Sentinel marine i ukrcaj preko Azare

Dalmos

New member
Pozdrav svima

Dakle Azara crew agency je sklopila ugovor o krcanju nase posade na brodove navedene kompanije. Trenutno su poslali upite za razne pozicije a place su im bolje nego na vroon-a a ako se radi preko Azare i porez se ne placa. Pa stoga molim sve koji su zainteresirani za ovaj posao a prvenstveno mislim na one koji rade na vroonu da se jave sta hitnije na mail info@azara.hr sa subjektom maila Sentinel i posalju svoj CV i ispune nasu aplikaciju. veliku prednost u ukrcaju imaju ljudi koji imaju ITSO certifikat ali nije obavezan.

Lip pozdrav

Last edited:
Ako mozte tko dati vise info o Sentinelu, čuo sam neke loÅ¡e stvari pa ko ima netko iz prve ruke, ne vijerujem da je tako loÅ¡e kao Å¡to neki pričaju.

Ako mozte tko dati vise info o Sentinelu, čuo sam neke loÅ¡e stvari pa ko ima netko iz prve ruke, ne vijerujem da je tako loÅ¡e kao Å¡to neki pričaju.

PItaj Hlaki ako ti mogu odgovorit ja cu ti dati odgovor na pitanje

Bilo bi dobro da kazes od koga si cuo lose stvari, ja sam kod njih od prvog dana i znam svakog koji je krocio nogom na Sentinel Marine,
pa se malo izjasni.

Pozdrav
Dakle ispod je potraznja za sentinel marine i molimo sve koji su zainteresirani da se jave ASAP. Posto je puno agencija u igri (poljske,ukrajinske,UK,etc) mi imamo zelju da bude sta vise Hrvata pa molimo da sve koje znate prosljedite da se jave danas najkasnije sutra za pozicije jer ce ih zauzet gore navedene nacije. Svi koji su zainteresirani i poznaju nekog neka se odma jave na mail info@azara.hr ili ivan.milosevic@azara.hr

all candidates must hold a
valid ITSO Certificate

Joining date in Falklands 14th April 2015

Vessel - Fastnet Sentinel

Area - Falkland Island

Rotation - 6 weeks on/off

Position - 3rd Eng

Salary - £32,000

Area - Falkland Island

Position - Cook - AMA

Salary - £25,000 plus Bonus e.g (AMA £1200)

Area - Falkland Island

Position - D/C Cox

Salary - £23,700 plus bonus (average out £28,000)

-----------------------------------------------------------------------------------

Joining 14th April 2015

Vessel - Sentinel Star

Area - North Sea

Rotation - 4 weeks on/off

Position - 3rd Eng

Salary - £28,250

Vessel - Sentinel Star

Area - North Sea

Position - Cook - AMA

Salary - - £25,000 plus Bonus e.g (AMA £1200)

Vessel - Sentinel Star

Area - North Sea

Position - D/C - FRC Cox need 1 of each

Salary - - £23,700 plus Bonus e.g (D/C £1200)

Sent from my iPhone using Tapatalk

oglasi za ove pozicije jutros svanili na 7oceans.pl,znaci poljska stranica,al ukrcava agencija u ukrajini neki Wellteam Marine,tako da ovo sta je Dalmos reka ako necemo mi oce poljaci i ukrajinci,ovo je situacija ko prvi njegova djevojka

Djaba za nas bez iskustva jer je uvjetovano u samom startu pregovora...

Nije istina C.C2 da imas taj ITSO moga bi se ukrcat kao 3rd eng. Jer jedino sta se trazi je taj brevet. netrazi se iskustvo od prije niti rad na DP brodu. Mislim da manji zahtjevi od ovih nemogu biti osim da budu bez ikakavog zahtjeva.

Ja sam poslo mail nakon sto je ovaj thread otvoren s upitom jel je iskustvo krucijalno i moze li se bez istoga nadati ukrcaju i dobio sam odgovor da je skoro nemoguce.
Ako se stogod promjenilo od tada onda se izvinjavam na starim informacijama.

Ja sam poslo mail nakon sto je ovaj thread otvoren s upitom jel je iskustvo krucijalno i moze li se bez istoga nadati ukrcaju i dobio sam odgovor da je skoro nemoguce.
Ako se stogod promjenilo od tada onda se izvinjavam na starim informacijama.

Ali to je bilo kod drugih firmi a ovo je sad firma drugog imena.

Stavio sam u zaglavlje maila "Upit u vezi Santinel marine" Al nema veze. ;)
Srecom za nas bez iskustva da se otvaraju sanse.

decki da ne sporkajemo thread jer nastojimo da samo picimo oglase za prazna radna mista a sve info cete doznat ako posaljete mail ili nazovete 022-500503

nemojte vi ukrcavat bez iskustva slucajno, pustite poljake i ukrajince, bez skole i mozga :)
btw dalmos ako nije tajna, kolko je ljudi ukrcano od pocetka rada te agencije ?

pucanj u prazno, viva stvari ne funkcioniraju kako ih ti zamisljas. nece azara pustit druge,a nece ni donijet final decision tko ce se ukrcat. to je, valjda, vecini ovdje jasno.
dojam koji sam ja stekao o azari je vrlo pozitivan (nisam, a kako stoje stvari, ni necu raditi preko njih, da ne mislis da imam neki private interest). predlazem i tebi da budes pozitivniji.

ono sto u moru negativnih trendova ide nama u prilog je potencijalna netrepeljivost rusa i ukrajinaca sto bi moglo utjecati na manning politiku i tu nasi sa malo ili bez iskustva mogu dobiti sansu.

Last edited:
Ma ogovarali su ih na Facebooku ERRV grupa, uglavnom nezadovoljni Englezi. Nego kakvi su uvjeti, placa intenet, hrana ......

Viva broj ukrcani je poslovna tajna i to je sasvim normalno. Da firma ne radi u plusu nebi ni radila. Rijetko koja agencija pise ime firmi jer se svi boje da ce izgubit klijenta. Mi u Azari nemamo s tim problema mi idemo posteno i iskreno prvenstveno jer sam ja pomorac i znam kako se triba odnosit prema pomorcima. Da se razumimo uvijek ce nekome bit dobra a nekome to losa agencija ali neka svak da ono sta nam je do sad davao.
Jos da recem da i 1 pomorac ukrcan je za mene osobno uspjeh jer se jedna obitelj hrani a sve drugo i price o tome
Me ne interesiraju.

@bajica
Hvala za pohvalu i tvoje misljenje jer se trudimo biti fer a za stanje na trzistu se borimo i borit cemo se i uvijek cemo probat dati ave najbolje od sebe.
Lip pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nezadovoljni Englezi kao i uvjek plan je bio da se samo englezi ukrcavaju a na kraju su to morali promjeniti zbog dva razloga jer bas i nema navale engleza koji bi radili na brodovima bazirani su na platforme i na kraju tko uspije a drugi je taj jer ih je oko 50 % dobilo otkaze jer su gori od ukrajinaca ili rusa, govorim vam iz iskustva posebno novi mladi bez iskustva.
Sta se placa tice ovisi o dogovoru a u prosjeku su
Master : 51000 GBP
Ch.Eng: 49000 GBP
Ch.Mate: 36500 GBP
2nd Mate : 30000 GBP
2nd Eng : 36000 GBP
3rd Eng : 32000 GBP
AB : 24500 + Bonus
Cook 24500 + Bonus
govorim u prosjeku a Bonusi su ovisno o certificatima koje posjedujete moze se doci do 600 funti mjesecno vise.

Back