reful
ma tebi je mozda najbolja,ali znaj da se o ukusima ne raspravlja,a staff kapetanu tamo nije bajno vidija san sad na triumphu,pola ne zeli niti pricat sa njim,ustvari neznam sto smo tu napisali sto nije istina,koje tu cinjenice nisu istinite,ajde bogati,pa i njihovi sto nesto valjaju idu ca posli prvog ugovora a nekad ga ni ne zavrse,nekima je st ch,ante super nekima smece,neki stafovi nasi su bili pa su dobili pedalu,a njihovi su ostali,a to jedan st na ciloj kompaniji to je jer to tako mora biti,nisi se ti nasa u poziciji kad su bili mitingzi pa diretire sra na talijanskom da dolazi puno hrvata,ajde bogati,
prijatelju niko nemore poist vise govana od mene a da se ne svadam sa nekim,(ima san svadu prvi put sad sa prvim,jer je bija ljubomoran sto staf samo meni daje posa jer je vidija da ovaj je friski prvi i da nezna-ko mu je kriv)a izdrza sam tamo dosta i sad se ukazala super prilika i evo skaci,a pola bi ih guze dalo nasih da se mogu prebacit na nesto bolje ali kako se kaze tamo di mores imat vecu lovu za ovaki nerad---jadno
i jos jedna stvar ako je neznanje igrat karte-ili ti lizat supak,i kad ti dode kapo pa kad se unese u facu i kaze mrzim hrvate,i p......n mi ih je k....c,a nas prvi mu se smjeska ka da je smisno a u biti se jede,i onda dode meni pa ko dite materi,a jesi cuja sto mi je reka......ajde ajde znas ti o cemu ja pricam,znam ja i one koji su nosili cokoladice,i koji su plakali da ce mu obitelj bit razocarana ako ga ne avancaju.....sve se zna
ali to je sve fun ship
a i na kraju ti ljudi nisu probali bolje kompanije pa da mogu reci da je carnival br 1,pitaj nasega momka od 35godina staff ch eng na princesa,a tu na carnivala je bija sekondo.....sto on misli o karnivalu,ajde sinko neznas ti sto su dobre kompanije-jer je udrija u glavu njihov mentalitet
plus-ovo sto je reka f m
nasi i dodu na poziciju ali drukcije postupaju sa nasima i sa njihovima tako da na kraju nema veze ako ti je nas mozda ce ti bit jos i gore,(ali nasega barem mores lako naci doma pa ga ispljuskat)tim nasim kadeti mogu radit cirkus a probaj se ti ne slozit sa njihovom idejom....sto bi te dole ispeglali.
da stvar ne bude tako crna
ima stvarno ljudina nasih i jedan put se stvorila ekipa nas 7 strava ugovor,ali to je 2 posto od ukupnog