razočarenje!

deck monster

New member
necu se zalit jer nisam osoba koja voli to prakticirati ali zalosno je kada udjes u prostorije 1 kompanije a na zidu plakat: Postani časnik trgovačke mornarice-Upisi Pomorsku skolu!Bio,maturirao ali ne i ukrcao se!Zalosnije je jos i to kada vas zovu na razgovor NAKON 6MJ kako bi vam rekli da nista od kadeture za sada a i za jos dosta vremena pa mozda ni tada..!Odakle ti novac za put dug 400km to nitko ne pita..!Slazem se nije to njihova stvar ali cemu to zvanje da dodjem?Jeli to neka vrsta feti??a ?dali uzivaju kada ti kazu u facu:NISTA OD TOGA!NISTA!!?Sve u svemu s.... se na hrvatsko ministarstvo pomorstva, ministarstvo ??kolstva te na svoj mozak koj me tjerao u tu bran??u!ko da trazim da idem na NASU..!otac mi je u sali rekao da ce im on uplaćivati bijednih 500eura na račun pa neka ih oni proslijede meni svakoga mjeseca-??ALOST LJUDI!??ALOST!Al ne odustajem..naci cu ukrcaj pa makar u 50 g odradjivao kadeturu..cisto sebi u inat!Sretno svi di god bili braco!

jel ovo na kraju pozdravljas bracu predraga??? jbg stari suosjecam s tobom, budi uporan ??ta ću ti drugo reć, zato i jesmo tu kako bi pru?žili otpor....

Pocni pljackat banke nema ti druge (sala mala)

Sritno u trazenju :uzdravlje posla ( ne banke)

Last edited:
Monsteru...jesi u makini ili na kuverti...ako naletim šta javim ti :uzdravlje

Ne sekiraj se...već ćeš završit na brodu

Sad sam vidio jbg..promaklo mi..Paluba

Last edited:
nemam Visu nautike nego logistiku i to me koči!zaj sam se bio pri upisu i sad da se opet vraćam unazad neznam koliko smisla ima a vec toliko ulazem volje za nac nesto.hvala vam na potpori,necu odustat svakako..doslo mi da se nekom izjadam jer me vi najbolje razumite..taj poster mi se stalno mota po glavi i taj naslov Ostvari san..Postani....koji potpusuje ministarstvo..show ljudi.show.Znami ja da cu kad tad na nesto naici jer trudim se iskreno maksimalno..spreman sam dati pola iznosa svake plače i svakako se jos revansirati na posten nacin samo da pomogne..!nisam nikad mislio da cu poklanjati svoju plaču ali kad covjek im neki san mozes ga j....!

Last edited:
a mestre...da dok trazis ukrcaj pokusas dat razliku predmeta, umisto davanja po place i slicnih skiribica?? sto posto bi te izaslo jeftinije a koristilo bi visestruko.

Evo nakon dosta godina navigacije,ja takodjer ponovno trazim firmu. Ne bilo kakvu firmu vec tocno odredjenu firmu koja je spremna prilagodit se mom jedinom zahtjevu. Kako sam pametan, a ujedno i zajeban trazim firmu koja se me placat da se ni ne pojavim na brodu. Ako tko zna za neku takvu firmu molim da mi se javi na PM?

evo, ja cu ti pomoc. mozes u ratka. tamo ima sve sta trazis, ali na minus prvu, reciprocna vrijednost. stojis na brodu a para nema

Evo nakon dosta godina navigacije,ja takodjer ponovno trazim firmu. Ne bilo kakvu firmu vec tocno odredjenu firmu koja je spremna prilagodit se mom jedinom zahtjevu. Kako sam pametan, a ujedno i zajeban trazim firmu koja se me placat da se ni ne pojavim na brodu. Ako tko zna za neku takvu firmu molim da mi se javi na PM?

