gloptik!! jdn
radio sam za gloptik 6 1/2 godina poceo i zavrsio s jdn
teze je bilo upast nudili su sve osim jdn nisam prihvatio ali nakon 2,3 miseca dosa je jdn.
nikad placa nije kasnila nikakvi minusi i slicno uvik na racunu ok(ako sta fali sljedeci misec je tu ali to sve firme imaju,meni sad putni troskovi dolaze s cekom koji traje tri miseca pa cesto i propadne i cekam svoje novce po 6/9miseci)
tia sam rec svako dobro o gloptiku zamolio sam za 3osobe za jdn i uzeli su ih bez problema kad je bila otvor3ena pozicija.
generalno u 6.5g imam samo pohvale za njih
znam ljude iz okolice rijeke koji su s losinjke kadeture dosli za seconde na jdn
znaci kako kome naleti i upadne.
svi veliki su dp1 ali to nijesta ste ucili na cursu to je DPDT i strasno malo se koristi jer naruke je brze(gledaju svaki trip u minutu) tako da dp nije neka
stavka da posal dobijete,za kuvertu je to velika razlika secondo sondaje hoper radi safety sidi za kormilom u navigaciji(1-2h) uglavnom potrco za prvog(s njim je u gvardiji)
jos jednom o gloptiku s mojim iskustvom svako dobro.
ali imam jednu pricu tana
htio sam ici na gear bulka davno prije trazili su mi visu i onda ako upadnem
mozda iskustvo itd
zadnjih par godina zvali su puno puta nudili posal ali kasno.
za njih svi kazu sve najbolje a ja da je bila visoka gluma kad sam tia ic tamo
skoro sam triba bit doktor nauka za dobit posal
toliko o agencijama ljudima i pricama
Ne znam detalje za JDN ali bjezi od Globtika sto dalje. Mene je zena zvala prosle godine (a jednom davno, '99.rekao bih, predao papire za kadeturu tamo) i prica mi price o JDN, 6/6 tjedana ugovori ili 4/4 tjedana ako je brod u Sredozemlju i Europi, permanent placa 2.100â?? za sekonda/navigatora, blabla... I ja pitam, sta mi to nudite ili sta, a onda odgovara.: "Ma ne, mi bi samo tili da vi znate da mi to imamo al nama sad treba ici na jednog malo feedera u Nord..." (Atlantic Comet btw, ne znam ni ja vise koliko puta se taj brod topio, nasukavao i slicno (a nije to ni bitno za ovu pricu). Uglavnom, princip rada Globtika mi je ponizavajuci za svakog pomorca koji drzi do sebe i svoje profesije. Na stranu manje-vise ok firme na koje krca ali bas da me netko potcjenjuje, da me navlaci na ovakve price, da mi ne zeli reci kolika je placa, da mi uvjetuje nesto itd, a preko mojih ledja misli zaradjivati, ne dolazi u obzir.