Ukrcaj

pojava

Kadet
Bilo bi lipo da ima jedna tema o otvorenin radnim mistima koje nismo nasli na internetu nego iz prve ruke...

Tipa danas san bija u _______ dogovorit blablabla i suput san sazna da traze
to to i to....

Naime ja trazin ukrcaj u svojstvu kadeta,mornara,kormilara......

Bilo di.Iman i Brevete za Putnicke brodove i Tankere

Fala

:uzdravlje

Probaj na Atlanship

Procita san cilu tvoju temu o Atlanshipu...
Znaci ukrcalo bi me ko mornara ili ako napravin brevet ka timunjera...

Koga si kontaktira,priko cega i na kojem jeziku??

Jos me zanima jel se moze dobit ugovor od 4 miseca.
naime fali mi 3 ipo miseca za zavrsit kadeturu!

I da ... fala :uzdravlje

ab

ab

pojava zovi 098413319,bivsi minship,crew manager drzi jos jedan brod,smjena je brzo,covik se zove zoran

Dobar neki ćovik...
Kaze da taman salje dvojicu...nista zasad...
isto je uzeja ime prezime broj....

fala..:uzdravlje

ja bi treba ic za misec ipo kod njega ali cu mu ujutro odgodit jer vjerovali ili ne prekosutra idem na sealiona,u pon me zvali i prekosutra se leti,eto ti sta ti je zivot.znaci koga zanima otvorit ce se misto na minshipu ujutro za poziciju kormilar.valjda cu nekome pomoc na taj nacin.cujemo se jos sutra i kad se vratim

mate moric

mate moric

Bilo bi lipo da ima jedna tema o otvorenin radnim mistima koje nismo nasli na internetu nego iz prve ruke...

Tipa danas san bija u _______ dogovorit blablabla i suput san sazna da traze
to to i to....

Naime ja trazin ukrcaj u svojstvu kadeta,mornara,kormilara......

Bilo di.Iman i Brevete za Putnicke brodove i Tankere

Fala

:uzdravlje
Atlanship SA
Anne Grenier
Tel +4121 944 9191
Fax +4121 944 9180
evo ti od atlan shipa broj pa ih zovi,triba ti odlican engleski,kompanija je vrhunska,brodovi su dobri i stoji se u portu dosta.probaj!posada su ti pretezno hrvati!

Pozz svima.Mene zanima dali netko zna broj i osobu koju bi trebao kontaktirati za posao u Tankerskoj plovidbi Zadar.Hvala

Preko ove agencije ukrcavaju na njemacku kompaniju Hansa Mare Reederei,brodovi su kontejneri od 3000 i 4000 TEU-a.Oficiri su nasi,Rusi,ima Poljaka,Ukrainaca a ostala posada su Burmanci ali ima nasih mehanicara i na palubi i u makini.

Sad sam bio na njihovom brodu i dosao nam dopis da ako netko zna kakvog asistenta ili kadeta da ih uputi na agenciju jer im treba i jednih i drugih.

B.S.M. Crew Service Center

Velebitska 36 , 21 000 Split, Croatia

Ph+385-21-322860

Fax +385-21-322861

Agenti su Ivana i Darko

Preko ove agencije ukrcavaju na njemacku kompaniju Hansa Mare Reederei,brodovi su kontejneri od 3000 i 4000 TEU-a.Oficiri su nasi,Rusi,ima Poljaka,Ukrainaca a ostala posada su Burmanci ali ima nasih mehanicara i na palubi i u makini.

Sad sam bio na njihovom brodu i dosao nam dopis da ako netko zna kakvog asistenta ili kadeta da ih uputi na agenciju jer im treba i jednih i drugih.

B.S.M. Crew Service Center

Velebitska 36 , 21 000 Split, Croatia

Ph+385-21-322860

Fax +385-21-322861

Agenti su Ivana i Darko

Jako dobar post i od pomoci pogotovo mehanicarima i kadetima/assistentima :uzdravlje

Otiđite gore,napravite test-nije težak,i ako su samo cure u uredu obavezno napomenite da ste KADET stroja jer kad san joj ja po dogovoru doša i reka za asistenta makinje blido me gledala i skoro san otiša-slučajno smo oboje skužili da je došlo do nesporazuma.......uglavnom ja san za njih aplicira priko portala
www.maritime-connector.com

Mo?že se vjerovati a kako mi ka?žu , vjerovatno će tra?žiti naknadu za ukrcaj jer je to za njih "normalno"

Back