reka san da necu vise pisat, ali ova tema me stvarno zaintrigirala. naravno, zal mi je citat kako nasi ljudi tesko ili nikako nalaze posal, kako porez vecini predstavlja ogroman problem, pa onda i ti famozni breveti, di sa sss ne mos bit prvi, a neko samo godinu - dvi stariji moze... ima puno problema koje treba rjesit. ovde bi se ogranicija na crewing i nase agencije. znamo svi da ima dobrih i fer agenata (na prste ih mos nabrojat) ali i onih kojima bi tribalo dat tuc kamenje gumenon macolon na golomu otoku do kraja zivota. koliko ja vidin najgore je pogodjena posada, pocetnici (kadeti) i junior oficiri. nisan otkrija toplu vodu, svi vi to znate i bolje od mene ali sad cu van objasnit neke stvari koje vas mozda vecina ne zna. ajmo redom: svaka kompanija ima godisnji budget i svaki brod ima godisnji budget. sta u brodski budget ulazi? rezervni djelovi, stores, place, shifting (karte i putni troskovi posade), ulje, overhead, administration cost, panatika,training, za 3rd party management ide i management fee..... i tako dalje. place uzimaju oko 40% brodskoga budgeta, ulje je na drugome mistu, rezervni dijelovi na trecemu.... vozarine su lose, nekad i manje od dnevnoga operation costa, pa je lay up cesto jedino moguce rjesenje za stednju.svaki brodar gleda sta vise zaradit, a kako ce to napravit lakse nego da reze budgete? i kad kidas, di najprije zarizes? na najvecu stavku - place posadi. smanjujes broj posade i dovodis jeftiniju radnu snagu. u vrime krize manje se gleda na kvalitetu, vise na opstanak. barem vecina kompanija. ja mislin da se svi slazemo u ovome. ako imas 200 kuna u takuin neces poc ist jastoge u restoran, nego ces se nakusat manistre na pomidore. ajmo dalje. ako sad idemo nabijat uvjete ovima agentima da MORAJU krcat nasu posadu, sta se dogadja? oni ce o tome obavijestit svoje klijente (brodovlasnike i managemente) i ovi ce morat odlucit oce li uzest nase i dalje ili ce zatvorit butigu u Hrvatsku. nemojmo se zavaravat - neka npr vodopivec rece NYK-u da mora pocet krcat nasu posadu, sta ce se dogodit? zatvorit ce office u nas i ovi sta su sad tamo zaposleni ostat ce na cesti (vecina). ajmo to isto provat sa Mitsuijem... ista pisma. i sta onda? velike kompanije imaju dugorocne planove, ulazu u training centre u zemljama di se jos moze nac puno jeftine radne snage. sta mi tu mozemo ka zemlja koja ima stanovnika ka jedno postenije selo u kini? koliko u nas ima pomoraca od 4 - 5 banki koji ce za 10 - 15 godina poc u penziju? vecina! i koliko ce onda hrvata ostat na more a koliko ce nase skole (ne zaboravimo kako "dobar" skolski sistem imamo) proizvest novih pomoraca? kad malo otupi kriza, koji je kuvar ili konobar lud ic na more, kad moze istu i bolju placu zaradit u restoranu ili kaficu (sa mancama ako ne regularno)? moja firma je u zadnji misec dana zafalila se 120 danskih oficira, oko 200 engleza, 300 rumunj ,rusa i poljaka. priko 600 ljudi! novi brodovi se grade - ja iman sad na listi 5 plinasa i 35 kontejnera sta mi moraju doc do 2012-te. jednoga lpg-ja iden potpisat 27-og u koreju - posada - indijci i filipi. jebi ga tako je to. zato, triba se borit, ali opet ne puno talasat, moglo bi imat kontraefekt. po meni, triba rjesit prvo porez, zdravstveno i skolstvo, a kad dodje vrime za crewing, zavrtit ruku na ledja pokvarenima agentima, a ovima dobrima dat priliku da jos bolje rade (malo ih je, malo). ja san pobornik misljenja da su agencije zlo za pomorce, bolje je radit direktno, ali poc nametat neke velike ultimatume i uslove moglo bi bit kontraproduktivno. zalosno je sta cu sad rec, ne bi tija nikoga uvridit - svin silama cu se borit da mi malome " slucajno" ne padne na pamet ic u pomorsku skolu. ja znan zasto, vjerovatno i vecina od vas. zivili!