Globtik

ako iko zna da napise popis tvrtki koje bi zaposlile (u današnje vrime) 3-eg časnika bez iskustva sa završenim faksom. Tražija san na forumu ali nikako nisan uspija nači neki konkertniji post (mislim sa adresom, tel. i e-mailom)

Jesi proba na IMU?

Laura Endara
I.M.A. SHIP S.A.
laura@imaship.com.pa

Office Sibenik
Tel: +385 22 244 810
Fax: +385 22 244 831
Mob: +385 98 258 775
e-mail: ima@si.t-com.hr

Dragi kolege kadeti ako tko ima volje mo?žemo se nać u 8 isprid globtika prije razgovora ubit tremu,popit kavu,upoznat se i tako...ima li zainteresiranih.
Mo?že p.m meni da ne krcamo temu sa glupostima. :cool:

ma kakvu tremu na pismenom? ima vremena posli pismenog do razgovora dosta za kavu....a i rano je za budit se i putovat 108 km samo radi kave u splitu....

CSM Columbia shipmanagement

CSM Columbia shipmanagement

Pozdrav svima, evo ja sam novi.

Samo da pitam ako mi mo?žete reći ne??to o CSM Columbia Shipmanagementu?

Evo ja zavr??avam petu godinu na pomorskom u Rijeci, smjer elektroničke i informatičke tehnologije u pomorstvu, i bio sam danas na razgovoru kod njih u Rijeci. Uglavnom imam preporuku od jednog kapetana pa mi ka?žu da imam prednost pred drugima koji čekaju taj posao.
Name nije mi prva opcija ici na brod, već sam slao zamolbe okolo u brodogradili??ta i razne servise al kakva je situacija nitko nista ne odgovara.

E sad, uletila mi je ta veza za ic na brod i odem tamo nezainteresiran, već samo vidit sta kazu. I kaze mi covjek da bi me ukrcao u 8. mjesecu na istra?živački brod National Geographic Explorer, i ime mi zvuci zanimljivo al nemam pojma nis o tome... Dodem doma i malo googlam i vidim sta je to... i nisam mogao vjerovat.. sad sam se ful nabrijao na to i strah me da se ne razočaram, pa jel zna netko ne??to o njihovoj politici zapo??ljavanja il neznam bilo ??to, molim vas da nesto komentirate na situaciju... hvala

columbia nije ni losa ni najbolja, prosjek. ali... ovo je o globtiku... podji i vidi, neces nista izgubit, ali mi imas malo krivi gard, izgleda da brod nije zelja nego nuzda. a to moze bit opasno.

A vidim da je o globtiku, al samo pitam, ovako usput da ne otvaram novu temu...

Dobro mozda je tako ispalo kad sam napisao post, da mi je nu?žda ići na brod.. Tokom svih pet godina faksa sam imao na umu da cu ici na brod, samo sam sad na zadnjoj godini na nagovor bli?žnjih na kopnu tra?žio posao.

Uglavnom, nije da se grozim mora, privlači me na neki način...
Ima li netko iskustva sa columbiom?

ukrcava li vise ovaj globtik na Jan de Nula? svaki put kad ih zazovem kazu da nema nista i updateriraju moj file i na tome zavrsi. a navodno sam bio dobar na interwievu, jedan od boljih kako mi je rekla ona plava teta u officeu hahahahaha. rekla da ce sigurno biti posla s obzirom na interwiev ali nista od toga. kako kazu niko se nije u lazi utopio:).

Jesi proba na IMU?

Laura Endara
I.M.A. SHIP S.A.
laura@imaship.com.pa

Office Sibenik
Tel: +385 22 244 810
Fax: +385 22 244 831
Mob: +385 98 258 775
e-mail: ima@si.t-com.hr

da stvarno njima skidan kapu,zizic mi je isto,ok bija ali eto to je moje iskustvo sa nekima sam stvarno bija zadovoljan

ukrcava li vise ovaj globtik na Jan de Nula? svaki put kad ih zazovem kazu da nema nista i updateriraju moj file i na tome zavrsi. a navodno sam bio dobar na interwievu, jedan od boljih kako mi je rekla ona plava teta u officeu hahahahaha. rekla da ce sigurno biti posla s obzirom na interwiev ali nista od toga. kako kazu niko se nije u lazi utopio:).

prika cekaj da izbrojim 1,2,3 godine cekanja i nista

Last edited:
"
Evo ja zavr??avam petu godinu na pomorskom u Rijeci, smjer elektroničke i informatičke tehnologije u pomorstvu, ...

Otimac,

Nije mi jasno ovo sto si rekao "petu godinu" za ovaj smjer? Daj pojasni malo o cemu se radi... ali ne u ovom threadu ... nego ima tamo onaj thread 'brodski elektricari' (valjda tamo nece biti off-topic)...,

Back