E.R. Schiffahrt

Poštovanje svima.

Eto mene zanima kolika je plaća asistentima struje poÅ¡to imam mogućnost otić na jedan od bulkova njihovih.

Hvala.

Plaća je EUR600, taschengeld ili džeparac. Savjet - prvo probati Offshore, kontejnere, pa tek onda na bulk. Ako nemate izbora i bulk je OK

600e je priko bsm-a a direktno nemozes za asistenta,nazovi u bsm split i to ti je to

Last edited:
Kakve su Å¡anse trenutno za ukrcaj za juniora na dotičnu kompaniju, imam dvije godine ViÅ¡e pomorske i poručnićki ispit??

Kakve su Å¡anse trenutno za ukrcaj za juniora na dotičnu kompaniju, imam dvije godine ViÅ¡e pomorske i poručnićki ispit??

možeš imat i doktorat, nema veze. bitno je ovlaštenje za obavljanje straže i barem nešto iskustva. mada , ako zagusti, može i bez. Dogodi se ako nema iskustva da šalju 6 mjeseci za kadeta- 600 eura

pomoc za mail

pomoc za mail

moze li mi neko napisat mail za slanje papira u bsm u split?
ovaj za hamburg imam,ali mi treba za split..
hvala unaprijed

pozz ekipa,nakon sto san aplicira preko stranice od E.R. dobia san mail od Bernhard Schulte Shipmanagement (Deutschland) GmbH & Co. KG. da im posaljem sve pratece dokumente tj. certifikate i uz to sam i nadoda i potvrdu od faksa da imam zavrsene dvije godine, sad cekam sto ce mi odgovoriti..kakvi su mi izgledi za ukrcaj posto su me trazili da im saljem sve papire sto imam?

pozz ekipa,nakon sto san aplicira preko stranice od E.R. dobia san mail od Bernhard Schulte Shipmanagement (Deutschland) GmbH & Co. KG. da im posaljem sve pratece dokumente tj. certifikate i uz to sam i nadoda i potvrdu od faksa da imam zavrsene dvije godine, sad cekam sto ce mi odgovoriti..kakvi su mi izgledi za ukrcaj posto su me trazili da im saljem sve papire sto imam?

a šta si po struci

Pom. Nauticar :)

pa sad ne znam jer niste završili školu do kraja, ali vas mogu primiti kao Vježbenika Palube,( Deck Cadet ).Mislim tako dosta primaju rumunje. Možda bi vam bilo bolje izravno na kompaniju, ali u biti su podjednaki uvjeti preko BSM-a. Novac je EUR 600. Samo je ugovor 6 mjeseci za kadete. I, naravno imate puno bolje uvjete i odnose prema kadetima , nego prije 20-tak godina.

Predajte molbu i zivkajte svako malo dok vas ne ukrcaju......

I za kraj, isto je bolje da se koncentrirate na Å¡kolu ( ako niste pali godinu pa hoćete na brod ), jer prekidati zbog kadeture, nije baÅ¡ najsretnije rjeÅ¡enje.

To je po meni, sad netko se možda ne bi složio.....

Ako imate kakvo drugo pitanje u vezi ERS, slobodno mi pošaljite na privatno.

Kadetura odrađena na Atlantskoj plovidbi i Porucnicki ispit sam rijesia prije mjesec dana, ako mi ne odgovore za par dana nazvat cu ih gore u Hamburg pa cu valjda dobit kakav odgovor.

Last edited:
zvao sam ja bio pred 2-3 tjedna u njemačku i rekla mi je da nema niÅ¡ta za treće palube do sljedeće godine, pa da se tad javim... al probaj i ti možda se i promjenilo neÅ¡to

priajtelj mi je aplicira online na njihovoj stranici tjedan dana poslije mene pa su mu odgovorili da imaju dovoljno kadra, dok su meni rekli da im posaljem papire itd..

Ako je netko bija na brodu Sweden kontenjer molio bi ako mi moze dat opis broda onako sta ima a sta nema

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Back