Azara crew agency

Asinkronus

Struja
Ima li ko da su ga kontaktirali? Jesu li poceli uzimat ljude? Koje su firme u djiru?

Bilo bi dobro ako moze da gazda napise 2-3 rici.
Sta se trazi? Koji su uvjeti? Planovi za buducnost? Sta se moze ocekivat?

Nadan se da nije puno pitanja :hihi

Pozdrav

Nakon ispunjene aplikacije dobija san ovaj odgovor:

srdačno se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju te ispunjenoj aplikaciji.
Ovim putem želimo Vas obavijestiti da ste uÅ¡li u naÅ¡u bazu podataka i da ćemo na osnovi
potražnje za određenim profilom biti slobodni kontaktirati Vas.
Obzirom na konkurentnost pomorstva u svijetu, kandidati sa iskustvom će imati prednost pri zapoÅ¡ljavanju,
ali kao odgovorna kompanija nastojat ćemo pomoći i kandidatima bez iskustva da realiziraju svoje karijere
u maritimnom i offshore sektoru.
Molimo Vas da podatke iz Vašeg životopisa ažurirate i pratite našu stranicu.
Radujemo se naÅ¡oj budućoj suradnji.

Srdačan pozdrav,

Ima li ko da su ga kontaktirali? Jesu li poceli uzimat ljude? Koje su firme u djiru?

Bilo bi dobro ako moze da gazda napise 2-3 rici.
Sta se trazi? Koji su uvjeti? Planovi za buducnost? Sta se moze ocekivat?

Nadan se da nije puno pitanja :hihi

Pozdrav

Evo da odgovorim iz prve ruke

Dakle Azara crew Agency nije jos pocela ukrcavat ljude jer smo jos u pregovorima sa par razlicitih offshore firmi. U 3 misecu je sastanak u Norveskoj sa par offshore firmi a krajem 4 je planiran jos jedan sastanak sa jos par firmi.

Koje su firme jos se nesmije govoriti ali posto sam i ja sam aktivan u offshore businessu mislim da ce biti tj nadam se da ce biti i vise nego dobre. U pocetku je plan da ce ici ljudi koji imaju iskustvo a onda i oni koji nisu bili na offshore ali su radili na brodovima.

Plan na malo dalju buducnost je da se pocne tj nade dogovor (s tim firmama za koje se nadamo da cemo poceti suradnju) za pocnu ukrcavati nase ass. struje,stroja i palube te da mladi mogu tako firmama osigurati dobar kadar od pocetka a oni njima siguran posao.

Moram naglasiti da smo od kraja 10 miseca tek dobili dozvolu ministarstva i isli zvanicno on line te na taj nacin tek radimo 3 miseca, a dobiti neku firmu a pogotovo offshore nije lagano jer je trziste jako zastupljeno pogotovo ako uzmemo u obzir da Ukrajina samo u Odessa-i ima priko 200 agencija a da ne govorimo koliko su oni brojniji narod od nas. Vase aplikacije smo morali zaprimiti jer moramo imati i databasa-e koji se prestavlja firmama a mi ga fala bogu i vama aplikantima imamo jako velikog.

Za kraj cu samo reci da pregovori idu i vode se svakim danom i da virujemo u jako blistavu buducnost za koju cemo se maksimalno potruditi da pocne sta prije.

Hvala vam na razumjevanju i strpljenju.

Last edited:
super je to Dalmos. samo jos mene ukrcajte kad pocne i nitko sretniji. btw.ja sam medju onima koji nemaju iskustva na offshoreu.
a dali se planira krcati i na tankere i plin ili samo offshore?

Svaka cast Dalmos samo polako glavno da to krene lagano.ako se cekalo do sada onda nije ni problem jos koji misec il vise.:uzdravlje

Dakle Azara crew Agency nije jos pocela ukrcavat ljude jer smo jos u pregovorima sa par razlicitih offshore firmi. U 3 misecu je sastanak u Norveskoj sa par offshore firmi a krajem 4 je planiran jos jedan sastanak sa jos par firmi.

Koje su firme jos se nesmije govoriti ali posto sam i ja sam aktivan u offshore businessu mislim da ce biti tj nadam se da ce biti i vise nego dobre. U pocetku je plan da ce ici ljudi koji imaju iskustvo a onda i oni koji nisu bili na offshore ali su radili na brodovima.

Plan na malo dalju buducnost je da se pocne tj nade dogovor (s tim firmama za koje se nadamo da cemo poceti suradnju) za pocnu ukrcavati nase ass. struje,stroja i palube te da mladi mogu tako firmama osigurati dobar kadar od pocetka a oni njima siguran posao.

Moram naglasiti da smo od kraja 10 miseca tek dobili dozvolu ministarstva i isli zvanicno on line te na taj nacin tek radimo 3 miseca, a dobiti neku firmu a pogotovo offshore nije lagano jer je trziste jako zastupljeno pogotovo ako uzmemo u obzir da Ukrajina samo u Odessa-i ima priko 200 agencija a da ne govorimo koliko su oni brojniji narod od nas. Vase aplikacije smo morali zaprimiti jer moramo imati i databasa-e koji se prestavlja firmama a mi ga fala bogu i vama aplikantima imamo jako velikog.

Za kraj cu samo reci da pregovori idu i vode se svakim danom i da virujemo u jako blistavu buducnost za koju cemo se maksimalno potruditi da pocne sta prije.

Cini mi se da ce ova agencija u buducnosti bit jedna od ozbiljnijih i jos ce se bavit offshoreom......
Sve najbolje vam zelim!
Svaka cast!!

:uzdravlje

OK to me najvise i zanimalo. Nadam se najboljemu.

Pozdrav

E da bar ja iman dobar spurijus za vise nasih agencija a ne samo za ovu i jos par, ali polako dobar primjer ce mozda koga i prosvitlit, svaka čast!

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Pozdrav!
Prije svega da vam zazelim srecu!

A sada jedno pitanje, kada krenete krcati da li cete krcati i posadu ili samo oficire?

Planiram skociti do Aberdeena rijesiti te Opito brevete i usput poloziti Sparrows stage 1 crane operator, e sada buduci da ce me to po gruboj procjeni kostati oko 7 keka ervica ne znam koliko je to pametno ako nemam di pokucati za ukrcaj pa me zanima cisto informativno da li cete krcati i posadu?

Hvala i lijep pozdrav

Evo da odgovorim ukratko. Ukrcajemo i oficire i posadu kako sam vec rekao.

Nadam se da ce jako brzo biti dobri vijesti ali jako brzo....

Malo strpljenja

super

super

evo i ja cu poslat cv,15 godina off shore iskustva ka A.B sa masu opito breveta.mislim da je to dovoljno.naravno ako budu bolji uvjeti nego vamo di sam sad,ali čim su u pitanju norvežani ,moglo bi bit to vrlo dobro

update

update

Pozdrav svima

Kako sam i obecao evo cast mi je i zadovoljstvo vas obavjestiti da je Azara Crew Agency sklopila prvi ugovor u kojem mozete procitati vise pod ovim linkom.

Azara signed an agreement with Maroff Crewing AS

Samo za kraj da napomenem da je to pocetak jer smo u Azari jos u pregovorima sa par firmi kako sam gore vec naveo.

Lip pozdrav

Back