa bi mogla bit uvjet. treba znat da su svi sefovi raciscani a u raciscu svaka kuca ima da bi 2 pomorca, tako da nac asistenta ne bi treba bit problem. tako je uvik bilo i na mediteranskoj i tako ce bit i na korkyri. davnih vrimena uzimali su kadete iz splita, dubrovnika... u raciscu je vecina pomoraca bila posada. ti ljudi su poslali dicu u skole...i eto ga, oficirski kadar.a budemo vidiliii-kaj ne,ja sam cuja negdi oko 8-9 miseca ..
znaci uvjet je visaaa...asti jesu digli repicu,sada se drze visoko,a neka -ali ona stara gesla je ko visoko leti nisko padaaaaa...
...
lololoooo
nisu nista digli repicu, to ti je finta! prvo ce se nac misto za kojega mladoga raciscanina (sa vison ili bez, nije bitno) a ako slucajno ne bude available, tek onda ce se poc trazit furestoga i visa bi mogla bit uvjet. treba znat da su svi sefovi raciscani a u raciscu svaka kuca ima da bi 2 pomorca, tako da nac asistenta ne bi treba bit problem. tako je uvik bilo i na mediteranskoj i tako ce bit i na korkyri. davnih vrimena uzimali su kadete iz splita, dubrovnika... u raciscu je vecina pomoraca bila posada. ti ljudi su poslali dicu u skole...i eto ga, oficirski kadar.
znaci finte cinu,a slusaj zna se ko ostaje na korculanskoj kompanijii...
molimte posalji mi nekoga svoga prijetelja asistenta ili cistaca makine,bilo koga koga znadesss,,eto takvo je stanje bilo prije 2 godine... a sada vidim lololooo

misli?? da tra?že asistenta struje?

ti se javi andreju botici(mediteranska plovidba)ukrcati ce te 100% na atlantika friga(jedini brod u plovidbi mediteranske plovidbe d.o.o)
broj nadi na njihovim stranicama
pozzz![]()
Je'l placaju ti Frigo Korculani mirovinsko i zdravstveno?
zasto ne bi probao nazvat u korkyru imaju vise brodova od mediteranske, samim time i visa je mogucnost za upasti, uvjeti su manje vise isti kao i na mediteranskoj. Primali su asistente struje i makine stalno
http://www.korship.com/

ide mi prika za asa struje,ma koja viša ,sss i veza![]()

Ajde neka. Hvala lipa ??ta si to napisa na forum puno si pomoga svima nama , posebno nama koji nemamo veze i kojima je 10 puta iz Korkyre rečeno da bez vi??e NE MO??E
Hoće?? li da ti zahvalnici po??aljem na kućnu adresu ili da unajmim avion da vučne natpis s tvojim imenom + srce + hvala + dvije riječi po tvome izboru![]()

isto nan se pi??e nan dvojici,bez veze čekamo i čekamo...![]()
'' aka mi s vezom upadamo bez problema