nisam pao s motora ne trebas brinuti, od sad dajem samo komentare i to na one postove koji mi odgovaraju, a savjete dajem samo preko PM i to kolegama koji traze savjet i s kojima sam se sprijateljio, jer vidim da neki to zloupotrebljavaju kako bi be ocrnili. Ali neka im nema veze! Lijep pozdrav
ok sizife, vidim da si najpametniji. "..." Ti si ipak samo clan posade! Pozdrav
Prijatelju ne višom nego visokom! To je razlika i to velika! Ja necu biti inžinjer nego diplomirani inžinjer!
******* i *******: Kad ta dva ****** ne bi vise bili na faxu onda bi nas fax bio netko i nesto, ma cijeli je novi dekanat u *****! "..."
Evo jos nesto novo. Zva san firmu u ZG, kazu mi da ce se u utorak stvarno i oni prisustvovat sastanku vezano za pomorce sa SSS. Provjereno tocno 100%, Ministarstvo je ZA , Poslodavci ZA, Fakulteti PROTIV. Ako donesu, bit ce to Uredba, sto znaci po kratkom postupku, Vlada, N.Novine i gotovo...
@Vuče (wolf11).., Tako ti Zeusa, čekaj malo - uspori, prikoči!
Nema ovdje neprijateljstva, nego su svi dobrodo??li.., dalje čitaj dolje ispod..,
______
Nitko svojim stavom ne mo?že drugoga ocrniti, nego jedino čovjek mo?že sam sebe ocrniti svojim stavovima.
Pogledajmo ovo dolje:
quote Vuk
unquote
Malo sam ovo gore editirao tvoj post da ne bi ispalo da te ja crnim i zloupotrebljavam bilo ??to, kako tvrdi??. Ono si bio počeo rasprave dobro po nekim threadovima. Pomislio sam o tebi: "Ovaj je dobar." Jer nama na brodu treba ??to prije "gotov" pomorac i čovjek, a ne neki frustrirani (kao npr. onaj Frankie), koju dodju na most ili u makinju, pa bi odmah nakon tri dana htjeli bit za barbu ili za kapa. Dobro, ajde sad ??to je bilo, bilo je.., izvijesti nas ??to se to de??ava neka revolucija ??kolaraca, o čemu se radi???
Takodjer stavi ako ima?? ??to suprotstaviti ovome gore ??to sam iznio..,
Ooj Trasima??e! - Da čujemo tvoje!
P.S.
Ovdje smo većina već na "ti", a ovaj Trasimah je bio učesnik u jednoj antičkoj raspravi. Sugovornik ga je u toj utakmici stavova pri (vodstvu Trasimaha od 1:0), pozvao da servira - uskliknuv??i mu s po??tovanjem - "Oj Trasima??e!"
!
@Vuče (wolf11).., Tako ti Zeusa, čekaj malo - uspori, prikoči!
Nema ovdje neprijateljstva, nego su svi dobrodo??li.., dalje čitaj dolje ispod..,
______
Nitko svojim stavom ne mo?že drugoga ocrniti, nego jedino čovjek mo?že sam sebe ocrniti svojim stavovima.
Pogledajmo ovo dolje:
quote Vuk
unquote
Malo sam ovo gore editirao tvoj post da ne bi ispalo da te ja crnim i zloupotrebljavam bilo ??to, kako tvrdi??. Ono si bio počeo rasprave dobro po nekim threadovima. Pomislio sam o tebi: "Ovaj je dobar." Jer nama na brodu treba ??to prije "gotov" pomorac i čovjek, a ne neki frustrirani (kao npr. onaj Frankie), koju dodju na most ili u makinju, pa bi odmah nakon tri dana htjeli bit za barbu ili za kapa. Dobro, ajde sad ??to je bilo, bilo je.., izvijesti nas ??to se to de??ava neka revolucija ??kolaraca, o čemu se radi???
Takodjer stavi ako ima?? ??to suprotstaviti ovome gore ??to sam iznio..,
Ooj Trasima??e! - Da čujemo tvoje!
P.S.
