Bog Ljudi.
Evo nesto novo ako prode gore u ministarstvu . Imaju sastanak koji bi trebao omogucit nama koji imamo sss da polozimo vece brevete na osnovu navigacije , a trebali bi se odrzavati kao vani kursevi. To je pouzdana informacija koju moze potvrdit gospodin iz sindikata a i neke agencije jer su svi pozvani na razgovor oAK toj temi. I ako prode usvojilo bi se za sljedecu godinu. Nadam se da hoce AKO SU PAMETNI i ne zele unistit i ovo malo sta mi privredujemo a vidicemo kakve ljude imamo u sindikatu i dali se bore za nas ili svoje fotelje.
Toliko pozdrav svim pomorcima i mirno more.
Deny
Bog Ljudi.
Evo nesto novo ako prode gore u ministarstvu . Imaju sastanak koji bi trebao omogucit nama koji imamo sss da polozimo vece brevete na osnovu navigacije , a trebali bi se odrzavati kao vani kursevi. To je pouzdana informacija koju moze potvrdit gospodin iz sindikata a i neke agencije jer su svi pozvani na razgovor oAK toj temi. I ako prode usvojilo bi se za sljedecu godinu. Nadam se da hoce AKO SU PAMETNI i ne zele unistit i ovo malo sta mi privredujemo a vidicemo kakve ljude imamo u sindikatu i dali se bore za nas ili svoje fotelje.
Toliko pozdrav svim pomorcima i mirno more.
Deny
@kolega i ostali
Ma kakve izmjene i kakav beneficirani radni staz? ...
@Mile Gavrane
Ma kakva beneficija.To je prica za malu djeca.Dam ti prst kojega ces platit(beneficirani staz),a na drugu stranu ti osicem ruku(porez).Beneficija je to i danas za policjote i soldate.I to je super ni lipe iz njihovog zepa.I umirovljenje sa 43-45 godina i onda rad na crno.Zato i trebaju nas da nam ocide i zadnju kap krvi.Radnik u proizvodnji ili izvoznik kojima se i mi mozemo smatrat hrane ovu drzavu,jedini proizvode a od nje dobivaju goli qrac.Samo iza radnika u proizvodnji i izvoznika se vidi RAD,a ostalo sve je nadgradnja ili paraziti.Sreca sta ja imam rezervno utociste(odstupnicu) sto neki kolege i znaju i ako ovi i nadalje nastave misat govna sta su izasrali odo ja.Treba mi manje od pola sata da nestanem bez da ikad vise pogledam nazad.U mome rezervnom brlogu samo treba upalit frizidere ,aircone i napunit vrizidere.Sve ostale tehnikalije su davno vec rijesene.
Vidit cemo sutra sta su odlucili
Ma netriba rusit SPH ipak smo mi samo grupica frustriranih srednjokolaca stranog porijekla
@Foranin, kako sutra, al nije u iduci utorak, ili san ja po obicaju krivo procita?...

Evo i najnovije vijesti...
Postovani,
cijena kursa iznosi 2760E plus oko 300E za polaganje. Vi, kao drzavljani R
Hrvatske mozete polagati na Luckoj Kap. i oni ce Vam izdati brevet. To su
vec uradili neki kandidati iz Hrvatske.
S postovanjem
Igor Stanovcic
@jadran74
Nijesu ni Crnogorci vi??e oni isti o kojima je pjevao I.M.
______
Oca im jeben, pogle koliku su cijenu stavili! Kakvi su im propisi po pitanju uvjeta koje kandidat mora ispuniti da bi pristupio ovom kursu, i ispitu po zavr??etku kursa. Koliko uopće traje taj kurs?
Čuo sam da imaju čak posebnu ??kolu, koja priprema kandidate za ukrcaj na brodove MSC?!
?