Pozdrav svima!!

Status
Not open for further replies.

Jake

Buduci elektricar
Evo da se javin, ja san novi ode i iman par pitanja u vezi broda, breveta itd. Malo san prolazija po forumu i stvarno mislin da na njemu ima vise korisnih stvari nego bilo di na netu pa se nadan da mi mozete pomoc. Ovako zavrsija san skolu (srednju) ima godinu dana, strojarstvo (da ne odugovlacin). Tija san vas pitat za polaganje i sve, tija bi ic za elektricara, pa me sad zanima osim breveta "D2" triban li zavrsit skolu za elektricara kako bi isa na brod ili ne? Gleda san za vecernju i iman samo 1 ili 2 predmeta razlike za elektricara, tako da mi se to cini glupo polagat (bez uvrede za ostale elektricare). Triban li ja to polagat i sta mi jos sve triba za ukrcaj na brod?
Unaprid fala :)

a da pitas na kapetaniju, ovde mozemo samo nagadjeat. eto, ja iden pogadjat pa kazen da ne mozes bez elektro struke... ti i drugi put napisi da ti je glupo ic u skolu pa ce ove struje po forumu sve trcat da ti odgovoru. i zasto mislis da sa strojarskon skolon znas sve sta bi triba struja znat? koju si to srednju strojarsku zavrsija i zasto odma nisi isa za elektricara?

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture - Pomorstvo - UVJETI ZA STJECANJE

BRODSKI ELEKTRIČAR (HR III/2)
Bez vremenskog ograničenja

Uvjeti
Više od 18 godina starosti
ZavrÅ¡ena srednja stručna Å¡kola elektro smjera u trajanju od najmanje 3 godine
Svjedodžba iz Priloga D2 – Poseban program temeljne sigurnosti na brodu
Najmanje 6 mjeseci plovidbene službe na brodu
Udovoljavanje zdravstvenim uvjetima

A Å¡ta moram sve sluÅ¡at(čitat). Kakva je to strojarska srednja? I ja se pitam kao Turist. Glupo ti polagat tu razliku ispita.Kako to?
Nije da vrijeđam, al care gluposti piÅ¡eÅ¡.

Pa dobro mislin samo san pita nisan nikoga ubija, uostalom napisa san "bez uvrede ostalin elektricarima" nisan mislija nista zlonamjerno samo se zelin informirat. Dobro znaci tribalo bi zavrsit za elektricara, zahvaljujen na odgovoru, to je sve sta me je zanimalo!!! A i ne morate se odma ljutit zbog neke gluposti sta je neko napisa!!
Hvala jos jedanput! :)

Status
Not open for further replies.
Back