Bit ce zbog svih ovih procedura LNG brod dodje ispred Point Noire-a, Kongo, pa se radi smjena ljudi, a brod inace krca tered u Soyo-u, Angola. Iako je terminal on shore, smjena ljudi se tamo ne radi. Predpostavljam da je Kongo puno fleksibilniji.
Ovo i mi dobivamo svaki put... Dosad nije bilo problema. Agent nas pokupi u Luandi i odveze ( u zakljucanom i zatamnjenom kombiju) na lokalni aerodrom pa onda za Soyo...
Bice imamo istog agenta tako i mi putujemo u miru i blagostanju![]()

Nas je onaj s majicom PALL , al nemoj nikom rec![]()
(slikacu drugi put) ako budem smio vadit mob iz djepaevo ako nekog zanima ili nema gold karticu za uci u takozvani "vip lounge" -lozinka za wifi pa se moze popit piva i isprid i koristit internet.
daklem, USER NAME: FLYTAAG i LOZINKA taag%sempre
Pozz
Koliko se ceka nakon sto se aplicira za STV tj nakon sta se papiri posalju u bec?
LOI se ceka misec dana
Nakon sto ze dobije LOI, pecatiran od svih, kad se posalju papiri u Bec DHL-om (prevod, slika...), ovisi od Ambasade, ali u pricipu po vizu se ide za 4 - 5 dana u Bec.
Medjutim Ambasada od 16.12.2014 ne prima vise nikog do posli nove godine, moj B2B je treba letiti 16.12.2014 u Bec po vizu pa su mu otkazali i rekli da vise nikog ne primaju.
LOI se ceka misec dana
Nakon sto ze dobije LOI, pecatiran od svih, kad se posalju papiri u Bec DHL-om (prevod, slika...), ovisi od Ambasade, ali u pricipu po vizu se ide za 4 - 5 dana u Bec.
Medjutim Ambasada od 16.12.2014 ne prima vise nikog do posli nove godine, moj B2B je treba letiti 16.12.2014 u Bec po vizu pa su mu otkazali i rekli da vise nikog ne primaju.
Stiga mi je LOI tako da sutra letim za Bec pa onda dalje. Izgleda da ipak daju vize iza 16.12. Ja se ponada da cu uvatit bar Bozic [emoji20]Isto ovakvo iskustvo i saznanja imam i ja.
Kod nas na brod dolaze 17.12.2014 svi na boarding vizu i to sve do 21.1.2015 SAMO na boarding vizu i naravno oni koji imaju working njih to nista nedira
Sent from my iPad using Tapatalk