Sealion shipping Ltd. Farnham U.K

ella

New member
Molio bih vas da mi ako netko ima iskustva sa Sealion shipping Ltd. Farnham U.K. pojasni uvjete rada.Kakvi su im ugovori, sta je plaćeno a sta ne i koja je plaća za 3rd makinje.Gledam po interneru pa nigdje ne nalazim informacije,a stvarno mi je hitno jer imam sanse prebacit se kod njih samo sto nitko negovori kakva bi mi bila plaća.Naime,sad sam na Msc-u i bilo bi mi zao prekinit ovdje ako nisu im uvjeti na Sealionu bas nesto.Hvala vam puno.

lipi pozdrav!
evo da ti pomognem sa par info...ako bude?? i??ao kod njih, agencija Pasat iz ??ibenika ukrcaje tu, za 3rd makine ti je 140 USD po danu, permanent, u nord sea ugovori 4/4 tjedna, drugdi u svitu 6/6 tjedana. plaća se i dodatno 270 usd svaki misec radi mirovinskog i zdrastvenog. firma sasvim solidna, ima se AHTS, supply, par multi purpose.
:uzdravlje

Kakvi su sad uvjeti za kapa i prvoga makine? trazu li ljude, kakvi je sastav posade? bilo bi lipo otic malo do norda ponovo...

bilo bi lipo otic malo do norda ponovo...

Di ce su north covice triba imat dozvolu za podmornicu i ne isti nista misec dana Stoj tamo u africi sad cu i ja proc ubrzo pokraj vas pa cu ti doc na pice posto se krecemo brzinom 3 do 7 milja hehe

Last edited:
Molio bih vas da mi ako netko ima iskustva sa Sealion shipping Ltd. Farnham U.K. pojasni uvjete rada.Kakvi su im ugovori, sta je plaćeno a sta ne i koja je plaća za 3rd makinje.Gledam po interneru pa nigdje ne nalazim informacije,a stvarno mi je hitno jer imam sanse prebacit se kod njih samo sto nitko negovori kakva bi mi bila plaća.Naime,sad sam na Msc-u i bilo bi mi zao prekinit ovdje ako nisu im uvjeti na Sealionu bas nesto.Hvala vam puno.

Prijatelju nepitaj za placu...ovo ti je prilika za offshore...;)
a sta se tice uvjeta bit ce ti sigurno bolje nego na MSC-u.

Bog ja sam na selionu vec 7 godina i firma je ok skroz,za lovu se dogovaras sa njima a bolje je od MSC 100% znam iz svoga iskustva!!!

Triban savjet !

Triban savjet !

Dobar Dan, svima !

Ja san neki dan dobio ponudu za rad na jedan od MPSV-a SEALION kompanije priko agencije " RYAN SHIPMANAGEMENT ". I ja san vida tu stranicu od SEALIONA da krcaju preko neke FARHAM MARINE AGENCY, pa san sad malo skeptican oko svega. Inace dugo san radija na BOURBON-a pa san da tamo otkaz jerbo je firma u problemu, pa san pocea po prvi put radit ka freelancer. Inace po ranku san Mate SDPO sa duuugim iskustvom na MPSV-ima. Kad je dosla od njih ponuda, vec san potpisa ugovor ali kad san danas sinja sta pise, ne gine mi da sutra zoven dritto u SEALION kompaniju i da vidin o cemu se radi.

Evo prvog maila :

We have another job for you:

2NDOFF SDPO On DP2 ROV
Contract - 6 Weeks
Location - Rotterdam
Joining ASAP

Confirm interest

Kind Regards
CREW COORDINATOR - ST

RYAN SHIP MANAGEMENT LTD
RYAN OFFSHORE LTD
( SHIPPING CONNECTIONS / MARITIME RECRUITMENT )

Address:-
RYANSHIP
P O BOX-1282
SUNDERLAND
TYNE & WEAR SR5 9HX
UNITED KINGDOM

TEL: +44 191 54 888 59 FAX: +44 191 54 88 425

MAIN Email: shippingconnect@aol.com
ONLY if UNABLE TO CONTACT ON MAIN EMAIL ADDRESS then Use
Secondary Email : office@ryan-shipmanagement.co.uk
websites:- HOME PAGE home

Evo drugog maila :
Please note your application form has been approved by our Clients - Sealion for the below job:

2NDOFF SDPO On DP2 ROV
Contract - 6 Weeks
Location - Rotterdam
Joining on 5th NOV

Ka sta vidite prvo tribaju cim prije da bi nakon toga tribaju za 10 dana. Ovo mi se cini navlakusa

Jel ima ko iskustva sa ovima iz SHIPPING CONNECTIONS ili RYAN SHIPMANAGEMENTA ?

A sta ti ovo znaci Lipi Moj Mate ?!????????????????????????????????????????

:cool:

Lipi moj covik, to ti znaci da su pravila za sve jednaka,bio ti 1st mate ili mornar.Ovdje postoje neka pravila pa bi bilo lijepo i kulturno drzati ih se a ne upadati kao padobranac iz specijalnih postrojbi.

Dobro Jutro, svite !

Ovo za Tewarija ne znan, dobiva san i prije nekakve ponude, cak me i zva, ali brajo ovo od Petka pa do danas su mi poslali mali milijun mailova, cak i contract i letove. Koja to agencija radi subotom ili pocinje u 06h danas ujutro ? Sve mi je ovo previse cudno.

A za Bourbona mogu rec da dolazi preustroj i to za na s hrvate lose, snizuju place, te se nece bas neko nasricit ko dodje za njih radit. Ja san nakon 5 godina odlucija krenit dalje i zaradit vise para ka freelancer te dobit iskustva rada na drugin tipa brodovima ala Cable Layer, DSV, Seizmic vessel, Drill ship, itd.

Pozdrav,
:confused:

Dobro Jutro, svite !

A za Bourbona mogu rec da dolazi preustroj i to za na s hrvate lose, snizuju place, te se nece bas neko nasricit ko dodje za njih radit. Ja san nakon 5 godina odlucija krenit dalje i zaradit

:confused:

daj malo me prosvitli, jos sam u mraku imamo blackout, pa do nas jos nisu dosle vijesti o smanjenju placa i preustroju u firmi...

Kolega moj, ako znas koje Mrs. Yvette i Mr. Marc Remondiere i di su oni te koje sad na celu Bourbon Offshore Greenmara bit ce ti jasno o cemu govorin. Vec su pocele manje place, to ja znan iz osobnog iskustva koji je i jedan od razloga sta san isa ca te drugim mojim kolegama na firmi.

Da li iko zna jos nesto o ovome Cpt. Tewariju ?

Pozdrav,
:)

Back