Shell

@ perishaa

Šta ima iz mehanike :kafa

copy paste iz dokumenta što je kolega dao ;

Mehanika, statika, dinamika, fluidi.
Gibanja, rotacija, zakon spojenih posuda, venturijeva cijev, ejector, kinematika, ( dosta jednostavan test ali ima poprilicno zadataka) imas 20 min

hehe.. kad mi je "malo" stalo :hihi

ma neću se je??kat vi??e, ??to bude biće :kafa
Perishaa ne tresi se, niko jo?? nije pa na tome intervjuu, jedino mo?žda priko skaline na ulazu ako je pritira s pelinkovcima prije ispita..
Ne beri brigu i pomalo i opu??teno..

Primjer zadataka

Primjer zadataka

Da se bilo prije sjetit...

evo zapljepio sam na poruku primjer zadataka .

sretno svima ! :uzdravlje

Perisha, ako ti je mehanika problem, da ti bude lakse, neces nista konkterno racunati. Recimo, bit ce ti sve slikovito prikazano, trebas samo izabrati tocan odgovor.
Zakon spojenih posuda: bez obzira na velicinu i dijametar vertikalnih cijevi , razina tekucine u njima ce biti ista.
Obodna brzina je veca sto je promjer zupcanika veci.... I tako slicne stvari. Nije problem, vjeruj mi, naprotiv, zanimljivo je!

POZDRAV LJUDI!!
Evo i ja bi jedan primjer ako moze...ili mi molima vas recite gdje se to moze skinut...al onako...malo kompletnije..hvala ..i pozdrav svima ..idem se predstavit malo sad tam di trebam:)

Već viđeno

Već viđeno

Evo čitam ovu temu neke 2 ure, poučno :hihi

Zna li iko ko je prošao intervju sad prije par dana kada se kreće u sljedeći korak.
Od nas 20 prošlo nas je 6, 4 makiniste a za ovo dvoje neznam.
Vidim u prethodnim postovima spominje se Introduction Course, zna li iko išta o datumu i da li se ikome javio globtik ?
pozdrav !

Meni je reka onaj englez ??ta dr?ži intervju da sam pro??a, ali jo?? nema slu?žbene potvrde. Perisha jesi ti dobio slu?žbenu potvrdu iz kompanije da si pro??a?

Nisam ništa dobio službeno. On je reko da sam prošao, a "ona" da će mi se javiti tj da će mi poslati koje papire trebam imati, predpostavljam garantno pismo za vizu..
ja ću ti poslat PM ako dobijem neku informaciju !

Preporodio sam se otkad sam na Mitsuiu, jebem ti Shell, a za Dragu Pintarica ako slucajno ovo cita, pozdravi Sasu Zivkovica i slijedeci put malo pametnije citat tudje mailove, zar vas mama nije naucila kulturi, marvo balkanska.

pozdrav svima...
evo ja dr tj navjerovatnije na intervju u globtik,pro??o sam one njihove testove i sad da će me za juniora stavit 3 mj pa onda za 4th eng...meni je sve to super bez obzira ??to neki iskusniji dečki pljuju po shellu,ovo gledam ko priliku da napravim par ugovora(ko zna,mo?žda i par godina) na LNG-u a iskustva nemam,tek sam klasu dao...a takvog me niko nebi primio...kad skupim iskustva i malo ??porkam matrikulu onda mogu birat a sad treba prihvatit ovakvu ponudu...aj ?živi bili svi, a koje na moru neka mu je mirno...

Bogami zna san da ces se javit...Kanoo daj reci mi ima li neta na ovom brodu na koji idem...sad vjerojatno idu napadi sta da nema net ti ne bi isa i slicno...samo izvolite:p

Bogami zna san da ces se javit...Kanoo daj reci mi ima li neta na ovom brodu na koji idem...sad vjerojatno idu napadi sta da nema net ti ne bi isa i slicno...samo izvolite:p

Pa čuj, gledam stare i nove slike broda i vidi se da na starim slikama nema V-Sat antene. Na novima postoji nekakva antena, nadam se da je internet. Mada ako se ne varam, sva Shell-ova flota ima net. Ako grijesim, sorry. Mislim da imas.
Trenutno prolazi kroz Suez. Evo ti i AIS da pogledas podatke:
AIS - Pomorski promet i pozicije brodova

Pa čuj, gledam stare i nove slike broda i vidi se da na starim slikama nema V-Sat antene. Na novima postoji nekakva antena, nadam se da je internet. Mada ako se ne varam, sva Shell-ova flota ima net. Ako grijesim, sorry. Mislim da imas.
Trenutno prolazi kroz Suez. Evo ti i AIS da pogledas podatke:
AIS - Pomorski promet i pozicije brodova

Brz neki brod kad mu triba tri dana od Sueza do Houstona (kaze covik da mu je ukrcaj u nedilju u Houstonu):confused: Jeate sto su ovi englezi napredni, tri dana Suez - Houston, nije ni cudo sto mlate lovu:rolleyes:

Back