Korkyra Shipping

cuja san i ja da im dolaze dva nova broda iduci misec..:o mislin balka:uzdravlje:uzdravlje

a budemo vidiliii-kaj ne,ja sam cuja negdi oko 8-9 miseca ..

znaci uvjet je visaaa...asti jesu digli repicu,sada se drze visoko,a neka -ali ona stara gesla je ko visoko leti nisko padaaaaa...
...
lololoooo

a budemo vidiliii-kaj ne,ja sam cuja negdi oko 8-9 miseca ..

znaci uvjet je visaaa...asti jesu digli repicu,sada se drze visoko,a neka -ali ona stara gesla je ko visoko leti nisko padaaaaa...
...
lololoooo
nisu nista digli repicu, to ti je finta! prvo ce se nac misto za kojega mladoga raciscanina (sa vison ili bez, nije bitno) a ako slucajno ne bude available, tek onda ce se poc trazit furestoga i visa bi mogla bit uvjet. treba znat da su svi sefovi raciscani a u raciscu svaka kuca ima da bi 2 pomorca, tako da nac asistenta ne bi treba bit problem. tako je uvik bilo i na mediteranskoj i tako ce bit i na korkyri. davnih vrimena uzimali su kadete iz splita, dubrovnika... u raciscu je vecina pomoraca bila posada. ti ljudi su poslali dicu u skole...i eto ga, oficirski kadar.

nisu nista digli repicu, to ti je finta! prvo ce se nac misto za kojega mladoga raciscanina (sa vison ili bez, nije bitno) a ako slucajno ne bude available, tek onda ce se poc trazit furestoga i visa bi mogla bit uvjet. treba znat da su svi sefovi raciscani a u raciscu svaka kuca ima da bi 2 pomorca, tako da nac asistenta ne bi treba bit problem. tako je uvik bilo i na mediteranskoj i tako ce bit i na korkyri. davnih vrimena uzimali su kadete iz splita, dubrovnika... u raciscu je vecina pomoraca bila posada. ti ljudi su poslali dicu u skole...i eto ga, oficirski kadar.

drago mi je to cuti,jer bijo sam na mediteranskoj napravija ugovor za asaa makine ..:o
:hihiznaci finte cinu,a slusaj zna se ko ostaje na korculanskoj kompanijii...:D
znades sto je meni rekao iz kadrovske u mediteranskoj
gos.andrej botica..:kafa molimte posalji mi nekoga svoga prijetelja asistenta ili cistaca makine,bilo koga koga znadesss,,eto takvo je stanje bilo prije 2 godine... a sada vidim lololooo:cool::cool::cool:
:D:Dpozdrav sa predivne solstice:udriglavom:udriglavom

misli?? da tra?že asistenta struje?

ti se javi andreju botici(mediteranska plovidba)ukrcati ce te 100% na atlantika friga:):)(jedini brod u plovidbi mediteranske plovidbe d.o.o);):o
broj nadi na njihovim stranicama:):)

pozzz:cool:

Last edited:
sinko moj, ne znan ti ja toga andreja, vjerojatno je pisa u przinu kad san tamo navigava (ima skoro 30 godina), ali stil igre je isti. strogi bunker, i u kontranapad ako je bas potriba.

ne kuzin ti ja nista, morat ces mi to pomalo objasnit, bas me strasno interesira, moga bi tamo poc zavrsit ova 3 miseca asistenture sta je ostalo.

Je'l placaju ti Frigo Korculani mirovinsko i zdravstveno?

Prema nekim informacijama na Mediteranskoj 1050$ , uvijet vi??a , ako nisi s Korčule nisi ba?? prvi na listi ,i da , plaćeno mirovinsko i zdravstveno. Tako mi je bar rekao lik koji ka?že da je bio tamo. ( govorim za ass struje )
Nazvat ću danas ( valjda ih uspijem dobiti pa podjelim info ) :uzdravlje

zasto ne bi probao nazvat u korkyru imaju vise brodova od mediteranske, samim time i visa je mogucnost za upasti, uvjeti su manje vise isti kao i na mediteranskoj. Primali su asistente struje i makine stalno
http://www.korship.com/

ide mi prika za asa struje,ma koja viša ,sss i veza :kafa

Ajde neka. Hvala lipa šta si to napisa na forum puno si pomoga svima nama , posebno nama koji nemamo veze i kojima je 10 puta iz Korkyre rečeno da bez više NE MOŽE:kafa

I hvala na jako lijep sročenom postu :kafa

Last edited:
Ajde neka. Hvala lipa ??ta si to napisa na forum puno si pomoga svima nama , posebno nama koji nemamo veze i kojima je 10 puta iz Korkyre rečeno da bez vi??e NE MO??E:kafa
Hoće?? li da ti zahvalnici po??aljem na kućnu adresu ili da unajmim avion da vučne natpis s tvojim imenom + srce + hvala + dvije riječi po tvome izboru :rolleyes:

isto nan se pi??e nan dvojici,bez veze čekamo i čekamo...:udriglavom

isto nan se pi??e nan dvojici,bez veze čekamo i čekamo...:udriglavom

Nisam pomislio tako na prvu jer ti je post bio u stilu ''prika upao bez problema :kafa '' aka mi s vezom upadamo bez problema :kafa
A ??ta da ti rečem osim da znam kako ti je i ispričavam se ??to sam krivo protumačio tvoj post. Taman sam prije toga 184ti put zvao Korkyru i opet mi je rečeno da bez vi??e nema ni??ta :rolleyes:

Back