za buduce kadete

deck monster

New member
decki i cure u istim problemima kao i ja recite me jeste li dobijali neke "konkretne pozive" za ukrcaj ili neke dobre naznake ovih dana..naravno za kadeturu..pozz

nista. posalo jedno 40ak mailova u petak cekam neke odgovore i tako. al sumnjam... :(

Moj prika je pod mojim vodstvom posla 1100 mailova i ubacio se direkt na offshore 'ka mornar / kadet. Ba?? mi je posla mail da je ok sve i da je ekipa zadovoljna njegovim radom.

Drugi prika i lipotan se pokida saljuci i ide na CMA, odbio jos jednu ponudu.

Treći zmaj s foruma je posla isto preko 1000 mailova i ide 'ka asistent stroja.

Darko je u ''poznima'' godinama , upila ljude i ide ka asistent.

Ja posla 1500 mailova i idem u četvrtak , bira između 4 kompanije.

Od 40 mailova i čekanja nema ni??ta. To je kao da koko??i baci?? 4 zrna soli i očekuje?? da sutra snese jaje.. :hihi

Koristete google i registre firmi , firma ima. Ako neko ima ikakve veze s brodom ??alji mail. Veća je vjerovatnost da će?? od njih 400 prije dobiti ukrcaj njego od njih 40. I uplati lovu na skype i zovi. Sve ostalo je uzaludno čekanje.

lipotan je posla 800 mailova :uzdravlje , samo da napomenem:hihi , ajde bilicu bogati otvori agencijuu za ukrcaj niko ne bi osta na szvom hehe

lipotan je posla 800 mailova :uzdravlje , samo da napomenem:hihi , ajde bilicu bogati otvori agencijuu za ukrcaj niko ne bi osta na szvom hehe

Pitaj ga odakle mu tih 800 adresa da se ne dogodi da otvori agenciju i bude mora placat danak

Pa znam da jesi lipoto moja :hihi
Znači generalan zaključak je: Ako se upre , ukrcat se može :uzdravlje

Vidit ćeš kad Germa krene s slanjem. Taj će se ukrcat u roku 10 dana :D
A dat cemo mu ruke oba da ode sto prije jer je ljudina ipo.

recite mi mozda je pitanje glupo ali jeli postoji opcija odradjivanja kadeture na platformi?

:D

Last edited:
Back