biti ce uskoro
moraÅ¡ prvo na azara.hr napavit životopis pa čekati kao svi![]()
Stari red ti je do Tokya
Take your ticket
![]()
ala otkad san van aplicira. nek se zna da kupin iskustvo na offshore, sad san na survey brodu
Pozdrav
Posto ste mi poslali i PM reci cu vam ode jos jednom istu poruku Drago mi je za offshore iskustvo i nadam se da ste to update-ali na vasoj aplikaciji od Azare.
Ali stvari stoje ovako:
DAkle oglas sam stavio jer sam obecao i nastavicu stavljati oglase za slobodna radna mjesta, ali necu odgovarati na PM u vezi toga jer imaju ljudi koji to rade u agenciji da vas upute u sve.
Sve informacije o Azari su na www.azara.hr ili na 022500503 ja sam ode na ovom portalu samo pomorac i nastojim to odvojiti od poslovnog djela Azare koliko god mogu. Ode se zafrkajem i druzim sa svim kolegama i zelim da tako i ostane. Dakle ode sam kao Pomorac.net administrator i kao kolega pomorac.
Nadam se da me razumis. Sve sta ti rece Ivan ili Mirko (recruiteri) ti je tako.
Hvala na razumjevanju
Pozz
Dalmos
Eto ljudi zelio bi pohvalit dalmosa na ukazanom povjernju za tako odlucno otvaranje jedine offshore agencije u Hrvatskoj da se pruzi prilika za normalan I stalan posao , ja sam naprimjer recimo medju prvima kontaktirao I aplicirao kod azare, I u vrlo korektnim pregovorima sa Gosp. Ivanom mogu samo reci rjeci hvale ljudi su skroz profi I kulturni sve objasne I stvarno se trude posto imam iskustva na raznim brodovima u nekoj grani offshora kao strojar u tom s poslu 11godina od tankera ,multi -cata ,tugva, position anchor poontona i shore workshopa i slicne opreme nadam se da cu imat velike sanse iskreno se najdubje nadam skoroj I dugorocnoj suradnji unaprijed hvala
Evo mene nakon sto godina... Prava će vijest bit kad neka agencija pošalje nekoga za roughnecka ili na neku drugu početničku poziciju, za nas bez iskustva ovo je trla baba lan!
Bolje je živjeti sto godina kao bogataš nego sedam dana kao siromah (Grunf)!