Ovdje smo većina već na "ti", a ovaj Trasimah je bio učesnik u jednoj antičkoj raspravi. Sugovornik ga je u toj utakmici stavova pri (vodstvu Trasimaha od 1:0), pozvao da servira - uskliknuv??i mu s po??tovanjem - "Oj Trasima??e!"
!
Evo navrle su uspomene Pavelin,Matkovic a ko se sica Pazanina iz Motora.
Prosa bi cili sat a nitko jos nije razumi dvi rici u komadu sta je reka.
A o Orsulicu sta se moze rec, za njega kako radi kosilica Stihl je nauka ali ako pitas kako povezat dva vagona e tu je najaci
Wolfe,
Pa di si ti, zasto se ljutis odma, znas da se malo zezamo, a ti se odma bacia na jesku, ajde budi dobar i zavrsi bolonju sta prije![]()
A isprid skole latasica, cetver, peter i elektron![]()
Wolfe
Pa pomalo stari kad sad ovo procita zamantalo mi se da vise ne znam sta je sta. Nema veze nemoj mi niti pokusavat objasnit, samo ti lipo zavrsi, matrikulu i udri naprid![]()
Ovo prvo je bilo vrijedjanje i zato sam se ispricao nisam htio to reci izletilo mi je nesvjesno!Ovo drugo nije vrijedjanje pa zar ne smijem reci svoju strucnu spremu, a ovo trece je ziva istina: Reci mi je li normalno da te ta dva profesora bace 10ak puta, "..."
Prijatelju ne višom nego visokom! To je razlika i to velika! Ja necu biti inžinjer nego diplomirani inžinjer!
******* i *******: Kad ta dva ****** ne bi vise bili na faxu onda bi nas fax bio netko i nesto, ma cijeli je novi dekanat u *****! "..."

Buon giorno! @Vuče (wolf11)..,
Evo opet si bio ovdje, obredio mušterije i nestao!
______
Nema veze, nisam potrefio ovdje, no - kako vidim jednog od ranijih stavova si se odrekao, a dva preostala si zadržao,
odnosno ustrajao na njima. Evo ih dolje ispod (editirano), jer smatram da nam ne priliči da se glasujemo na takav način.
Pogledajmo, one more time - ti si se dvaput glasovao.., vaoou.., vaoouuu!
vaoou.., vaoouuu!
vaoou.., vaoouuu!
Nema se što diskutirati o ovome! Ja mislim kada bi ovo tvoje vidjeli Sokrat, Platon, Aristotel i Aleksandar Makedonski, da bi se sva četvorica zagledali u to s nevjericom i ne bi to mogli razumjeti "logički", niti na bilo koji drugi način poimanja.
Ujutro kada se probudiš pozivam te da se ispričaš ovdje javno, i usklikneš -
s poštovanjem Vivat Akadēmeia! I ne istrčavaj ispred rude!
U protivnom češ dovesti u pitanje i svoje ispričavanje za onaj prvi stav.
BTW, reci mi da li će ti biti žao, kada završiš ili svršiš školu???
P.S.
Sokrat je bio učitelj Platonu,
Platon je bio učitelj Aristotelu.
Aristotel je bio učitelj Aleksandru Makedonskom.
Poseidon Bog Mora, kako i jest, s obilježjem trozub.., itd.
ja neznam sto ti hoces gavrane! Po tebi covjek ne smije ni reci koju je skolu zavrsio, sutra kad me budu pitali koju sam skolu zavrsio ja bih trebao sutit, ma vidi! Za ono prvo sam se ispricao, a ovim drugim mislim da nikoga nisam uvrijedio, a trece sam rekao istinu (mada malo neprikladnim rijecnikom no to cu ubuduce korigirati)! Kolege su prihvatile ispriku, i to je najvaznije i mislim da ovim zadnjim komentarima nisam nikoga uvrijedio, cak mislim da sam objasnjenjem sustava skolovanja pomogao nekome od kolega! A ti ako imas nesto protiv mene ili si frustrirani i ljut na mene zadrzi to za sebe, MOLIM TE! I pusti me vise na miru!