Gulf Marine Services

mok

2 nd engineer
imam njihovu ponudu za jack up bargu. brod novi 2010 godina.jeli znate sto o ovoj firmi?

GULF MARINE SERVICES preko DEEPWATERA

GULF MARINE SERVICES preko DEEPWATERA

Evo ukratko, na fejsbuku ima stranica MARINE JOBS i vidi san da traze mornara za dp jack up barge 2010 g., ugovor 2 mj. tamo 1 mj. doma placa 1875 usd samo na brodu, aplicirao sam i nekoliko dana poslije dobio poziv iz DEEPWATERA, nazvala me gospodja Marlies H??nisch, dali sam zainteresiran za tu poziciju,odgovorio sam da jesam iako nemam iskustva u offshoreu,rekla je da to nema veze te da ce mi dogovorit intervju sa direktorom iz crewinga GULF MARINE SERVICES, te nakon toga da ce ona opet pricat samnom i tada bih trebao krenut na taj brod. Intervju mi je zakazala za danas -NEDJELJA- ili sutra ponedjeljak popodne pa kad me nazovu, meni bilo cudno zasto nedjelja pa mi je ona rekla da je to muslimanska zemlja, kompanija iz Abu dabija. IIII Pitanje za vas sa iskustvom u offshoreu dali je ovo ok jel ko sta zna o ovom i kakvi su uvjeti zivota i rada tamo? Rekla mi je jos buduci da imam brevet od 3. off. , da bi se moga posli ukrca kao 2nd off. onda je ugovor 1:1 a lova dosta veca, tako kaze ova teta.Ovaj dolje mail sam primio od te gospodje Marlies H??nisch :

Hi Nautica,

Thank you very much for your time during my recent phone call. As mentioned I am looking for an Ordinary Seaman for an offshore unit - Here below please find again the job description for this role:

Role: Ordinary Seaman

Role Overview: DP2 Jack-up Barge / Lift Boat requires an Ordinary Seaman

Duration: Permanent

Basis: 2 months on / 1 month off

Salary: US$1,875 per month worked

Role Activities: Support Vessel operations & deck equipment as directed

Qualifications & Experience:

STCW training certificates

Valid Seafarer Medical

1 year experience in a similar role

If interested in this role, than please forward a copy of the recorded sea service in your seaman's book/s and a copy of your COC.

I look forward to hearing back from you.

Best Regards,

Marlies H??nisch

Marine Recruitment Manager

Mobile: +66 (0) 84 8890173
Main Office Phone: +44 (0) 161 4411 470

Email: mhonisch@deepwaaterrecruitment.com

Web: Home - Deep Water Recruitment - Jobs Onshore, Offshore, Engineering, Marine for Oil, Gas, Wind, Energy, Sea, Master Mariner

Takodjer mi je poslala web site od te kompanije, mislim da traze jos ljudi , pa evo ostavit cu i nju i nadam se da sam nekome pomogao

Gulf Marine Services

gmsauh@eim.ae eto i mail od kompanije

a oni traze ::uzdravlje

Deck & Engine Ratings
Third Engineer
Chief Engineer
Second Engineer - Jack up barge
Master - Jack up barge
Chief Mate
Master AHTS

Pozdrav

Evo recu ti kako je u mene. Kod meen te pozicije pokrivaju Turci i imaju ugovor priko V-shipa. Ugovor im je 28-28 i placa im je oko 2000 Dolara ali svaki misec u godini. Sad mozda je to zapoctak normalno tamo na toj firmi stvarno ti neznma ali eto pa usporedi. Isto tako moguce je da te to krca kao agencije pa posli ako dodes pod ugovor firme da ti se uvjeti poboljsaju

Sritno ti zelim a sad kako ce biti . ako upadnes javi a ima tu jos dosta ,judi koji traze posao pa nek i oni probaju. Znam to jer dobivam na PM dosta upita pa niej neka lova ali za dobit iskustvo je dusu dalo pa posli trazit dalje

evo da se javim u vezi ovog posta gore, zvala me gospodja iz deepwatera i kazala mi kako je pozicija zauzeta da je ta kompanija vec nekog nasla....

