Vantage Driling

hebali vas dp operatori I ko sta radi
dobra preporuka u pravo vrime I upadas

sad preporuka trenutno ne pomaze nikom

vantage stoji lose tj dosta lose
ali ako ce bit lakse ni drugi ne stoje bolje

seadrill je napustia u skveru novi semi ,gotov rig otkaza navodno da je rig kasnia,a ne da je pala cijena riga po danu pa nema vise racunice
transocean je uhvacen s rukama u vrici u brazilu,pale dionice
diamond gubi jo sjedan ugovor u brazilu,ima novaca ali nema sta snjima radit
Ensco,pride dogovarali ugovore s petrobrasom
svi dp rigovi im idu vani brazila
ocen rig za cudu izgleda uzima jedan junit od propaloh shain petroleo ali I njima su dosli grci

uglavnom sve ali sve ide dole

inace tamo je jos uvijek nas frenki;)

Da se vratin malo na pocetak teme.
Znan da je forum misto za sve i svasta al jos najbolje da ste stavili sliku, kucnu adresu, broj mobitela i sl. od ove trojice sta su upali tamo.
I nije ovo prvi put da se prica o ljudima koji nisu aktivni na forumu.
Ne vidin smisla o raspravljanju o DP sposobnostima ljudi koji nisu upce tu.
Zapravo vidin jedino zavist i tipicni hrvatski jal.
Ko smo mi da to procjenjujemo.
Razumin da je konacni cilj razmjena informacija al mozda bi se tribalo uvest neko pravilo u vezi pricanja o ljudima koji nisu tu.

Pozz Delsey

Evo mene interesira da mi reces tko je nekoga uvridio i pricao lose o ljudima koji nisu tu prisutni? Mislim da je user Raul pitao ja rekao da neznam o kome se radi i to je to. Nakon toga ti upadas sa svojom pricom o ljudima koji nisu tu...
Sta se tice toga da se nepise o ljudima koji nisu nazocni znaci da se nwsmije pisat o Brazzoguziju i ekipi koja nas pokrada desetljecima, ma puno jw toga jos tu.

Eto toliko od mene jer smatram da tvoj komentar je bas suvisan ako nisi slucajno jedan od prozvanih samo s novim user nameom.

P.S
Samo da napomenem da se skoro svaki par tjedana (nekad i cesce) cujem mailom s 2 osobe s te firme i znam kakvo je stanje. I iskreno bih volio od srca da se kompanjja izvuce iz tih problema.

Lip pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozz Delsey

Evo mene interesira da mi reces tko je nekoga uvridio i pricao lose o ljudima koji nisu tu prisutni? Mislim da je user Raul pitao ja rekao da neznam o kome se radi i to je to. Nakon toga ti upadas sa svojom pricom o ljudima koji nisu tu...
Sta se tice toga da se nepise o ljudima koji nisu nazocni znaci da se nwsmije pisat o Brazzoguziju i ekipi koja nas pokrada desetljecima, ma puno jw toga jos tu.

Eto toliko od mene jer smatram da tvoj komentar je bas suvisan ako nisi slucajno jedan od prozvanih samo s novim user nameom.

P.S
Samo da napomenem da se skoro svaki par tjedana (nekad i cesce) cujem mailom s 2 osobe s te firme i znam kakvo je stanje. I iskreno bih volio od srca da se kompanjja izvuce iz tih problema.

Lip pozz

Ma Delsey je citao trhread iz pocetka di se pisalo o doticnim ADPO kako su upali na Vantage i kompetencama, nije mislio na ovo zadnje..

Predpostavljam....:rolleyes:

Hvala tommy, razumimo se.
Nisan niti jedan od njih.
Dalmos sibnija san ti PM, nadan se da ces se bar malo slozit s menon.

Pozdrav svin offshore-ovcima u ovin gadnin vrimenima.

Vidim da si ti strucnjak za DP ,a to mogu zaljucit iz tvojih postova i koliko vremena provodis na ovom forumu....moje procjene o DP-u su nevazne isto kao i tvoje!
Ima tu na forumu ljudi koji znaju sta pricaju i na offshoru su vise od 20 god..
Nazalost da nema decki poput picarda i slicnima ovaj forum bi bio proslost odavno.

Pozzz

Ne visim na forumu pa sa zakaÅ¡njem odgovaram kolegi. NemaÅ¡ pojma o mojem backgroundu ni di sam i tko sam. Očito zakljucujes s na osnovi toga Å¡to se ne tucem u prsa "di san bija, sta sa radija, koliko zaradija i svit spasija". Ja sam na u offshore malo prije velikog vala zaposlenja, vidio neke stvari. A ti se drzi foruma i pumpaj si ego do neba.
Pozdrav

OPD51 ispricavam se sto upadam na ovaj nacin,ali zahvaljujuci useru kiki i direktnoj adresi nasi ljudi je bilo upalo na hartmanna,a pomogle su i druge,samo problem je sto vecina njih presuti,a za đžabe im je kad opet saznam koji je dp officer upao na vantaga kad je se stavio oglas,i tko je postao rig manager na sms-ams isto nakon oglasa, a ni glasa nit se javljaju,ne zelim uzrokovati nikakve konflikte,zelim samo da imamo konstruktivnu raspravu i dijelimo informacije,jer ako su poljaci na boljim uvijetima i firmama nego mi a njih ima pomoraca koliko hrvatska stanovnika stvarno nam to nije onda potrebno,eto just my two cents

Vantage je pukao to je sigurno. Drillship koji su radili su otkazali na pola izgradnje. Ja sam bio kod njih 1 hitch kao zamjena pa sam se cuo sa nekima kažu da je loÅ¡e. Ima nesto naÅ¡ih na onom drilshipu sto je u africi Tungsten Explorer. Jedan Drillship im je ˝stacked˝ (ne buÅ¡i) a mislim da da neki njihovi jack-up-ovi su isto stacked.

Vantage ide u bankrot i onda bi se trebal dignut jos jaci. Navodno ce ljude zadrzat (sta bi bilo super i od srca zelim) jer ce neke ugovore dobit sredinim 2016. To ti je info iz 1 ruke

Sent from my iPhone using Tapatalk www.pomorac.net

Ajde napokon i neke dobre vijesti,dabogda se stanje i na drugim firmama promijeni...

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Prije 10-ak dana kolega dobio ponudu za ETO 760$ pd preko neke agencije da ide za njih,al bi je na unitu vec....

Prije 10-ak dana kolega dobio ponudu za ETO 760$ pd preko neke agencije da ide za njih,al bi je na unitu vec....

Iman prijatelja tamo koji je struja godinama i pricz je kako sam napisao totalno losa.

daj boze da me laze

Ne laze te uopce jer jucer su na jednom rigu 80% posade podijelili otkazna pisma....s jednom extra placom....

Back