Tecaj za upravitelja u nizozemskoj!!!

Borat

New member
Alo ekipa ima li neko da je zavrsia ovaj tecaj u Nizozemskoj za upravitelja stroja a da je posli toga dobia Hrvatski brevet?

Alo ekipa ima li neko da je zavrsia ovaj tecaj u Nizozemskoj za upravitelja stroja a da je posli toga dobia Hrvatski brevet?

nemoj cekat na neki drugi odgovor jer ga nema, hrvatski brevet mozes dobit samo po vazecim hrvatskim zakonima a to je upisat i zavrsit pomorski fakultet

da li netko zna koja je adresa u rotterdamu gdje se polaze?
u splitu kazu da ce se prvo odslusai pa polagati sto znaci da ce se oduziti sve skupa sigurno godinu!?

Ne bi bilo zgorega stavit sve linkove i info o tim ucilistima u EU koje imaju takve tecajeve da se lipo svi troskovi vide.
Mozda bi udruga mogla vidit jeli moguce dobit kakav grupni popust na odredeni broj polaznika pa tako jos napravit korak naprid za hrv. pomorca, a istovremeno odjebat onu sramotnu cifru od 65.000 kn koja je najskuplja od svih ovih ucilista po EU.
Ovo sta se tice breveta i vise moralo bi nekako past u vodu jer mi ionako volimo sve kopirat i rec to je tako u EU, tako da nevidim razloga zasto bi tako neko uciliste bilo nepriznato.
To je po meni isto ka da nepriznaju engleski faks ili nizozemski.
Neznan mozda san u krivu.

tema je vec ofucana i blago receno idu mi na neku stvar dezurni revolucionari. o ovome smo pricali davno, bilo je i nekih akcija okupljanja pa se niko nije javija.

isto tako i ubrzana visa postoji vec dugo

ni na ovo na kraju nece niko ic jer je "preskupo"

ajte vi lipo svi di vas je volja i radite kako ocete. ko oce ic u holandiju ima sve informacije na forumu i na netu. imate i kontakte ljudi kojima se triba javit

nije moguce dobit skupni popust i grupe su jedan put godisnje ako se nista nije prominilo. u 9 misec za nauticare a u prvi za strojare ili obrnuto, vise se ne sican

znan 4 covika koja su to zavrsila, dvojici izdan hrvatski brevet a drugoj dvojici endorsement. tako oni kazu, brevete nisan vidija ali svi navigaju ka masteri na strancima

eto toliko, za daljnje informacije trazite po netu. svi se smatrate pismenima i kompetentnima da ocjenjujete neciji trud i rad pa ne sumnjan da ce van bit problem doc do najvisih breveta

Last edited:
ovako u vezi tecaja u holandiji
bia mi je poznanik inace covik je upravnik na feed brodima po nordu
na nizozemsku zastavu

nema nas brevet od kapa jer ne moze izvadit s holandskim brevetom nista
njemu sluzi jer je na holand zastavu i firmu i njemu je to ok

cijena je ludilo jer triba platit smjestaj gori oko 3 miseca sta se sican(rijesila sve firma)

drugo isa je na kurs a na kraju je kupia sestar kalkulator i papira za rijesavat zadatke tako da se zna da je ipak to bilo ucenje polaganje nekakvih zadataka
etc

sad najvaznije sta se bunite svi na CIJENU???

najbolje da se ukine sve i vrati na visu dvi godine pa ti sokole ostani kuci
i polozi to ka sta je puno starijih kolega ucinilo i izgubilo vricu pinez i zivaca naspram 65 000kn ;)

Back