OVO LEGENDARNO !!!! Bude li slučajno dva mista posli Branka ogrebabi se i ja za jedno ..."koja će me plaćat ida se ni ne pojavim na brodu "...:uzdravlje

A i Dalmos se otrga od hladnokrvnosti pa je Monsteru predlo?žio da radi banke..ima i tu solucija da tata da onih 500 eurića ekipi ne znam kako ih zovu u miljeu..ali ekipa jednostavno uvjeri čovijeka u hladnoj septembarskoj noći da im treba kadet...i onda ide mutacija i potpisivanje ugovora...Dalmos :uzdravlje

A Monster nastavi ,budi uporan,..pa če?? posli Po??ten,Iskren,Odan ,Nadaren , Ideolog, Radin
Po??to se ja vrtim oko Riječkog Korza...tu ima ovog za početke na tone : Lo??injplov, Uljanik, Splo??na, Alpex, ...makar če?? i tu trebati imati podr??ku..nadam se da si iz pomorske familije pa če?? naći nekog..a ne da te je napravia Tokar ka mene...:uzdravlje sretno

a napravio me Srbin koji je od automehaničara dosao do drugog makine..čovik dosao iz P.M i ima volju i oplovio svijet..!meni tuli kako sam ja ovo,kako sam ja ono..druga vremena su bila tata moj..

a napravio me Srbin koji je od automehaničara dosao do drugog makine..čovik dosao iz P.M i ima volju i oplovio svijet..!meni tuli kako sam ja ovo,kako sam ja ono..druga vremena su bila tata moj..

Ima ih od čistaća do Upravitelja stroja , ima ih od mu?ževa o?ženjenih za sestre "nekog" u firmi pa ih evo za inspektore , i to ispektora piture di je cila flota crna ...
..u stvari ne znam za??to si ovo napisao, kao olak??avajuću ili otegobnu situaciju u ostvarenju tvoje volje...
...cilj opravdava sredstvo..a ja ne znam kojim ti sredstvima raspola?že??..to vjerojano najbolje zna tvoj otac..

zorovic

zorovic

necu se zalit jer nisam osoba koja voli to prakticirati ali zalosno je kada udjes u prostorije 1 kompanije a na zidu plakat: Postani časnik trgovačke mornarice-Upisi Pomorsku skolu!Bio,maturirao ali ne i ukrcao se!Zalosnije je jos i to kada vas zovu na razgovor NAKON 6MJ kako bi vam rekli da nista od kadeture za sada a i za jos dosta vremena pa mozda ni tada..!Odakle ti novac za put dug 400km to nitko ne pita..!Slazem se nije to njihova stvar ali cemu to zvanje da dodjem?Jeli to neka vrsta feti??a ?dali uzivaju kada ti kazu u facu:NISTA OD TOGA!NISTA!!?Sve u svemu s.... se na hrvatsko ministarstvo pomorstva, ministarstvo ??kolstva te na svoj mozak koj me tjerao u tu bran??u!ko da trazim da idem na NASU..!otac mi je u sali rekao da ce im on uplaćivati bijednih 500eura na račun pa neka ih oni proslijede meni svakoga mjeseca-??ALOST LJUDI!??ALOST!Al ne odustajem..naci cu ukrcaj pa makar u 50 g odradjivao kadeturu..cisto sebi u inat!Sretno svi di god bili braco!

ej stari nazovi zorovica cuja sna da in fali ljudi na brdovima jef su sada uzeli neke nove brodove stenapanamax koji su se radili u koreji pa provijeri ovu informaciju,inace je lik ok.jako uljudan i korektan.
sretno

znan ja ZOVE TI SE U MATE DANGUBE , RADNO VRIJEME OD 12 DO PODNE

SRETNO,sala mala

Last edited:
ej stari nazovi zorovica cuja sna da in fali ljudi na brdovima jef su sada uzeli neke nove brodove stenapanamax koji su se radili u koreji pa provijeri ovu informaciju,inace je lik ok.jako uljudan i korektan.
sretno

Tako je stari , nazovi ti Zorovića Maria , čisto sumnjam da če ti se javiti .
Možda tamo 97 kad je bia kraj željezničke sa Vojkom i Sonjom .
Sa čovijekom danas rade intervjue Inspektori , Superintendenti , Barbe i Upravitelji stroja.
Monster vidi ti koliko će biti uljudni Edi i Roni - njegovi kadrovici za časnike pa nadolje .
Uzima Zorović na Stenu još od 7 mjeseca , pa probaj .
Evo i CMA CGM baca vani novogradnje , pa navodno MSC neka čuda Korejska od 15 000 TEU ( 25 komada ) , JDN prokopava drugi kanal u Panami , Italijani traže za AHTS i supplayere na njihove firme , Chevron Nigeria šiba neke mailove ljudima...itd...itd
Probaj Monster svugdi, vidi situaciju ....
Ali kadet bez iskustva...ne znam probaj , ko zna......ako čovijek ima vremena što ne ugrabiti pravu priliku....samokod dosta ljudi to padne na ono" daj da više počnem navigai"...

Back