H hotornot New member Jan 26, 2017 #1 Dobar dan kolege, Ispricavam se ako vec postoji tema vezani za SA Vizu. Jeli mi neko moze rec iz iskustva koje je procedura za dobivanje SA vize. Unparijed hvala. Poslano sa mog SM-G850F koristeći Tapatalk
Dobar dan kolege, Ispricavam se ako vec postoji tema vezani za SA Vizu. Jeli mi neko moze rec iz iskustva koje je procedura za dobivanje SA vize. Unparijed hvala. Poslano sa mog SM-G850F koristeći Tapatalk
A anton.j CO Jan 27, 2017 #2 hotornot said: Dobar dan kolege, Ispricavam se ako vec postoji tema vezani za SA Vizu. Jeli mi neko moze rec iz iskustva koje je procedura za dobivanje SA vize. Unparijed hvala. Poslano sa mog SM-G850F koristeći Tapatalk Click to expand... Ides u Bahrein i tamo radis vizu. To traje 3 dana. Nista posebno. Ides u SA ambasadu, das otiske prstiju i slikaju te i to ti je to...
hotornot said: Dobar dan kolege, Ispricavam se ako vec postoji tema vezani za SA Vizu. Jeli mi neko moze rec iz iskustva koje je procedura za dobivanje SA vize. Unparijed hvala. Poslano sa mog SM-G850F koristeći Tapatalk Click to expand... Ides u Bahrein i tamo radis vizu. To traje 3 dana. Nista posebno. Ides u SA ambasadu, das otiske prstiju i slikaju te i to ti je to...