kad san pocea navigat,medu agencijama aplicira san i na gloptik,koji su sve to ono,naravno bahato uzeli papire polozia san ispit sve nakraju iako san mislija da je sve gotova stvar da iden ka ass,na brod ono kita u guzu,ceka ceka ceka,ono nista,nakraju san polozija klasu,i sad naravno niko te nece jer nemas iskustava(nakraju me C/E kojemu san bija ass ukrca,jer san ga zva u englesku i sutradan me bivsa kompanija uzela za 4tog),dosa ja ponovo u gloptik i standardna procedura,papiri bla bla,nakraju ja doden do ku...(koju ako me jos jedan put nazove izbubetat)i ona meni ovo je sve dobro ali sve priko k....,kaze u petak morete otic placa 1500$ja kazen dobro triba pocet je....placu,kad je ona meni rekla za mazaca ja kazen ajte malo cu razmislit,jer mi je i caca reka da ne sporkivan matrikulu ako san vec bija na jednoj firmi i ako su obecali onda triba sacekat bit ce sve u redu,i tako san i napravija,ali kad san joj reka da cu razmislit samo sto nije pocela bestimat na mene,uglavnom,skoro pa deset godina proslo od toga oni mene svako malo zuvu da updateiraju papire,i pun mi ih je k....,kad san ih jednom zva za dredere rekli su ka nema problema ja se ponada kad ono oni mene na plinasa,zadnji put su me zvali pa san in reka za bi jedino otisa priko njih ako bi mi placa bila 6000E,ja i poceja prcat ali brate ja san zadovoljan sa svojon firmon i jedino bi se maka kad bi neko ponudija iljdu vise,ajme kad je ona pocela a kako onda to zena prihvaca a ovo ono,ja san in samo reka da me nazovu kad postanu ozbiljna firma,a ljudima koje oni je....,bi porucija da bi se tribali organizirat i postavit in svoja pravila,ili nece na brod pa bi vidili ka nemogu sami sebe pokrit ka agencija,mozda bi se prominili,ali to je sve stoka tako da se to nemotre prominit