Pozdrav svima!

Status
Not open for further replies.

dado

BSN
Zovu me Dado,25god iz Podstrane sam! Ja sam navrnuti pomorac, mislim bez ??kole i bez uvrede,bio sam jedan brod na J&C shiping(general cargo),dva na CST (chemical product). Ovu stranicu sam otkrio nedavno i zakačio sam se jer ima dosa stvari i savjeta koji mogu poslu?žiti za tra?ženje novog i boljeg ugovora.

Lijepi pozdrav Dado i dobro dosao!
Ja ti nemam veze sa morem ni brodovima pa cu te odmah i priupitati nesto!
Kako si upao u pomorsku bransu jeli bilo tesko doci do prvog ugovora?
I koji posao trenutno radis na brodu sta si po struci inace?
Ako smatras da su ova pitanja previse osobna, razumijem i ispricavam se!
Pozdrav!

Lijepi pozdrav Dado i dobro dosao!
Ja ti nemam veze sa morem ni brodovima pa cu te odmah i priupitati nesto!
Kako si upao u pomorsku bransu jeli bilo tesko doci do prvog ugovora?
I koji posao trenutno radis na brodu sta si po struci inace?
Ako smatras da su ova pitanja previse osobna, razumijem i ispricavam se!
Pozdrav!

Pa jednostavno mi je doslo,polozio sam brevete isao od agenta do agenta i prihvatio sam prvu ponudu jer nisam mogao birati i eto mene na brodu! MIslim da nije te??ko upast negdi,a sad sam kormilar inače, klesar po struci! I sad mi se neda nista nego mi je samo more i brodo po glavini

dado, dobro dosao...
di sada navigajes....nekako mi se cini da je sve manje posla za nasu posadu....prije je bilo mnogo vise (cst,osg,lundqvist,itd),a danas nema toliko kompanija....steta,za nase ljude za koje se oduvik govorilo da su dobri i vridni pomorci

dobro dosao
Bas mi je drago sto se jos moze naci posao za nasu posadu. ja sam prije 2 godine bio na osg-u kad mi je iskrcalo nasu posadu u sunda starit, da bi ukrcalo filipince i viruj mi da mi je bilo tesko oko srca kad sam vidio kako se nasi ljudi tretiraju. iskrcani sa 1 dan notice. morao sam ljude sazvati u ponoc i obavijestiti ih da za 20 sati napustaju brod, bilo je i kadeta i svega, tuga...

samo naprid i hrabro

dado, dobro dosao...
di sada navigajes....nekako mi se cini da je sve manje posla za nasu posadu....prije je bilo mnogo vise (cst,osg,lundqvist,itd),a danas nema toliko kompanija....steta,za nase ljude za koje se oduvik govorilo da su dobri i vridni pomorci

A trenutno sam nigdi,bio sam 1 godinu na jahti specijaliziranoj za ronjenje...a sada gledam nesto na osm-a na psv brodove,dobar je ugovor 28-28 i 2200e placa ali nikako upast. Spomenio si cst,bio sam dva ugovora i bilo mi je skroz dobro ali sad su filipi koliko sam imao čut. Također se slazem s tebom da nema toliko posla za posadu sve sto gledam i trazim priko neta sve je za oficire(drago mi je jer znamo da ih cijene u struci)ali isto mislim da na?? mornar vridi vi??e od dva poljaka ili filipa ali dolori su u pitanju!!

Hvala na odgovoru Dado ja ti najiskrenije zelim da nades dobar ugovor i da ostanes na brodu i moru sto duze. Sve ce nas zamjenit sa radnom snagom s istoka pa iskoristi sve sta mozes zavrsavaj skole tecajeve ili fakultete vanredno ako ikako mozes i nedaj se! Mi u Slavoniji samo cekamo da se pojavi slavonski kulen iz Kine posto je sve ostalo vec uvezeno! A tako je svagdje. Lijepi pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Back