obecanje ludo radovanje....:udriglavom

evo da se javim u vezi ovog posta gore, zvala me gospodja iz deepwatera i kazala mi kako je pozicija zauzeta da je ta kompanija vec nekog nasla....

obecanje ludo radovanje....:udriglavom

...barem se javila ;) meni je kavu obećala u uredu kada se vidimo :hihi i od tada se ne javlja :udriglavom

Gulf marine service

Gulf marine service

Svite moj , dalje od te fime pogotovo za basaforcu,
Firma je totalno neorganizirana i nije ni vrime ni misto gubit dane tamo pogotovo kad ti ti jack up u zivotu bas i ne more puno pomoc
a za ti lavur u UK , racunajte gospodo UK taxu na vasa misecna primanja,
Eto toliko obo njima , uglavnom necete se usricit a ostat cete gladni pored indijske spize

dobri narode,

odlican vam je forum, procitao sam ga 2 puta od pocetka do kraja u dva dana, vezano uz ovu temu, nego bi ja ima pitanje, bez puno dispeta, koliko bi mi trebalo vremenski da doguram do pozicije 3rd ili 2nd mekanika, s obzirom da sam po struci str tehnicar, 2 god str fakulteta (nisam uspio do kraja), sad navigavam na kruzeru relativno dugo (al ne u makini), vladam vrlo dobrim engleskim i stvarno mi nije tesko radit u svakakvim uvijetima, malo su mi problem postale duzine ugovora od 6mjeseci, pa sam mislio na offshore, ajde dajte mi neke revalvantne cinenice i stavke, pozdrav iz zg i :uzdravlje

mirno more

Prvo ces trebati prekvalifikaciju u brodostrojara, zatim odraditi 12 mjeseci asistenture i onda krenuti kao 3rd/4th eng. ili kako vec. Sto se avancanja tice, ovisi o vise faktora - velicina kompanije, politika/uvjeti kompanije za avancament, tvoje znanje i sposobnosti, potreba kompanije za visim casnicima (bio sam na kadeturi na jednoj kompaniji koja je imala tada cca. 10 brodova, a preko 20 seconda palube, pa se shodno tome, dalje od terza vrlo, vrlo tesko avancalo).

Naravno, to sve u idealnim uvjetima jer prvo, trebati ce ti odredjeno vrijeme za prekvalifikaciju, zatim odredjeno vrijeme za naci firmu gdje ces odraditi asistenturu, pa onda, u slucaju da te ista nece, mjesto gdje krenuti kao casnik makine..

Kolege s vise iskustva u tom pogledu ce ti dati detaljnije informacije ...

dobri narode,

odlican vam je forum, procitao sam ga 2 puta od pocetka do kraja u dva dana, vezano uz ovu temu, nego bi ja ima pitanje, bez puno dispeta, koliko bi mi trebalo vremenski da doguram do pozicije 3rd ili 2nd mekanika, s obzirom da sam po struci str tehnicar, 2 god str fakulteta (nisam uspio do kraja), sad navigavam na kruzeru relativno dugo (al ne u makini), vladam vrlo dobrim engleskim i stvarno mi nije tesko radit u svakakvim uvijetima, malo su mi problem postale duzine ugovora od 6mjeseci, pa sam mislio na offshore, ajde dajte mi neke revalvantne cinenice i stavke, pozdrav iz zg i :uzdravlje

mirno more

Ako jos jednom kopiras svoj post (vec te brisem u 5 threadu) i zalipis negdi po forumu a posto znas da se moras
prvo predstavit ( a nisi) nego mislis jednim postom izlipit sve threadove baniracu te dozivotno i to iz suca majke mi
mile.
Pa sta pises u svaki thread? Evo ti odgovor od Pelorusa a sve drugo imas vec na forumu i pitaj lipo pitanje
a ne copy/paste jedan te isti post na sve threadove i mislis ako si pohvalia forum da ce to proci.

