Pozz ekipa ko krca na TKa?
Captainvuki hvala ti puno..
Mislim da je Sylwia na porodiljnom. Zovite direkt Clyde Poland ili Glasgow...
Bolje da ti nigdi ne pise englez ako se ide na ukrcaj u perzijuNije viÅ¡e opet radi tako da joj se može javit. Od Glasgowa malo toga kako je brexit krenia maletene ti triba pisat na Äelu englez.
ante big like, ode glava doli ako i pricas engleski, najbolje se pravit mutavBolje da ti nigdi ne pise englez ako se ide na ukrcaj u perziju
ante big like, ode glava doli ako i pricas engleski, najbolje se pravit mutav
Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk
Krca Glasgow bez problema ja sam prosao 4 stage interview proces i ponudili mi mjesto gasiste.
Rekli su da ce mi poslati sve podatke oko ugovora love i ostalih detalja u mailu i dali sam spreman za induction course 23-24.07 u Glasgowu? Onda su me pitali kad sam spreman za ukrcaj i kad sam im rekao tek iza 15.09. komunikacija stala
Evo malo novosti sa TK-a (tanker).. Sad je onim crnim ciganima palo na pamet da potjeraju sve europljane jer ovo sto su stavili pod obavezno je van svake zdrave pameti.
Znaci od sada pa na dalje svi koji su na mostu moraju nosit uniforme i u navigaciji(do sada je bilo samo u luci). Ja pretpostavljam da lijepo izdgledam kormilaru kad me gleda nasred oceana jer inace ne vidim neki zdrav razum u tome.
A ako ste mislili da cete zajebat firmu a i tu se varate jer su poceli kamere instaliravat(most, ccr, ecr...)
Tako da kad malo bolje razmislim vrijeme je da se maknem od ovih idiota...
Tuga sta su napravili od firme![]()
Problem je sto to nema veze sa nicim korisnim. Koja je poanta sredjivanja nasred mora? Da sam se htio sredjivat isao bi na kruzera ili jahte a ne na tankere.To Indija trazi?
Pa u cemu je problem?Nek dovedu iz svoje pripizine nekog laundy man-a i nek pere kosulje i pegla.