Trebaju mi breveti hitno!!

Ljudi ako mo?žete pomoć..imam ukrcaj 30.8..sad mi čovjek ka?že da mi treba brevet Pru?žanje prve pomoći i rukovanje brzom spasilačkom brodicom..zvao sam u Rijeku nautički centar..i visu pomorsku...svi na godi??njem..inače sam iz Istre...nije bitno gdje će se odr?žavat...ako tko zna da odr?žavaju predavanja ovaj mjesec molio bih da mi ka?že.
Hvala!:(

Zovi po kapetanijama pa vidi kad imaju i ako imaju ispite za te bravete i gdje se odrzavaju tecajevi.
Kap DU 020 418 988
Kap RI 051 211 422
Kap Sib 022 217 217
Kap ST 021 345 416
Kap ZD 023 254 888
Sretno
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Bravo Zujac dobar posao.Čovjek zna valjda da za brzu brodicu ide samo na ispit, a za pru?žanje prve pomoći mora odslu??ati tečaj od tri dana pa onda na
ispit.Ovo govorim jer imamo jednog momka na forumu koji je zavr??ija pomorski fakultet a lijen je da bi izvadija brevete i jo?? pita da li je potrebno u CV stavljati i nabrajati brevete koje ima.

evo za prvu pomoc mozes zovnit:

diverso impex +38521453040

antipiros +38521495057

inace kako su ti ljudi vec rekli predavanje 3 dana traje uglavnon od 8 ujutro pa do jedno 1 ili 2 popodne ispit uglavnon bude 7 danan poslin zavrsetka predavanja inace ovi su ti iz splita...

Znam nema problema...zvao sam sve centre u Hrvatskoj danas...svi gotovo idu na godi??nji..centri i kapetanije...osim antipirosa kojem tečaj počinje sutra...ali ispit najranije u četvrtak idući...a ja u čet moram na ukrcaj...tako da..nista..ali
Zahvaljujem!

Znam nema problema...zvao sam sve centre u Hrvatskoj danas...svi gotovo idu na godi??nji..centri i kapetanije...osim antipirosa kojem tečaj počinje sutra...ali ispit najranije u četvrtak idući...a ja u čet moram na ukrcaj...tako da..nista..ali
Zahvaljujem!

care dogovor kucu gradi ( a i koja kunica)...

Dobar dan

Dobar dan

Neznam dali sam postavio pitanje na pravo mjesto, ali treba mi informacija gdje se moze napraviti kurs za Ship safety officer te Risk assesment & accident investigation. Zvao sam sve centre za izobrazbu taj kurs ima samo Diverso ali ne trenutn. Svi savjeti dobrodosli:(:(

Neznam dali sam postavio pitanje na pravo mjesto, ali treba mi informacija gdje se moze napraviti kurs za Ship safety officer te Risk assesment & accident investigation. Zvao sam sve centre za izobrazbu taj kurs ima samo Diverso ali ne trenutn. Svi savjeti dobrodosli:(:(

Tako je, Diverso drzi SSO tecaj, nisam siguran, ali cini mi se i Split Ship Management trening centar (provjeri evo download link na cijelu listu breveta), kontaktiraj Pomorski fax u Splitu, ne znam sta oni imaju, imas AdriaMare uciliste u Sibeniku & Zadru... guglo je tvoj prijatelj ;)

A ovo sta pitas za Risk Assesment stvarno ne znam - zar to nije samo CBT (Computer Based Training) module + test?
dunno.gif

nisan siguran za hrvatsku...risk asesment i investigation ti drze klase. ja san da u lloydsa...koliko pinez ne znan, platila firma.

Zvao danas u SSM drze i jedno i drugo tako da problem rijesen,svejedno hvala

jedino me strah dal se priznaju breveti od SSM-a??????

Last edited:
Nemaj straja; trening centar im je valjda jedina preostala grana poslovanja,
a da ju krase dvije bitne znacajke:

*da je legalna
*da je profitabilna

:D

evo sad u diversa i antipirosa gledan za ovaj tecaj ista cijena isto sve samo razlika u trajanju...

D12 - STCW VI/3 - Osposobljenost za upravljanje gašenjem požara - Advanced Fire Fighting

Cijena:
1.400,00 kn + 220

nije mi jasno kako u antipirosa traje 3 dana a u Diversa 4 dana...

ako te sta tjesi, na pomorskom fakultetu u ri traje punih 5 dana od jutra do mraka.... :confused:

i onda dodjes na malo bolju firmu i kazu ti da sa tin mozes otrat prkno.... kvragu i oni i standardi in

bar se nadan da su poceli malo bolje izgledat ti tecajevi nego kad san ja polaga

Back