Carnival

To je najveca putnicka kompanija

To je najveca putnicka kompanija

Ja sam se ukrca priko eurosa, za 2nda palube.pro? a san intervju i u roku 15ak dana ukrca. Bilo mi je na brodu odlicno, odradi?  svojih 8 sati pa na kupanje ili u teretanu.sa talijanima sam imao odlican odnos. U svakom slucaju toplo preporucam.

Evo Carnival organizira intervju. Prijave ??aljite do 23 .06. Sve informacije na Euros.hr
E sada da ne bi ispalo da nekoga reklamiram danas me zvalo da po??aljem ?životopis jer je brzo intervju. Sve je to lipo ali ja sam već dvije godine na Carnivalu...................:udriglavom:udriglavom:udriglavom
? to vi??e reći..............

Evo Carnival organizira intervju. Prijave ??aljite do 23 .06. Sve informacije na Euros.hr
E sada da ne bi ispalo da nekoga reklamiram danas me zvalo da po??aljem ?životopis jer je brzo intervju. Sve je to lipo ali ja sam već dvije godine na Carnivalu...................:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Vjerovatno za Strojare ili???:confused:

Dobro da nisu i mene zvali:hihi:hihi

Ha ha prestrasno :)

Je za strojare tj za sekonde fali im sekonda masu a neće da avancju nas treće...

Uglavnom ova situacija je smi??na ali zamisli ako rade ovakve zajebe kakvo jo?? sranje mo?že čovjek očekivat od njih:rolleyes:

ja bi se javija na intervju i pokaza poziv,onda pitas tipa koji te kurac vise ne avancaju nego ti rade ova sranja i ekola,ili si uspija ili izvisija,mali potezi i puno srece cuda cine

Ne govorim za sebe meni fali brevet ali ima masu na??im momaka koji imaju taj papir pa opet su treći a ovdje se rade neki intervju-i. Trećih ima masu mene su poslali ranije sa zadnja dva broda jer nema kabina za sve treće. Sekonde ostavljaju po 5 mjeseci na brodu...... Ma rade nebuloze

evo mi je rekla da dođen u rijeku(a reka san da san iz splita) na interview za terca...

neznan jel to vec unaprid popunjeno ili ipak da oden do rijeke (iz splita)

savjeti?

Vođa;74057 said:
evo mi je rekla da dođen u rijeku(a reka san da san iz splita) na interview za terca...

neznan jel to vec unaprid popunjeno ili ipak da oden do rijeke (iz splita)

savjeti?

nije ajde i postoje velike sanse da te uzmu za terca 4430 eura + krajem godine povisica+teretana+sauna+jacuzzi+sve

ma dosta meni 3 ipo iljade eura i par fetica pr??ta. a ta teretana je koda radi?? đabe na bau??teli.

danas san ih nazva i pita sta je to a ona mi kaze da ce me upisat ako cu doc.. ja ispunija aplikaciju i rekla mi je javit tocnu uru 2-3 dana prije da se znan organizirat..

znaći da oden do rijeke.... :rolleyes:

Ja sam bio na jesen prosle godine i prosao kod Rinalda Marose. Ali kad sam zvao kasnije da vidim sta je sa tim svim oni su mi rekli da je proslo jos dosta njih jos od prije pa da se ceka. Poslje sam kontaktirao Marosu u Monaku pa je rekao da mozda bude otvaranja u sljedecih par godina pa da se javim s vremena na vrijeme, Pa me cisto zanima zasto uopce Euros takvo sto i organizia.:uzdravlje

Vođa;74060 said:
ma dosta meni 3 ipo iljade eura i par fetica pr??ta. a ta teretana je koda radi?? đabe na bau??teli.

danas san ih nazva i pita sta je to a ona mi kaze da ce me upisat ako cu doc.. ja ispunija aplikaciju i rekla mi je javit tocnu uru 2-3 dana prije da se znan organizirat..

znaći da oden do rijeke.... :rolleyes:

Ajde ajde tako sam 2008 lagano na bus cijelu noć pa onako neispavan s opakim ?želučanim problemima do??ao na intervju i pro??ao. Jo?? sam na Carnivalu.

Ta prića sa satima ti je da ekipa koja dolazi od dalje npr Dubrovnik, Split ima prve termine, tako da mogu ranije poći doma. Any way intervju ti nije ne??to te?žak. Pola sata te cijepi. Veliki je bonus ako zna?? talijanski jer tamo su talijani glavni. Ako ne zna?? nije bed. Pitanja su (barem su meni bila) vrste po?žara, oznake aparata za ga??enje, razlika između 2-taktnog i 4-taktnog motora. Btw na kompaniji nema vi??e brodova sa 2 taktnim motorima tako da te to vjerovatno neće ni pitati. Flash point goriva i e pilao me o Co2 sustavima i njihovoj primjeni, ??to kako i kada. Eto toga se samo sjećam. Sretno ako, jeli ode?? na intervju.

Da,da. Fala ;)

Samo sta san ja nautićar pa bas nevirujen da će me pitat o 4t i 2t i flash pointu goriva :p

:uzdravlje

moje je misljenje,da taj karnival je dobar za lincine,i to sto se odi pise donekle se i triba tako zajebavat se i onda na neku bolju komp radit ,kad sporkas martikulu,jer za covika koji radi nema nikakvih pluseva(uz sve evaluatione 61,67,dole napisane promocije),osim ako ne lizes guzicu,mores stogod postic.a u stvari ima i boljih kompanija sto za vecu lovu mores lincarit,i to je ono sto je mene jako smetalo sto se radi ka pas a njihov dole sa kapom po cili dan cakula nista ne radi i puf evo ga na poziciji a nezna ni napunit nitrogen u boce,a da ga pitas sistem spustanja lifeboata,kako radi to sve zine ko bjela psina,evo momak mi se zali da mu prvi spava u kabini a njega tracega jebu staff i direttore jer dolazi usph,a bija san sa momkom prva liga radili skupa,eto i sto s ti sad,to je ono sto smeta na karnivalu sve se gleda ali gledaju hrvate,pa makar radija ko pas uvik ti nesto nadu,momci nemojte slusat te gluposti sto vam se pricaju 4400 dis to imat,jer to ne vridi zivaca i ponizavanja,evo ja iman i vise,a manje se radi i manje si na brodu,a radis sa normalnim ljudima(ne frustriranima)i promovira se brze.

jos jedna stvar ovo iz mog iskustva
ne svidis se svome glavnome sekondu ,prvome,gotovo ti odma ti sere po tebi ima san ja takvoga sad,ja bija sam na brodu nije bilo prvoga,dode 1st/e prvi put,jedan dan prije USPH,nezna ni di je galley a jakuzi da ne govorimo i onda stradan sere kako njemu nisu nista nasli sve je bilo super score 99,a posli sra da mu je 3 u k..... (posvadali se ja i on kad je skoro napravija oil spil u st thomasu,reka mehanicaru da otvori cjev hidraulike a ono 200bara)spava u kabini ,a ja luduj trci napravi ovo ono,dok on gori u spa sa svojom cakula,cili dry dock,kapo zove mene jer zna da mu ovaj nije bogzna sto,na sto je ovaj posebno bija ljubomoran,ma to su sugavci

Back