Trazim ukrcaj

Boyan

AB / Bosun
Je l zna neko neku agenciju bilo gde da ukrcava nizu posadu(AB-kormilar) sa ovih prostora.Moram hitno na brod,zena treba da se porodi a jako smo utanjili sa parama.Hvala unapred na bilo kakvim korisnim informacijama.Imam spremne sve papire,sertifikate,lekarski nas,ENG 1,US vizu,matrikule nasu,Antigua & B.,Britansku.....

A,..kod njih ti je sve nesto kao ako znas coveka,koji zna coveka,koji opet zna coveka koji je tamo kapetan...pa onda eventualno da on na kompaniji trazi tvoj ukrcaj...i to po mogucstvu da si iz Crne Gore... u suprotnom,ako sam nesto posaljes dokumenta ili predas ovde kod agenta,ima sanse da te pozovu,i to 2020-te

Čuj, ne??to ne virujen da ??ivana tako radi.. Bogdan sigurno, mo?žda jo?? i gore.. probaj dobit kapetana Brakočevića iz CG, pomoga je mnogima ukrcat se na MSC, za??to nebi i tebi.. denebola67@yahoo.com :kafa

Ovde to lepo kazu kod Zivane,nije da kriju,Stoje mi dokumenta tamo vec 2 godine...nikada me nisu kontaktirali,zna se da to tako ide,pricao sam i sa Capt.Brakocevicem davno,on je ranije plovio sa mojim ocem kod Grka ili na Atlantskoj,nisam siguran,pa se znaju dugo,i on mi kaze da je to tako i da on ne moze nista jer mu kompanija dozvoljava da dovlaci samo oficire i elektricare.

Ima li ko jos nekih ideja i mogucnosti. Da ne ukrcava neka agencija kod vas ljude odavde za nizu posadu?? Hvala unapred.

Lo??injska ima 3 broda,alpex 2(uskoro samo 1),v-ship ukrcava basaforcu na 1,....
Ja čekam 6 mjeseci na ukrcaj za tinunjera i nema firme na koju nisam predao molbu,zvao,.....uglavnom panika me hvata i ako se dočepam broda ne skidam se minimum godinu dana! pozzzzz

Zvao sam Transocean Maritime Agencies S.A.M.,covek kaze da vec godinama ukrcavaju samo Indonezane za posadu,a i Off. uzimaju sve manje i redze sa ovih prostora.Zvao sam i Suisse Atlantique i neka devojka Daniela Masha kaze bice nesto,nekad,javice se kad im glavni crew menadzer dodze sa odmora,ona je samo njegov asistent.Ovima u Stenu sam slao i ranije ali traze neki specijalni kran sertifikat...koji na zalost nemam.Mislim da taj koji oni traze radi se u Holandiji.Pre neki dan sam zvao u Italiju, Giuseppe Bottiglieri Shipping Company S.p.A.,ne znam kavi su ali kazu da imaju smene u avgustu pa ce se javiti.

Last edited:
Probao sam i na Atlantsku,ne odgovaraju mi nista vec nedelju dana, je l primaju ljude odavde, ne znam da li da ih zovem, mozda pomogne sto mi je otac radio tamo 25 godina???

jel' primaju ljude odavde, ne znam da li da ih zovem, mozda pomogne sto mi je otac radio tamo 25 godina???
Bio sam na tri broda AP, nazovi ih, sumljam :(
Kod njih igra ti jedino pisana aplikacija.

Last edited:
Korkyra Shipping

Korkyra Shipping

Znam,,hvala...drzim se tog recepta koji sam ovde negde davno procitao...

Provaj nazvat Korkyra Shipping, ured se nalazi na otoku Korculi,mozes naci na internetu adresu,oni ti krcaju dosta ljudi,place nisu lose.
Pozdrav i sretno

Back