Fala na razumjevanju

Last edited:
:o

evo ispricavam se zbog neumjesnosti, krivog postavljanja posta, znam da znas kako je kad je kamen u cipeli, nego i dalje drzim da je forum vise nego dobar, stoga :uzdravlje

i mirno more

:o

evo ispricavam se zbog neumjesnosti, krivog postavljanja posta, znam da znas kako je kad je kamen u cipeli, nego i dalje drzim da je forum vise nego dobar, stoga :uzdravlje

i mirno more

Care neman ja nista protiv tebe i da dobijes posao, dapace ali nemos u 5 threadova stavit isti post. Pa moderatori i admini citaju SVAKI POST na ovom forumu da bi forum odrzali cistim i urednim te ujedno smo na taj nacin i informirani jer onaj ko procita tj prati ivaj forum dnevno ili tjedno taj manje vise je jako jako upucen u sve probleme za posao kojim se bqvimo i za radna mista i sve drugo.

Aj nema zle krvi uzivaj :uzdravlje

Evo odgovorit cu korisniku "niramr" u ovoj temi iako je upit bija u temi "Gulf marine services w.l.l"

Ima san ovu ponudu od njih. meni nije pasala placa.

Reference our telecom, please note below my numbers. We are looking for a Second Mate, brief details as under:

Position: Second Mate
Barge: GMS Endeavour
Salary: USD4,800/ month
Rotation: 4 weeks on/ off with salary
Start date: 27th Jan 2014
Contract: Permanent

Please advise interest?

Evo odgovorit cu korisniku "niramr" u ovoj temi iako je upit bija u temi "Gulf marine services w.l.l"

Ima san ovu ponudu od njih. meni nije pasala placa.

Reference our telecom, please note below my numbers. We are looking for a Second Mate, brief details as under:

Position: Second Mate
Barge: GMS Endeavour
Salary: USD4,800/ month
Rotation: 4 weeks on/ off with salary
Start date: 27th Jan 2014
Contract: Permanent

Please advise interest?

4800$ permanent? 4 weeks on/ off
koga triba zatuc za to?

Pozdrav kabel55,
Ne triba nikoga zatuc :)
Za pocetak se mos javit Marlow offshore-u (Thomas Joyce)
On ti krca na Bard Offshore koji imaju brodove koji rade na wind farmama.
Nakon sta skupis "wind farm" iskustvo mos se prijavljivat za ovakve poslove.

Pozdrav kabel55,
Ne triba nikoga zatuc :)
Za pocetak se mos javit Marlow offshore-u (Thomas Joyce)
On ti krca na Bard Offshore koji imaju brodove koji rade na wind farmama.
Nakon sta skupis "wind farm" iskustvo mos se prijavljivat za ovakve poslove.

Tnx, evo sam poslao CV pa cu vidit oce li se itko udostojit odgovorit (sta inace i nije slucaj)
evo ja sam uporan i dosadan svima, valjda ce se i meni sreca jednom osmjehnit :D

kabel 55 vidim da si na High speed craftu,mozda da ovo pokusas:

High Speed Craft Officers – European Union Nationals

Experienced and certified fast craft Masters , Chief officers.

Master – £4500 every month
Chief Officer – £3500 every month

Work area: Northern Ireland and Scotland
Contract duration: 4 week on/ 4 off
Starting date: the middle of March
Requirements:
• EU citizen
• good English
• experience on High Speed Craft

Crew Negotiator
Minijos st. 127-7
Klaipėda
info@crewnegotiator.eu

Tel./Fax +370 46231344
Administrator +370 63526250
Personnel Manager +370 63049917
crew@crewnegotiator.eu

Sretno tebi a normalno i svima koji zele.
Pozdrav

Last edited:
Ja sam na malom katamaranu, ovo sta traze je veliki RORO-Pax.
Slicni su kao SNAV sta je vozija do Ancone.

Back