Thanks / Like / Dislike

Status
Not open for further replies.
ha ha ha

A vidi Zrilu i Frenkija, ko jednojajcani blizanci, kako jedan tako i drugi, MI NO LIKE, MI LIKE , MI TANKS, ha ha ha, a jeste legende, nasmijali ste me od srca, jos vam samo Kokolo, Offshore i Turist fale :p :D

Frankie mi je reka, ako ne da?? Casperu dislike, zaboravi ono ??ta san ti obeća...:D

ha ha ha

A vidi Zrilu i Frenkija, ko jednojajcani blizanci, kako jedan tako i drugi, MI NO LIKE, MI LIKE , MI TANKS, ha ha ha, a jeste legende, nasmijali ste me od srca, jos vam samo Kokolo, Offshore i Turist fale :p :D

Stari skuzaj, ali meni svaki dislajk tebi donese 25 EUR u djep.

Pa Zadrani su mila majka Jamajka prema ovim bolesnicima iz Kastela. Vođa skupine iz kukavicjeg gnijezda mi je u 15 minuta zalipija 27 dislikova,ali mi je jos uvik visok postotak.Negdi oko 96% like i thanks naspram dislike. Radi u mene moja nocna smjena.Rekli su da ce radit i po kisi ako treba

A koja mafija kastelanska evo su vrbovali i moderatore da mi lipe dislike. A moderatori koji bi trebali bit nepristrani i koji bi se trebali izdic iznad dnevne politike foruma i interesa pojedinaca ocito se ne mogu suzdrzat nego zauzimaju strane i kreiraju urote.

A koja mafija kastelanska evo su vrbovali i moderatore da mi lipe dislike. A moderatori koji bi trebali bit nepristrani i koji bi se trebali izdic iznad dnevne politike foruma i interesa pojedinaca ocito se ne mogu suzdrzat nego zauzimaju strane i kreiraju urote.

....i to onaj u kojega si ti najvise virova, a?
Ko cete nego tvoj.

Ma nas sta zatvorit cu ga zajedno sa ove dvi kastelanske budaletine u podrum 15 dana da ne vide ni sunca ni miseca.Dobit ce svaki po dvi stipunice i litru vode pa ce moc klikat do mile volje.Dat cu im i rezervne suste za stipunice ako im na ovima slucajno susta popusti.

Malo mi je nezgodno stavit misa kad mi monitor stoji vertikalno.Je li mogu polec monitor da mi ekran gleda u plafon pa onda stavit misa. Oce li isto pokazat.Evo izvest cu pokus na tvome nicku prvo.

A ovi Propuh zajedno sa ove dvi kastelanske mastrapine je monstrum. Klika mi non stop dislike jucera 120 komada i evo je danas poceja. A ja vise necu klikat nego cu se zabavit napravit 3 lutkice koje cu bost iglama.

Dosta je bilo zajebancije.Prisist ce vam klikanje ja vam kazem.

A Dalmos daj urazumi ove moderatore.Brisu mi postove di iman po 7 lajkova.Evo ka oni npr na RCCL-u o jajima.A u isto vrime mi lipe sve dislajkove.

Last edited by a moderator:
A ovi Propuh zajedno sa ove dvi kastelanske mastrapine je monstrum. Klika mi non stop dislike jucera 120 komada i evo je danas poceja. A ja vise necu klikat nego cu se zabavit napravit 3 lutkice koje cu bost iglama.

Dosta je bilo zajebancije.Prisist ce vam klikanje ja vam kazem.

A Dalmos daj urazumi ove moderatore.Brisu mi postove di iman po 7 lajkova.Evo ka oni npr na RCCL-u o jajima.A u isto vrime mi lipe sve dislajkove.

Evo prijatelju vratila sam te među plavce...a ti se Propuh prestani zajebavat, čovik je zbog tebe udvostručio Normabel...:udriglavom

Status
Not open for further replies.
Back