Da se vratin malo na pocetak teme.
Znan da je forum misto za sve i svasta al jos najbolje da ste stavili sliku, kucnu adresu, broj mobitela i sl. od ove trojice sta su upali tamo.
I nije ovo prvi put da se prica o ljudima koji nisu aktivni na forumu.
Ne vidin smisla o raspravljanju o DP sposobnostima ljudi koji nisu upce tu.
Zapravo vidin jedino zavist i tipicni hrvatski jal.
Ko smo mi da to procjenjujemo.
Razumin da je konacni cilj razmjena informacija al mozda bi se tribalo uvest neko pravilo u vezi pricanja o ljudima koji nisu tu.
Pozz Delsey
Evo mene interesira da mi reces tko je nekoga uvridio i pricao lose o ljudima koji nisu tu prisutni? Mislim da je user Raul pitao ja rekao da neznam o kome se radi i to je to. Nakon toga ti upadas sa svojom pricom o ljudima koji nisu tu...
Sta se tice toga da se nepise o ljudima koji nisu nazocni znaci da se nwsmije pisat o Brazzoguziju i ekipi koja nas pokrada desetljecima, ma puno jw toga jos tu.
Eto toliko od mene jer smatram da tvoj komentar je bas suvisan ako nisi slucajno jedan od prozvanih samo s novim user nameom.
P.S
Samo da napomenem da se skoro svaki par tjedana (nekad i cesce) cujem mailom s 2 osobe s te firme i znam kakvo je stanje. I iskreno bih volio od srca da se kompanjja izvuce iz tih problema.
Lip pozz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidim da si ti strucnjak za DP ,a to mogu zaljucit iz tvojih postova i koliko vremena provodis na ovom forumu....moje procjene o DP-u su nevazne isto kao i tvoje!
Ima tu na forumu ljudi koji znaju sta pricaju i na offshoru su vise od 20 god..
Nazalost da nema decki poput picarda i slicnima ovaj forum bi bio proslost odavno.
Pozzz
Losekakvo je trenutno stanje na eliti
Prije 10-ak dana kolega dobio ponudu za ETO 760$ pd preko neke agencije da ide za njih,al bi je na unitu vec....