Seacor Marine

BlackGhost92

New member
Pozdrav kolege !

Vjerujem da ste vi koji plovite u offshore sektoru culi ili znate nesto vise o Seacor-u. Ne postoji zasebna tema o njima, pa ako neko zna nesto vise, posebno o platama, neka napise.

Hvala i zivjeli :uzdravlje

Strojar ,

da si pogledao naziv teme koju si mi poslao u linku, shvatio bi zasto nisam nasao. Kolega je otvorio temu pod nazivom " Sea core " , sto nije tacan naziv kompanije. Slicno ali ne isto. Dakle, mislio je na istu kompaniju kao i ja, ali je totalno pogresno napisao. Kako god, hvala ti na linku. :uzdravlje

Ako jos neko ima kakvu svjeziju informaciju, dobro bi doslo.

Pozz

Nema veze dali si napisa odvojeno ili skupa,trazilica vrlo dobro radi dosa bi do zeljenog rezultata.
Pozdrav.

Niki dan san cuja koliko ima i zaboravija san :udriglavom stvarno san otisa u qrc. Ako ih vidin opet ovih dana javicu. Nekako mi je u glavi 240 dolari ali nisan sto posto siguran. Sta te zanima za arabiju? Imaju ovde 6 brodi u Qatar, ne znan koliko ih je u emiratima.

Niki dan san cuja koliko ima i zaboravija san :udriglavom stvarno san otisa u qrc. Ako ih vidin opet ovih dana javicu. Nekako mi je u glavi 240 dolari ali nisan sto posto siguran. Sta te zanima za arabiju? Imaju ovde 6 brodi u Qatar, ne znan koliko ih je u emiratima.

Fala na odgovoru. Zanima me to doli u Qatar, kako je sa PSV brodovima, di rade, jesu li stalno na moru, jeli ima Å¡ta naÅ¡e posade i koliko je ljudi u makinji? I kakvo je radno vrime, jesu li gvardije po 4 ure ili se radi nekako drukčije?
Bija san već u Qatar, bilo je vruće za poludit, mora i da je sad pakleno.

Koliko ih je u makini ne znan. Psv trenutno radi za Maersk i ritam je da dolazi svaka neka tri dana u porat. Nas posade ima na Jeffersona, opet na znan koliko tacno. Country manager je nas, ako doneses bqkalar onda cemo te nas dva i pripazit ;)

Vruce je za popizdit a vrucina nije jos ni pocela. Bude gadno po danu, noc je jos uvik dobra. More je na 30. Danas su uveli litnje uvjete pa nema radje na otvoreno od 1100 do 1500.

Nije lose za radit s brodon, ja san odradija par godina s brodima i sve je opusteno. Jedino je malo hebeno u vrime ramadana, mozes se i topit ali niko nece otvorit butigu da ti proda sta ti triba do navecer.

Budes li sigurno dolazija ovde javi se pa cemo ti kazat sta pripazit

Ajde molinte očisti malo prostora u inboxu, pokuÅ¡avan ti poslat poruku, ali nemožeÅ¡ je primit jer ti je inbox pun :D:uzdravlje

Koliko ih je u makini ne znan. Psv trenutno radi za Maersk i ritam je da dolazi svaka neka tri dana u porat. Nas posade ima na Jeffersona, opet na znan koliko tacno. Country manager je nas, ako doneses bqkalar onda cemo te nas dva i pripazit ;)

Vruce je za popizdit a vrucina nije jos ni pocela. Bude gadno po danu, noc je jos uvik dobra. More je na 30. Danas su uveli litnje uvjete pa nema radje na otvoreno od 1100 do 1500.

Nije lose za radit s brodon, ja san odradija par godina s brodima i sve je opusteno. Jedino je malo hebeno u vrime ramadana, mozes se i topit ali niko nece otvorit butigu da ti proda sta ti triba do navecer.

Budes li sigurno dolazija ovde javi se pa cemo ti kazat sta pripazit
Pozdrav Turist ,kakva je situacija sa Seacor-om ,imam neku ponudu iz Dubaia za UAE za mastera na crewboat?
Ako mi mozes sto poblize rec je li stabilna firma jer bi trebo dat otkaz nakon 23g. Jadrolinije .

Seacore je vlasnik kompanije Boston Putford,imaju 25 ERRV brodova u UK podrucju. brodovi su im vecinom stariji, placaju u funtama + UK porez i mirovinsko i zdrastveno.
70% posade na putforda u englezi ostalo poljaci, baltik i nasi.

Back