Seacor Marine

palamida_ri

New member
Kolege

Navodno Seacor Marine se pridruzuje Gulfmarkom koji je u velikim problemima ima li netko sa foruma na Seacoru trenutno izgleda najstabilnija firma u offshoru?

A zasad su uredni....nekima su smanjili place...kupili prije dva-tri mjeseca 11 brodova negdi u Singapuru....iako im je dionica pala nekih 7-8$ zadnjih misec dana....tako se sad govori da bi isli na udruzivanje sa Gulfmarkom....

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Vidin ima nekoliko otvorenih tema za Seacor.Ko trenutno krca na njih?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tomo Muštra Mariner Trogir.

Evala kolega.Citan da su spominjali Mare Nostrum doli kraj Dalme i Muštru pa kontan bolje se raspitat.Ove kraj Dalme zoven ali se niko ne javlja.Fala ti

Mislim da ti to kraj dalme viÅ¡e ne funkcionira. Å to se tiče Tome 100% siguran jer je meni nudia neÅ¡to kod njih prije 2 godine ali nisam prihvatia. Krca čak tamo i naÅ¡u posadu vidia sam recimo traži koga za day rate 80USD. Meni je onda nudia ka sekondu 150USD ali kako je sada neman pojma.

Evala kolega.Citan da su spominjali Mare Nostrum doli kraj Dalme i Muštru pa kontan bolje se raspitat.Ove kraj Dalme zoven ali se niko ne javlja.Fala ti

Cuj ovisi u kakvoj si situaciji ako imas dovokjno love i nemas koga hranit doma onda je bolje stat doma.
Offshore je zrozan do daske trenutno nema tu kruha

Back