Sodexo

karlito

New member
Pozdrav svima.
Dobio sam ugovor od Sodexa Angola kao kogo na drill shipu i molio bi ako netko
ima kakvo iskustvo s njima da se javi.

Moj drillship (na slici) radi u Angoli i Sodexo je na njemu za catering,iako ima jos dosta brodova doli di je Sodexo.
Campboss je jedan Skot i jedan Poljak,glavni kuhari Portugalci i ostatak lokalci.
Uglavnom jedini problem je nadzirat lokalce jer su lini i ne rade bas dobro,na mom brodu je doslo i do pobune radi hrane i higijene kabina tako da to Campbossovi moraju jako pazit.
Kaze mi ekipa iz Sodexa da je firma ok i puno bolja od Pelegrinija i West Africe,ali u Angoli je nesto losije jer su im u officu valjda malo "skrti".
Sve u svemu firma i posao ok,ovisi di idete i jeli idete za glavnog kuhara ili Campbossa,ako znate ime riga javite....
BTW,bas se na mom brodu oce rijesit jednog koga jer je los....

Last edited:
Moj drillship (na slici) radi u Angoli i Sodexo je na njemu za catering,iako ima jos dosta brodova doli di je Sodexo.
Campboss je jedan Skot i jedan Poljak,glavni kuhari Portugalci i ostatak lokalci.
Uglavnom jedini problem je nadzirat lokalce jer su lini i ne rade bas dobro,na mom brodu je doslo i do pobune radi hrane i higijene kabina tako da to Campbossovi moraju jako pazit.
Kaze mi ekipa iz Sodexa da je firma ok i puno bolja od Pelegrinija i West Africe,ali u Angoli je nesto losije jer su im u officu valjda malo "skrti".
Sve u svemu firma i posao ok,ovisi di idete i jeli idete za glavnog kuhara ili Campbossa,ako znate ime riga javite....

Ne znam rig .dobio ugovor za glavni Kuhar,ali trebam vizu u Beč napravit
Dali ovo treba na Portugalski ili Engleski prevest
Resume/CV
Medical Certificate (Fit to work)
VIH Certificate
Police Clearance
International Yellow Fever Vaccination Certificate
Diploma

? to je posao glavnog kuhara ,koja kuhinja se kuha itd
Hvala

Pozdrav svima.
Dobio sam ugovor od Sodexa Angola kao kogo na drill shipu i molio bi ako netko
ima kakvo iskustvo s njima da se javi.

mi mo?že?? reći gdje si aplicirao jer ja tra?žim isto posao kao kogo imam sve papire.pozdrav i sretno

Ne znam rig .dobio ugovor za glavni Kuhar,ali trebam vizu u Beč napravit
Dali ovo treba na Portugalski ili Engleski prevest
Resume/CV
Medical Certificate (Fit to work)
VIH Certificate
Police Clearance
International Yellow Fever Vaccination Certificate
Diploma

? to je posao glavnog kuhara ,koja kuhinja se kuha itd
Hvala

Je,viza se radi u Becu,imas na njihovoj stranici od ambasade sve sta ti triba,malo je mukotrpno sve te papire skupit i to sve razumit.Meni je to radila firma,ja sam sve dobija i znam da tribas dobit 5-6 papira iz ambasade,ja sam triba prevest na portugalski potvrdu o prebivalistu,a ovo drugo sve na engleski,najbolje ti je da pogledas na stranicu od ambasade u becu i sta ti god triba pripremit tamo ti pise,a i kontaktiraj toga ko ti je ponudija posa jer sam ne mozes,oni moraju garantirat za tebe.
Posao ka posao,u kuhinji si i nemas bas puno posla okolo,nediljon je grill (pricam za moj rig) a ovo drugo standardno,kuha se najbolje sta se moze a s obzirom da ima i do 20 nacija,nemos svakome udovoljit,ali ovi do sad su puno recikrilari hranu i pogrijavali smrznuto,tako da je ljudima prikipilo nakon nekog vrimena.
Skot Campboss je isa sa mnom kuci i reka je da ce obojicu kuhara prominit,tako da je moguce da je misto na mom rigu otvoreno,sta bi ti bilo dobro,rig je novi i sve je ok.Najbolje ti je da pitas ovu Giselu za sve,i saznaj ime riga ako budes moga.
Ispricavam se na lancunu...:cool:

Mozda bi on treba spremit posadi nesto za pojest,ali nisam ti siguran.

@dizalicar
Je li campboss Dave McCluskey???

Nije taj,ovi je neki Richard,a poljak Arthur,Skoz zivi u Rusiji pa onda zna i dosta drugacuje spize i covik kuva u kuzini i nadgleda,ja bi volija da dodu nasi kuhari...

Posao za Bjelo osoblje u Sodexo se otvara zahvaljujući Belboy koji je član Udruge pomoraca i ovim se putem zahvaljujem ,Čovjek humano razmi??lja i poma?že nama ostalim.I tim smjerom trebao bi Forum da ide pronalazit radna mjesta pomoći pomorcima.A tvoje postove i slični tebi pratim, na sve se javi?? gdje ne vidim tvoj smisao pomoći osim izrugavanja i slično tome.

Posao za Bjelo osoblje u Sodexo se otvara zahvaljujući Belboy koji je član Udruge pomoraca i ovim se putem zahvaljujem ,Čovjek humano razmi??lja i poma?že nama ostalim.I tim smjerom trebao bi Forum da ide pronalazit radna mjesta pomoći pomorcima.A tvoje postove i slični tebi pratim, na sve se javi?? gdje ne vidim tvoj smisao pomoći osim izrugavanja i slično tome.

lovrea48 javi se ako si od volje pa da se skupa zaletimo do Beča napravit
vizu. Moj mail je karlokopp@net.hr

Back