Prevarant koji navodno ukrcaje

Bok i ja sam neki dan zvao tog lika i on me uvijerava da je posao siguran pa me zanima kako taj levat jo?? uvijek uspijeva da se odr?ži bez da ga tko kazni jesi li ti ??ta uspio

mozda nije losa ideja napraviti na ovim stranicama crnu listu tzv. posrednika pri ukrcaju pomoraca sa detaljnim obrazlozenjem zbog cega su na njoj zavrsili.

NIsmo mi objektivni da radimo crne liste jer ima nas puno i nekima je recimo Globtik dobar a nekima los. ( stavia san Globtika kao primjer)

Stoga kad se neko ukrcaje prvi put na neku firmu moze ode napisati ili procitati ( ako je neko prije napisao ) i uputiti pitanje o toj i toj osobi,firmi,agentu i slicno.

Stoga ja sam osobno protiv crnih lista jer lipota zivota je u raznolikosti pa ono sta je nekom dobro nekom je lose

Pozdrav

Last edited:
re

re

NIsmo mi objektivni da radimo crne liste jer ima nas puno i nekima je recimo Globtik dobar a nekima los. ( stavia san Globtika kao primjer)

Stoga kad se neko ukrcaje prvi put na neku firmu moze ode napisati ili procitati ( ako je neko prije napisao ) i uputiti pitanje o toj i toj osobi,firmi,agentu i slicno.

Stoga ja sam osobno protiv crnih lista jer lipota zivota je u raznolikosti pa ono sta je nekom dobro nekom je lose

Pozdrav

Dalmos, ja sumnjam da bi bilo tko uzeo takvu listu (bila ona u bojama ili brojevima) zdravo za gotovo, vec iskljucivo kao dodatnu informaciju, a u navedenome slucaju ona bi upozorila nekoga od nas da doticnog "agenta" ne prepoznaje brodovlasnik/ operater, te da ga on ne zastupa. Sto se Globtika tice, ne vidim zasto bi oni zavrsili na bilo kakvoj crnoj listi, pa oni rade po priznatim standardima i direktno su angazirani od brodovlasnika/ operatera. Ja svakako nisam mislio da se napravi lista necijih zelja, iako se slazem da takva opasnost realno postoji. Kako god, nisam bas u potpunosti shvatio ovo o raznolikostima, no ostavljam da je i to raznolikost, :)

dobar dan svima,,ovako da skratim pricu mene zanima kojim agencijama da se javim za ukrcaj ,nemam iskustva na brodu..hvala unaprijed

dobar dan svima,,ovako da skratim pricu mene zanima kojim agencijama da se javim za ukrcaj ,nemam iskustva na brodu..hvala unaprijed

KOji tip moj boze? :udriglavom:udriglavom

Pa da li si ti uopce pogledao forum? Da li si napisao sta zelis biti na brodu? Koju skolu imas? Da li imas ikakve papire i jos milijun toga.

To je kao da sam dosao u ducan i rekao prodavacici dobar dan ja bih kupio i cekao da mi rece sta da kupim?

Mislim da mozes i bolje ponovi radnju pa cemo viditi :cool:

hvala nekima,koji su izasli u susret...imam sve papire sve sta mi treba za brod,,,nemoramo se odmah vrijedat,pa sta ako nisam napiso ne znaci da nemam nikakve papire sve je spremno samo trebam nac agenciju koja ce me ukrcat..bdw za mornara hocu ici ili mazaca..jos jednom hvala pojedincima,ne svima za sad:cool:

Ajde neka, malo si se popravija... :hihi
Čuj pi??e??, ima?? sve papire pa bi naviga, okej, a koji su ti afiniteti, koju ??kolu ima??, pazi dobro ti bi i na kuvertu i u makinju, hmmmm.. :confused:
To su ti brajo kru??ke i jabuke, prvo treba?? to definirat, a onda počet slat aplikacije na sve na??e firme, jer uglavnom one uzimaju posadu, pogotovo bez iskustva, ako naravno bude?? dovoljno sritan uletit jer je situacija zadnjih dana zajebana, i baba Manda bi na more kad je kod nas situacija takva da 30% populacije čeprka po kontejnerima... :(
Uspinjača Zagreb?, cruiseri?,a?... probaj....

svaka čast frenki

svaka čast frenki

Tu djela nema ako prevara nije izvrsena.On uvijek moze rec da ti jos uvijek radi na ukrcaju.Pored toga ako je i prevara izvrsena za djela gdje je steta ispod 1000 kuna ne goni se po sluzbenoj duznosti.Znaci ako si toliko uporan podnesi istovremeno prijavu na policiju i DORH.Tada DORH salje nalog policiji i tada oni postupaju na zahtjev DORH-a.

Po meni je svatko naivan tko nasidne na te fore u plavom oglasniku,a taj nije prevarant,nego neki klo??ar jer radi na 200kn,mada mu je taktika pametna,jer u ovoj dana??njoj neima??tini puno ljudi će naivno dati 200kn za "ukrcaj ili platformu,babysitera itd",nas ima 4 000 000,neka mu se javi samo 20 000,to mu je vi??e od 50 000 eura,a od 20 000 ljudi mo?žda 4 odu na policiju,zato pamet u glavu
?živi bili

PS.Čim ti uplati natrag tih 200,-kn nema nikakve osnove za tu?žbu,jer nitko nije o??tećen i tu?žiteljstvo slučaj odbaciva,po??to okrivljeni i dalje tvrdi da je imao samo dobru namjeru ukrcati čovjeka....

?živili

iman strojarsku srednju skolu...ako vec tako kazes onda bi rade za mornara,,,al san vec u bed upo brijen da se nikad necu ukrcat:(...al nema predaje!!da baba manda ahahaahahhahah vrh

Last edited:
iman strojarsku srednju skolu...ako vec tako kazes onda bi rade za mornara,,,al san vec u bed upo brijen da se nikad necu ukrcat:(...al nema predaje!!da baba manda ahahaahahhahah vrh

Prijatelju jeli to misli?? na pomorsku ??kolu ili?nije mi jasno...

Bija je svojevrimeno lik na TV koji je javno i otvoreno prizna da vara ljude do 1000 kn. I sad u tome je caka. Nisan siguran za detalje ali valjda po zakonu nemozes podici tuzbu zamanju svotu odnosno jebe se drzavu sta je to ko tebi napravija.
Jednostavno ne nasidat na te finte jer to nisu agenti nego lopovi prikrizit i trazit neku razumniju sansu.

Nekidan u Slobodnu Dalmaciju citan o onom prevarantu sta je ukra rent-a-car kombi ili auto i nakon sta su ga vlasnici uhvatili i odveli u PP on njih tuzija i oni zavrse u pr?žun 2 dana!!!!!
Tako je to kad zivimo u MONTY PAYTON STATE.

Snasli smo se i na valovima a di necemo sa ovin jazavcima!

stojte mi dobro

Back