Skipper Crew Boat Bourbon-Nigerija

KIKI75

New member
Dobar dan svima

Imam ponudu od Bourbona za Skippera na crew boat placa 260 Eura samo kad sam tamo ugovor 2:2 lokacija Nigerija
Moze neki savjet ili vise o tome ako je netko bio kakv je smjestaj i place uvjeti rada???

Zahvaljujem::uzdravlje

Nigerija

Nigerija

Daj nije zajebancija ...ima koga sa Bourbona?

Evo - meni je sestrin muz preko Burbona dolje vec par ugovora na slicnom poslu.Malo zajebano kad ides prvi put jer te agent preplasi raznim sigurnosnim preporukama i zemlja je takva kakva je...nije da putujes u Svicarsku,ali nemoj da te to obeshrabri,jer ovaj moj govori da ne namjerava pustiti taj posao,sto znaci da to i nije tako lose.

Eto vjerovatno ti je Kapetan Propuh sve reka vec na privatne poruke.
Ja vec dvi godine radin na Akpo fieldu u Nigeriji.Ima nas momak skiper na jedan crew boat,on je zadovoljan.Sta se tice opasnosti i svega to se ne sekiraj.

Ako moze pomoc.

Ima li tko kakav kontakt direktni e-mail i telefon za Bourbona, kome se javiti i sl.? Ispunio sam njihovu web aplikaciju i slao na jobs@bourbon-offshore-greenmar.com ali naravno nista osim generickog bla bla odgovora.
Kome da se uvlacim u guzicu? :)
Zahvaljujem na pomoci :uzdravlje

jeli ima neko ko more pomoc za bourbon tija bi se ukrcat tamo zena u trogiru kaze posalji aplikaciju davno nismo uzeli nikoga,kaze za trecega pa koja je placa ako ko zna

jeli ima neko ko more pomoc za bourbon tija bi se ukrcat tamo zena u trogiru kaze posalji aplikaciju davno nismo uzeli nikoga,kaze za trecega pa koja je placa ako ko zna

Placa bi ti bila oko 150 eura dnevno,ali to varira,jer ovde nema svak isto,kako kome ponude,znam iz prve ruke.Nazalost jako malo nasih trecih ima,ali zato Poljaka koliko oces,ipak provaj.
Neko je reka da je lako vozit crew boat i da je vjecna bonaca,je mozda uz kraj ali ovde di sam ja ima dosta kurenta i vitra,od kraja 80 milja,pa ti vidi,evo ekipa spava na mom brodu pa dobro znam kako im je ponekad tesko doc na boat lending,a pogotovo kad rikne jedan motor,a i makinje su jet a ne klasika pa zahtjeva prilagodbu.

Last edited:
Placa bi ti bila oko 150 eura dnevno,ali to varira,jer ovde nema svak isto,kako kome ponude,znam iz prve ruke.Nazalost jako malo nasih trecih ima,ali zato Poljaka koliko oces,ipak provaj.
Neko je reka da je lako vozit crew boat i da je vjecna bonaca,je mozda uz kraj ali ovde di sam ja ima dosta kurenta i vitra,od kraja 80 milja,pa ti vidi,evo ekipa spava na mom brodu pa dobro znam kako im je ponekad tesko doc na boat lending,a pogotovo kad rikne jedan motor,a i makinje su jet a ne klasika pa zahtjeva prilagodbu.

Asu zna?? li mo?žda je li Mustra krca na crew boat-e, ili popunjavaju nekim drugim kanalima?

crewboat bourbon

crewboat bourbon

Novi sam na pomorac.netu i prvo da pozdravim sve kolege pomorce ma gdje oni bili.Nakon dugo vremena cekanja i poslanih stotine aplikacija napokon su me pozvali na Bourbona i to na crewboat-surfer pilot u Nigeriju,te vas molim ko god moze da mi pomogne savjetom,tipa sta me ceka doli i kako je,da stavi komentar.:D

Hvala na informacijama,koliko sam vidio u papirima navodno idem na crewboat M18,koliko se sati radi u smjeni i jeli se radi nocu.

Last edited:
Prvo, čestitam na zaposlenju! Zamolija bi te ako mo?že?? napisat kako ide stvar sa brevetima tamo, mo?žda je to opće poznato ali ja neman pojma, jel se sa OOW unlimited brevetom mo?že doć do kakvog breveta za mastera ispod 500 ili kako to već ide da bi se moglo bit skipper na tome..

Hvala za odgovor Beerseeker! Znan pravilnik nego me bunilo jer kod nas postoje posebni breveti za te male brodove, ali je problem sa njima jer su limitirani (na nacionalnu plovidbu, malu obalnu plovidbu..) Naravno da ako bude "zapinjalo" uvik igra ova opcija sa 36 miseci OOW. Inače "mali" brodovi su mi fetiš :D igra sve od remorkera do jahti

Evo ponovija bi pitanje o potrebnim brevetima za bit crew boat skipper. Naletija san na profil jednog našeg crew boat skipera na Linkedinu, a iz njega se jasno vidi da je lik bija skipper prvo na Jan de Nula a potom na Bourbona bez ikakvog prethodnog staža ka oficir na brodu, pa kako sad to...

Last edited:
za ovo šta je Ivan spomenija se ne bi tija mišat premda znan za to šta se desilo ali nikako nisam kompetentan i neumjesno bi bilo išta komentirat, u svakom slučaju ne daj bože... Odi me zanima čisto praktično, koji brevet naš ili strani je dovoljan miminum, jer očito da ljudi rade neke poslove bez dana prethodno ka oficiri i to npr. i na JDN i Bourbona... na threadu JDN se naveliko pisalo da njihovi tj. belgijanci i holandezi navigaju na brevete od naših ljudi... Ovi moji šta su strojari na Bourbona su mahom SSSsokolovi i neki od njih navigaju ka ćifovi sa francuskim brevetima jer naše (zasad) ne mogu dobit. Sad me zanima kakva je situacija sa tim za palubu jer su naši breveti do 500 GT limitirani na Jadran, a nekako mi je glupo da se ukrcaj na crew boat može dobit temeljem npr. hrvatskog yachtmastera 500 koji nije limitiran područjem plovidbe iako izgleda da je kod nekih konkretnih ljudi upravo to bija slučaj...

Last edited:
Back