Survey vessels

garofal

New member
Pomozite da se odlučim
Trenutno navigam kao kapo na Vroon-a (st'by brodovi). Dobio sam ponudu za 2nd eng na survey vessel pod sličnim uvjetima pa me zanima miÅ¡ljenje onih koji su duže u ovim vodama kakve bi mi bile mogućnosti za dalje sa ovih brodova budući da za razliku od errv-a ovi imaju DP. Hvala unaprid

Prihvati ako oces ic dalje. Errv ti je isto ka da si kapo na mome kaicu, otprilike iste reference

Ja bi osobno to prihvatio. Svak svoju odluku donosi bazirano po zivotnim prilikama koje ima.

Survey vessels

Hvala Turistu i Dalmošu
Brodovi su nekakvi "geosurvey", sjeverno more pa me zanima ako netko zna s tim iskustvom, di se može dalje.
Hvala

Ma nema veze kako ih zovu. Kasnije trazis brodove sa dp-on i polako guras dokle te volja. Dalmos ce znat bolje ali vidin da trenutno ponude za posal vise zahtijevaju dp iskustvo nego neke posebne vrste broda. Iskoristi to za pokupit par tecajeva i kreni dalje

Turist;142049ponude za posal vise zahtijevaju dp iskustvo nego neke posebne vrste broda. Iskoristi to za pokupit par tecajeva i kreni dalje[/QUOTE said:
Evo po mom misljenju ti je Turist sve rekao u ovom dijelu gore. Svakako sam misljenja da ti je puno bolje nego na ERRV.
BTW geosurvey (da tako je nije gaysurvey :p) ti je po meni obicni Research/survey vessel a sad tih milijun sitnih naziva ima. Mislim da je to to.

RijeÅ¡i san dilemu.:rolleyes: Ja san odusta u zadnji čas jer imam joÅ¡ neke opcije, ali sam barem po svemu sudeći ubacio prijatelja. Hvala joÅ¡ jednom na savjetima.

RijeÅ¡i san dilemu.:rolleyes: Ja san odusta u zadnji čas jer imam joÅ¡ neke opcije, ali sam barem po svemu sudeći ubacio prijatelja. Hvala joÅ¡ jednom na savjetima.

A slusaj super da si nekome ucinia uslugu ali sam ti zaboravia napisat da je kod mene na drill recimo prije 2 tjedna dosa 1 makinje sa survey broda a sad da znam nekog ko je dosa sa ERRV-a neznam.
Ali naravno svak svoju sudbinu kroji.

Sritno ti svakako tu di jesi.

survey biznis je porastao prosle godine oko norda,norveske posebice, nesto kraj brazila i australije..

Back