Pozdrav svima

Status
Not open for further replies.
Veliki pozdrav svima na Forumu!

Ime mi je Zoran, ?živim u Splitu i tra?žim ukrcaj kao asistent električara.

Imam 39 godina, obitelj, djecu, ozbiljnost, zavr??enu srednju ??kolu smjer opća elektronika i dosta radnog iskustva u struci i van struke, ali jo?? ne i na brodu. Par godina na FESB-u i na Pomorskom, ali odustao prije vremena. Polo?žio sam osnovni brevet D2, napravio liječnički i matrikulu. Zadnjih dva mjeseca ??aljem aplikacije na razne adrese ali za sada bez pozitivnog odgovora.

Pročitao sam dobar dio ovog Foruma i na??ao par tema koje su stvarno korisne za nas početnike u ovom poslu i naravno poslu?žio se savjetima za koje mi se učinilo da su korisni. Pohvale onima koji su spremni izdvojiti svoje vrijeme za pomoć drugome. Od ovog trenutka počinjem i ja ovdje ostavljati svoj mali pisani trag, a nadam se da ću vremenom i ja biti u mogućnosti pomagati budućim kolegama.

Samo naprijed i ?živili mi sto godina svi koliko vas ima!

Pozdrav Zorane!

Je li se mi mozda znamo kojim slucajem? Jeli zivis u onom neboderu na cosi prema Znjanu na Trsteniku?

Sritno u trazenju posla

Dobrodosa i puno srice u trazenju posla.
Provaj zvati u Monaco capt.Dujmovica,firma TMA.
Imas negdi po forumu broj, ja ga neman pri ruci.

Pozdrav i dobro do??a, zet mi je ass. struje na korkiri i iskrcava se kroz dvadesetak dana tako da provaj u njih nema?? ??ta izgubit, sritno:uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back