E.R. Schiffahrt

Pozdrav kolege,
Meni su zakazali intervju preko skajpa,znali neko koja su pitanja?
Inace sam struja
Hvala

ja san ima nedavno taj skajp interview, oko 45 min razgovor, musko i zensko su ga vodili... muski vise za tehnicki dio... a pitanja, onako iz struke, nista komplicirano... engleski ti je jako bitan!
ne tresi se ;)

Pozdrav kolege,
Meni su zakazali intervju preko skajpa,znali neko koja su pitanja?
Inace sam struja
Hvala

Pa opca pitanja, gdje si bio do sada, sta si radio. Kakvi pogoni, medium voltage 4400v itd. Ali uglavnom da te vide. Ako si dosao do Skypea, 99% si IN.

Pozz svima

Evo imam priliku krajem godine ici na doticnu kompaniju, trenutno sam jos na faksu i u 10 mi je porucnicki ispit..

Pa me zanima posto ce mi to biti prvi ukrcaj na tu kompaniju oce li me odma uzet za juniora ili cu morat pocet kao mornar,kadet ili timunjer???

AKo polozis ispit, uzet ce te za casnika. Dakako, ako su ti "obecali"

Firma ne uzima izravno posadu i kadete.

Ako ides preko BSM, moze se dogoditi da te posaju jedan brod za kadeta. Moj je savjet da ne pristanes. Bilo je Rusa i Ukrajinaca koji bi odgulili po godinu dana ki kadeti, iako su vec imali sve brevete.

Sad ti vidi, svako zna svoje.

Pozz svima...

Ovako,obavio ja danas intervju na Skype-u sa office-om iz Hamburga sa Beatom i nekim fleet manager-om.Kazu zvace me pocetkom slijedece sedmice.Zanima me zna li neko koliko oni ozbiljno uzimaju ljude tako preko Skype,s obzirom da su mi prije par dana poslali kolike su place,ugovori i ostalo....Zvucali su mi ozbiljno :) Hvala unaprijed

Upa si.Budi bez brige.Ja san ti bija kod njih 5 godina i da san otkaz ima 15dana jer iman bolju opciju.Firma ti je OK i samo naprid!!!

Upa si.Budi bez brige.Ja san ti bija kod njih 5 godina i da san otkaz ima 15dana jer iman bolju opciju.Firma ti je OK i samo naprid!!!

Znaci dobra kompanija.Aj videcu sta kazu i nude.Reci mi jel ima nasih u makinji?

a cuj s obzirom da su meni dopizdili putnicki,i da bi mi ovo bija prvi cargo posle par god.mislim da su mi dobri za pocetak, barem sto se tice place :)

Ne bi bas reka da su place pre male.Za kontejnerase neces puno vise nac da placaju.Meni je konkretno problem bija samo ugovor 4/2 a sa svi ostalin san bija pre zadovoljan.Bude nasih i u makini i na kuverti al to ti je od broda do broda.
Ako ti tribaju jos neke info slobodno pitaj.

kontenjeri:
OOCL vise nego duplo veca placa nego na ER
MSC skoro duplo
CMA CGM masu veca
JADROPLOV ista ili veca sad kad je dolar skocija iako je JADROPLOV smanjija 12 posto
pa sad kontaj :)

bija pa znan

kontenjeri:
OOCL vise nego duplo veca placa nego na ER
MSC skoro duplo
CMA CGM masu veca
JADROPLOV ista ili veca sad kad je dolar skocija iako je JADROPLOV smanjija 12 posto
pa sad kontaj :)

bija pa znan

ne znam po kom kriteriju ti poredis place.zavisi kakvi su ugovori a razliku mozes vidjet na kraju godine.barem ja tako mislim :)

MOj kriterij za dobru placeu je taj da gledam koliko zaradim u godinu i podilim sa misecima na brodu. Tu ja gledam svoju zaradu i mislim da je to realno najbolje pa nek mi druga firma ponudi vise na racun mog izracuna sta iman sad.

Eto samo da nadodam ako ima nedoumice o tome kako racunamo placu.

e na to sam i ja mislio dalmos.ja mislim da je permanent ugovor nekako bolja opcija kad se malo obavi ono plus,minus na godinu.kao sto meni ovi sad nude iz ER...

Back