Ima masu kamera,prati se sve ali nije to bas tako kako neki opisuju,nije sad bas da cete lovit za svaku sitnicu....cuga je malo rigoroznija,pogotovo za duty watchkeeper-e...apsolutna nula tolerancije.A zene...ma niko ti ne brani ali svejedno moras i sa njima biti oprezan jer je dosta ljudi izgubilo posao zbog glupacetina,njoj grune u glavu i ona te prijavi a ti se pozdravi sa poslom.
Ja sam ovaj ugovor imao situaciju di me je prijavila jedna rumunka za navodno vrijedjanje( da nebi bilo zabune,nije bilo nista izmedju nas),uglavnom...bili smo si o.k. na pocetku a poslije se polako pocela svadjati sa svima pa na kraju i samnom,njezini su je rumuni otkacili totalno i kako se njoj tlak dizao tako nas je sve malo-pomalo prijavljivala kod security-ja...za mene ju je on upozorio da to ne radi jer kako mi je i sam rekao,on joj je pojasnio da nezna u sta i u koga se dira....no ona je nastavila i napravila prijavu.Ja sam samo morao dati svoj 'statement' i cura je doslovno izbacena sa broda slijedeci dolazak u New York,posto su vidjeli da je mala lagano 'puknuta'....Uglavnom,security officer mi je u toj situaciji rekao da se i njemu gadi ta politika,ali zakon stiti zenu,i ako ona kaze nesto protiv tebe,njezina rijec je jaca od tvoje pa si ti misli......
Shvatio sam ja uglavnom da se bolje drzat cim dalje od njih...