GULF MARINE SERVICES preko DEEPWATERA
GULF MARINE SERVICES preko DEEPWATERA
Evo ukratko, na fejsbuku ima stranica MARINE JOBS i vidi san da traze mornara za dp jack up barge 2010 g., ugovor 2 mj. tamo 1 mj. doma placa 1875 usd samo na brodu, aplicirao sam i nekoliko dana poslije dobio poziv iz DEEPWATERA, nazvala me gospodja Marlies H??nisch, dali sam zainteresiran za tu poziciju,odgovorio sam da jesam iako nemam iskustva u offshoreu,rekla je da to nema veze te da ce mi dogovorit intervju sa direktorom iz crewinga GULF MARINE SERVICES, te nakon toga da ce ona opet pricat samnom i tada bih trebao krenut na taj brod. Intervju mi je zakazala za danas -NEDJELJA- ili sutra ponedjeljak popodne pa kad me nazovu, meni bilo cudno zasto nedjelja pa mi je ona rekla da je to muslimanska zemlja, kompanija iz Abu dabija. IIII Pitanje za vas sa iskustvom u offshoreu dali je ovo ok jel ko sta zna o ovom i kakvi su uvjeti zivota i rada tamo? Rekla mi je jos buduci da imam brevet od 3. off. , da bi se moga posli ukrca kao 2nd off. onda je ugovor 1:1 a lova dosta veca, tako kaze ova teta.Ovaj dolje mail sam primio od te gospodje Marlies H??nisch :
Hi Nautica,
Thank you very much for your time during my recent phone call. As mentioned I am looking for an Ordinary Seaman for an offshore unit - Here below please find again the job description for this role:
Role: Ordinary Seaman
Role Overview: DP2 Jack-up Barge / Lift Boat requires an Ordinary Seaman
Duration: Permanent
Basis: 2 months on / 1 month off
Salary: US$1,875 per month worked
Role Activities: Support Vessel operations & deck equipment as directed
Qualifications & Experience:
STCW training certificates
Valid Seafarer Medical
1 year experience in a similar role
If interested in this role, than please forward a copy of the recorded sea service in your seaman's book/s and a copy of your COC.
I look forward to hearing back from you.
Best Regards,
Marlies H??nisch
Marine Recruitment Manager
Mobile: +66 (0) 84 8890173
Main Office Phone: +44 (0) 161 4411 470
Email:
mhonisch@deepwaaterrecruitment.com
Web:
Home - Deep Water Recruitment - Jobs Onshore, Offshore, Engineering, Marine for Oil, Gas, Wind, Energy, Sea, Master Mariner
Takodjer mi je poslala web site od te kompanije, mislim da traze jos ljudi , pa evo ostavit cu i nju i nadam se da sam nekome pomogao
Gulf Marine Services
gmsauh@eim.ae eto i mail od kompanije
a oni traze :
Deck & Engine Ratings
Third Engineer
Chief Engineer
Second Engineer - Jack up barge
Master - Jack up barge
Chief Mate
Master AHTS