Azara crew agency

Otvorene pozicije

Otvorene pozicije

Pozdrav svima

Dakle za Norveskog klijenta imamo otvorene sljedece pozicije. Svi koji odgovaraju trazenom profilu za dodatne informacije o firmi, uvjetima, i slicno neka se obrate na 022-500-503

2XMaster with pre-set mooring experience for AHTS / DP2. Cert-Full DP with contract 8 weeks.

2XChief officer with pre-set mooring experience for AHTS / DP2 Cert-Full DP with contract 8 weeks.

Brazilian Visa prednost ali nije obavezna.

Www.azara.hr

Lip pozz

ala otkad san van aplicira. nek se zna da kupin iskustvo na offshore, sad san na survey brodu

Pozdrav

Posto ste mi poslali i PM reci cu vam ode jos jednom istu poruku Drago mi je za offshore iskustvo i nadam se da ste to update-ali na vasoj aplikaciji od Azare.

Ali stvari stoje ovako:

DAkle oglas sam stavio jer sam obecao i nastavicu stavljati oglase za slobodna radna mjesta, ali necu odgovarati na PM u vezi toga jer imaju ljudi koji to rade u agenciji da vas upute u sve.

Sve informacije o Azari su na www.azara.hr ili na 022500503 ja sam ode na ovom portalu samo pomorac i nastojim to odvojiti od poslovnog djela Azare koliko god mogu. Ode se zafrkajem i druzim sa svim kolegama i zelim da tako i ostane. Dakle ode sam kao Pomorac.net administrator i kao kolega pomorac.

Nadam se da me razumis. Sve sta ti rece Ivan ili Mirko (recruiteri) ti je tako.

Hvala na razumjevanju

Pozz

Dalmos

Pozdrav

Posto ste mi poslali i PM reci cu vam ode jos jednom istu poruku Drago mi je za offshore iskustvo i nadam se da ste to update-ali na vasoj aplikaciji od Azare.

Ali stvari stoje ovako:

DAkle oglas sam stavio jer sam obecao i nastavicu stavljati oglase za slobodna radna mjesta, ali necu odgovarati na PM u vezi toga jer imaju ljudi koji to rade u agenciji da vas upute u sve.

Sve informacije o Azari su na www.azara.hr ili na 022500503 ja sam ode na ovom portalu samo pomorac i nastojim to odvojiti od poslovnog djela Azare koliko god mogu. Ode se zafrkajem i druzim sa svim kolegama i zelim da tako i ostane. Dakle ode sam kao Pomorac.net administrator i kao kolega pomorac.

Nadam se da me razumis. Sve sta ti rece Ivan ili Mirko (recruiteri) ti je tako.

Hvala na razumjevanju

Pozz

Dalmos

Posteno. U potpunosti razumijem. Hvala

Eto ljudi zelio bi pohvalit dalmosa na ukazanom povjernju za tako odlucno otvaranje jedine offshore agencije u Hrvatskoj da se pruzi prilika za normalan I stalan posao , ja sam naprimjer recimo medju prvima kontaktirao I aplicirao kod azare, I u vrlo korektnim pregovorima sa Gosp. Ivanom mogu samo reci rjeci hvale ljudi su skroz profi I kulturni sve objasne I stvarno se trude posto imam iskustva na raznim brodovima u nekoj grani offshora kao strojar u tom s poslu 11godina od tankera ,multi -cata ,tugva, position anchor poontona i shore workshopa i slicne opreme nadam se da cu imat velike sanse iskreno se najdubje nadam skoroj I dugorocnoj suradnji unaprijed hvala

Postovani hvala na lipim ricima za Azaru i njene zaposlenike. Postavljanje visokog standarda odnosa prema ljudima i kompanijama je jedini nacin suradnje sa trzistem kojem smo se mi okrenuli. Ekipa koja "sidi" u kancelariji je jako puno zasluzna za nas trud i rad i zato bih ovu pohvalu posvetio njima.
U Azari je moto da ne radimo drugima sta nebi tili da se radi nama. Nadam se da cemo u skoroj buducnosti imati sta vise posla i nase ljude (one koji zele) sta vise zaposljavati u offshore sektor i da ce se otvoriti nama Hrvatima sta vise put za tu bransu na sta boljim kompanijama.

Jos jednom hvala u ime Azara team-a.

Lip pozdrav

Last edited:
Pozdrav

Pozdrav

Evo i ja bi se tija nadovezat na prijasnji post sa rijecima Hvale za godp.u officu.Iako neman iskustva na off-shore brodovima ispunija san aplikaciju i uredno je svaki put kad doden popunin i receno mi je da ce i za nas bez iskustva biti mijesta na off-shore konpanijama.Ljudi su stvarno vrlo profesionalni i uljudni u razgovoru i zato VAN SVAKA CAST
Puno uspijeha u daljnjem poslovanju van zelin
Pozdrav

Evo mene nakon sto godina... Prava će vijest bit kad neka agencija poÅ¡alje nekoga za roughnecka ili na neku drugu početničku poziciju, za nas bez iskustva ovo je trla baba lan!

Bolje je živjeti sto godina kao bogataš nego sedam dana kao siromah (Grunf)!

Evo mene nakon sto godina... Prava će vijest bit kad neka agencija pošalje nekoga za roughnecka ili na neku drugu početničku poziciju, za nas bez iskustva ovo je trla baba lan!

Bolje je živjeti sto godina kao bogataš nego sedam dana kao siromah (Grunf)!

U potpunosti se slazem s vasim a i grunfovim rijecima. :D

DA bi se ukrcalo nasu posadu na pocetne pozicije tribaju prvo nasi iskusni ljudi ''otvorit put'' i pokazat da smo dobri, da bi na racun njihovog zalaganja i pokazivanja njihovih sposobnosti odredena kompanija na povjerenje uzela i neiskusni kadar.

Nadodao bih jos jednu poslovicu na ovu grunfovu recenicu.

Prvo triba skociti pa onda reci HOP!!!!

pozz

Evo pošto san novi na forumu šaram po temama pa san naletija i na ovu.
Kako i ja trenutno tražim posao,poslao sam moje podatke na azara agenciju i samim odgovorom san bija oduševljen.
Jer kada se sitin svog puta od kadeta do časnika, i toliko arogantnosti od ljudi i agencija a da ne spominjem da većina nije nikada ni odgovorila bar odj ste hvala na mailu.Doista nam treba jedna kvalitetna grupa ljudi koja će reći u redu ako možemo pomoći čemo, i zato svaka čast i ekipi i ideji o stvaranju takve agencije.

azara

azara

Evo citam kako hvalite agenciju pa mogu i ja reci da sam bio jako zadovoljan odgovorom mada je bija negativan sto se tice posla no jako ljubazni za razliku od drugih koji ti cak i ne neodgovore a kad se jave budu jako kratki i otpile te ono ko te sisa!
Ispunja aplikaciju i nadam se necemu!
POzzz

Master za PSV

Master za PSV

Molimo ISKLJUCIVO zainteresirane Mastere tj Kapatane s unlimited DP-certifikatom kao i unlimited brevetom za Mastera koji imaju iskustvo na PSV,da se jave na www.azara.hr. Radi se o renomiranoj firmi koja ima potraznju za Masterom/Masterima za stalno zaposljenje uz odlicne uvjete zaposlenja

P.S
Molim da se javljaju samo oni koji udovoljavaju uvjetima TE VAS MOLIM da mi nepisete na PM jer za sve upite je tu www.azara.hr ili 022500503.

Lip pozz

Back