a ??ta vridi 3rd i 4 mj. ugovor kad su plaće jadne, a njihovi brodovi te satare.
a odakle ta informacija?
ugovorikoja točno???
ugovori ili novogradnje??
a ??ta ja znam...ja samo ljudima priopćavam novosti ako nekoga zanima ta kompanija!
a ako misli?? da te takvi brodovi sataru, onda idi negdi di će bit lak??e...
osobno smatram da su njihovi brodovi (bulkovi i bananjere) dobro za naučit posal, a sad ako nekome nije do rada, jbga!!!
??ta se plaća tiče, istina je da nisu bajne, ali uzmi u obzir da je to domaća kompanija, sa domaćim standardima tako da su plaće naravno manje od onih koje će ti dat npr. japanci!!!
uostalom, nije nijedna kompanija savr??ena, svaka ima svojih vrlina i mana: od plaća i ugovora, do uvjeta i obujma posla! a svak bira ono ??ta njemu pa??e..
a njihovi brodovi te satare.
ugovori
Dobro ti baratas pojmovima i placama za jednu damu . Da ne radis i ka agent? ili ti je ovo samo hobi
onaj tko je bio na Rapi zna o čemu govorim; groblje!!
samo ako nan kazes jesi ti zvjezdan koji je bija stella ili izet koji je sefika ili si sefika
Ima li tko fri??ke informacije u svezi plaća na ovoj firmi. Dali su se promijenile u odnosu na prije 2 godine?
ev ja tamo bio navigavo nekoliko god...nije bas lose tamo place su redovne al mislim da sad imaju samo 4 broda i na samo 2 imaju hr posadu malo je problem se tamo ukrcat ko posada al za casnike nema problema apsolutno nikakvih